Mantıklı öneri?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Sevgilimin yakin bi kiz arkadaşi var.Bu kiz bizi taniştirdi.Kardeşimin sevgilisiylede sevgilim arkadaş.Sevgilimle aramiz suan cok iyi sukur.Bu kiz beni kiskaniyo bende kizi kiskaniyorum.Kiza guvenmiyorum.Mesela bugun gordum msjda sevgilime beyfendi cevrimici yazmis.Ona ne ki.Kiz bizim kardesimle neyimizi gorse onlara hep yetistirmis.Kiz kardesimin sevgilisine aldatiyo diye iftira atti.Bizde suan hepimiz ayrildik dedik.Kizla bunlar buluscaklar.Kiz bizi kotuliycek.Onlarda ses kaydi alicak.Kizin yuzune vurcaz.Bu kizdan nasil kurtulcam?

Sizin hayatınızda siz dahil bir tane aklı selim insan yok gibi geliyor artık bana.

Bu kız,sevgilin ve baban yüzünden Bdv'de helak oldun kuzum sen.
İzinsiz kayıt almak suç bunu bilin de.
18 yaşındaki ergen kızı görmezden gelerek umursamayarak yokmuş gibi davranarak , konuşmayarak zamanla bu sorunu aşarsınız.

Yaşlar kaç? 15 ve üzeri ise sizin için yapacak bişey yok.

Hadi iki ergen kızın bu saçma sapan işlere girmesini anlarım da erkekler için iyice komik bir durum.

Madem hepiniz bu kadar nefret ediyorsunuz kızı topluca hayatınızdan çıkarmak daha kolay değil mi bu kadar entrika kasmaktan?

Kiz beni delirtiyo.surekli ariyo cocugu.Engelledi benimki onu.30farkli numaradan engeli kaldir diye msj atmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…