- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sizin hayatınızda siz dahil bir tane aklı selim insan yok gibi geliyor artık bana.Sevgilimin yakin bi kiz arkadaşi var.Bu kiz bizi taniştirdi.Kardeşimin sevgilisiylede sevgilim arkadaş.Sevgilimle aramiz suan cok iyi sukur.Bu kiz beni kiskaniyo bende kizi kiskaniyorum.Kiza guvenmiyorum.Mesela bugun gordum msjda sevgilime beyfendi cevrimici yazmis.Ona ne ki.Kiz bizim kardesimle neyimizi gorse onlara hep yetistirmis.Kiz kardesimin sevgilisine aldatiyo diye iftira atti.Bizde suan hepimiz ayrildik dedik.Kizla bunlar buluscaklar.Kiz bizi kotuliycek.Onlarda ses kaydi alicak.Kizin yuzune vurcaz.Bu kizdan nasil kurtulcam?
Sizin hayatınızda siz dahil bir tane aklı selim insan yok gibi geliyor artık bana.
Sizin hayatınızda siz dahil bir tane aklı selim insan yok gibi geliyor artık bana.
Herseyi ortaya cikarip diycez bununasıl nasıl planı yapmışsınız işte..
ayrıca sevgililerinizde öyle düşünüyor ki plana dahil olmuşlar. bu kadar atraksiyona girmeyip seninle görüşmek istemiyoruz diyebilirsiniz..
Tamam da.bu kiz iftira attigi cocukla yuzlescek.Bizede iftira atmis.Hepsini yuzune vurucazYüzüne vurunca ne olacak. Görüşmeyeceksiniz bir daha. E en baştan görüşmeyelim deyim kapansın konu. Bu kadar eforu daha önemli şeylere sarfedersiniz.
Kiz beni delirtiyo.surekli ariyo cocugu.Engelledi benimki onu.30farkli numaradan engeli kaldir diye msj atmisBu kız,sevgilin ve baban yüzünden Bdv'de helak oldun kuzum sen.
İzinsiz kayıt almak suç bunu bilin de.
18 yaşındaki ergen kızı görmezden gelerek umursamayarak yokmuş gibi davranarak , konuşmayarak zamanla bu sorunu aşarsınız.
Kiz yuzlescek iste herkesle önce.Yuzune vurcaz ondan sonraKız, siz ve sevgilileriniz bu kadar alengire girene kadar direk herkes görüşmese daha olgunca olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?