• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mantıklı mı?

Önyargılı değilim burdaki arkadaşlara soruyorum öğrenci evine yatırım yapan var mı diye...

Yatırımdan kastınız, evin bakımını yaptırmaksa, çok abartmazsınız olur biter. Evi kiraya verirken, ben bu evde oturur muydum diye sorun kendinize, cevabınız evetse, ekstra bir harcamaya gerek yoktur.

Birde muhakkak kız öğrenci tercih edin. Erkek öğrenciler, çevremde gördüğüm kadarıyla biraz pis oluyorlar.

Yaptığınız kontrata da zarar verilebilecek her şeyi ilave eder, öğrencilerin maddi durumuna göre de depozito alırsınız, olur biter.

Bine yeni canım,daire sıfır..
İçine ikinci elden eşya aldım,eşyalı verdim kiraya..
80 metre kare..
3 yıllık yaptık kontratı..

hayran kaldım size, kendi eviniz var mıydı sizinde böyle bir yola yöneldiniz..şuan komik bir maaşa çalışıyorum 600 e ev alıp kiraya versem çalışma daha iyi :) hayaller hayallerrrrrrrrr

Yatırımdan kastınız, evin bakımını yaptırmaksa, çok abartmazsınız olur biter. Evi kiraya verirken, ben bu evde oturur muydum diye sorun kendinize, cevabınız evetse, ekstra bir harcamaya gerek yoktur.

Birde muhakkak kız öğrenci tercih edin. Erkek öğrenciler, çevremde gördüğüm kadarıyla biraz pis oluyorlar.

Yaptığınız kontrata da zarar verilebilecek her şeyi ilave eder, öğrencilerin maddi durumuna göre de depozito alırsınız, olur biter.

en güzel depozito almak aslında baştan mantıklı teşekkürler

en güzel depozito almak aslında baştan mantıklı teşekkürler

Zaten depozitoyu muhakkak alacaksınız. Asla bu konuda taviz vermeyin. Erkek öğrenciler gerçekten pis oluyor, şimdi oturduğum evde benden önce erkek öğrenci yaşıyormuş, ev yeni ama temizleyene kadar canım çıktı.

Kontrata da dolapları, kapıları, boya yeniyse boyayı, kombi ve ankastreleri, eşyalı verecekseniz beyaz eşyaları ekletin. Bizim ev sahibi avizeleri bile yazmış, tanesi 10 lira :D

hayran kaldım size, kendi eviniz var mıydı sizinde böyle bir yola yöneldiniz..şuan komik bir maaşa çalışıyorum 600 e ev alıp kiraya versem çalışma daha iyi :) hayaller hayallerrrrrrrrr
Evimiz var..
Birikmiş param vardı,annemde ekledi ve güvendiğimiz bir emlakçıyla hallettik..
Merkezi yerde olması,sıfır bina oluşu beni cezbetti..
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah..
Karlı iş cidden..

Evimiz var..
Karlı iş cidden..
Evimiz var..
Karlı iş cidden..

darısı başıma inşallah , hayal ama, hedef koymak güzel aslında ...

Üniv. olan bir şehirde öğrenci evi olunca boş kalmaz . :KK37: Masraf çıkarmaları öğrenciden öğrenciye değişir.Başta zaten sizin de kurallarınızın bulunduğu bir kontrat imzalanıyor bildiğim kadarıyla (Bizde öyle yapılmıştı:KK14:) Mantıklı bence.

Arkadaşlar üniversiteli öğrencilere ev kiraya vermek mantıklı mı..eve yatırım yapar mısınız, kiraya vermek için...birde hangi şehirde alırdınız alacak olsanız eskişehir antalya bursa vs vs şehir önerisi istiyorum, yoksa ev alıp aileye mi kiraya vermeli? genelde öğrenci evleri fiyat olarak nasıl yasadıgınız şehirde ...merak ediyorum...akıllı kk üyeleri :)teşekkürler
Tecrübeyle sabittir, hiç mantıklı değildir!
Hala çıtı pıtı tıöğrenci kızların, duşakabinin ortasına nasıl bir delik açtığını, çözebilmiş değilim!
Ha geniş öğrenci bölgesinde bir evi, hiç masraf yapmadan, raicinin /30 fazlasına ve 2kira depozito akarak kiraya verebiliyorsan, bir mantığı var.

Tecrübeyle sabittir, hiç mantıklı değildir!
Hala çıtı pıtı tıöğrenci kızların, duşakabinin ortasına nasıl bir delik açtığını, çözebilmiş değilim!
Ha geniş öğrenci bölgesinde bir evi, hiç masraf yapmadan, raicinin /30 fazlasına ve 2kira depozito akarak kiraya verebiliyorsan, bir mantığı var.

öğrenci semtinde ailelerinde oturacağı bir ev istiyorum, önemli olan kişisine denk gelebilmekte...

öğrenci semtinde ailelerinde oturacağı bir ev istiyorum, önemli olan kişisine denk gelebilmekte...
Öyle bölgelerdeki evlerin fiyatları gerçekten çok yüksek. Mesela İzmir Bornova. Mesela Buca.
Zaten öğrenciye verileceği için, evden beklentinizde düşük olacaktır. Bizim sorunumuz zaten kendi evimizi şehir değiştirmemiz sebebiyle, öğrenciye kiraya vermemizdi. Neyse,
Bazı bölgelerde evi alıp ikea ve spotçu eşyaları işe, uyumlu şekilde döşeme yaparsanız, alacağınız kira miktarda evin bölgesine göre değişir. Bazı bölgelrrde 14-12 yıla ev kendi masrafını çıkarma olasılığı yüksek. Mesela, İzmir Üniversitesi civarı. Bence iyi bir yatırım.
kontrata aile nüfus cüzdan fotokopisi ve iletişim nosu, ekletirsiniz, artı çift kira depozitoda alırsanız, daha güvenilir olur.
Hatta bu işi nakit para ile yapabilirseniz, bir yıl sonrasında tamamına kredi ile 1+1 alıp onu da kiraya verip, kiralar ile krediyi ödeyebilirsiniz.
Hayırlısı olsun....

Back
X