merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2:
merhaba arkadaşlar çoğunuz bana kızacaksınız biliyorum ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.insan konu kendi olunca 28 yaşında olması bile birşey ifade etmiyor doğru karar veremiyor.biri var beni çok seviyor.buda benim hem hoşuma gidiyor hem üzüyor.ona karşı birşey hissetmiyorum mantık olarakta uymuyor ama yanımda olması bana çok iyi geliyor.ne yaparsam yapayım gitmiyor bırakmıyor beni.ailesini yollayıp istetti.annesi şeker gibi kadın benide seviyor.annem cevap vermek için benim kararımı bekliyor ama ben bir iki ay süre ver dedim onada annemede.çocukla evlenmek istemiyorum eminim ama çok sevdiği için kıyamıyorum bırakamıyorum.birgün cesaretimi toplayıp ben evlenilecek kız değilim kısmetini başka yerde ara dedim bir sürü laf etti evleneceğin insanın yüzüne nasıl bakacaksın dedi bende seninle utanılacak birşey yaşamadım.görmüşsün beğenmişsin ortak bi abimizi araya sokmuşsun tanısın diye sadece iki hafta konuştuk olmadı dedim.hakkımı helal etmiyorum dedi konuşmayı kestik.ama üstümden büyük yük kalktı gibi.sonra bi iş ortamında mecburen biraraya geldik.müşteri bi adam benimle tartışmaya girince direk adama saldırdı bir sürü polis in yanında.o kadar hoşuma gittiki sahip çıkması.daha fazla uzatmayacağım.çocuk beni çok seviyor diye evlenme teklifini kabul edeceğim halen daha konuşuyoruz çünkü.siz sizi çok seviyor diye elinizi tuttuda kokusu elinize sindi diye elinizi yıkadığınız,sevmediğiniz bir adamla evlenirmiydiniz.bu yaşıma kadar bukadar sevilmemiştim.acaba yanlımı yapıyorum :18::18::2:
Elini tuttu diye elini yıkadığın bir adamla evlenip evlenmeme fikrini bize mi soruyorsun?
kimse size önyargıyla yaklaşmadı...bir büyüğm senin sevdiğin değil seni sevenle evle demişti.acaba zamanla severmiyim,içinizde bu durumda olan oldumu diye merak ettim sorudum.evet 28 yaşındayım ve embesil değilim.hiç kimseyi sevemiyorm.en büyük darbeyi sevdiğim insandan yedim.yakın çevrem hiç kimseyi tanımak istemiyorsun görücüye çıkmıyorsun nasıl evleneceksin diye baskı kuruyor üzerimde.insanların baskısı ile evlenecek değilim ama tüm arkadaşlarım okul çocukluk iş hepsi evlendi.bende bi yuva kurmak istiyorum.bana kalırsa herkesten tiksiniyorum.bi tek sevdiğimden tiksinmiyordum.sizden yardım istedim önyargı ile yaklaşmanızı beklemezdim
Minicikte olsa bir hoşlantı yoksa, içinde ona karşı sevgi demiyorum, sıcaklık yoksa hiç zorlama derim.. Ben büyük büyük sevgilerle,aşklarla evlenmenin gerekliliğine inanmıyorum. Bende kendimden bir örnek vereyim, hemen hemen senin gibi bir ilişkiye başladım yaklaşık 3 ayı geçiyor, bana olan ilgisi, sevgisi bağlılığı çoktu, arkadaşımın liseden arkadaşıydı, şans verdim tanımak istedim, bir çok konuda farklıyız, kültür olarakta hemen hemen denk değiliz,an geliyor ne paylaşıcam ben diyorum onunla, an geliyor sıcacık geliyor bakışı yeter diyorum, o ünv.mezunu ben aöf okuyorum ama iş o değil, bazı şeylerde uyumsuzluk var, dominant taraf o değil benim misal, genelde alttan alan taraf o, benim sözüm daha çok baskın gibi görünüyor, belkide onun kadar birşeyler hissetmediğimden.. Velhasıl şans verdim, tanıdım tanıdıkça farklılaştığımız konuları görmezden geldim bir nevi, beni sevmesi, üstüme titremesi kendini sevdirdi, evet şimdi seviyorum ama onun kadar değil tabi ki. Bir evlilik içinde bu duygunun yettiğini düşünüyorum, çünkü sonradan onu keşfetmek, tanımak sindirmek daha keyifli olucaktır diye düşünüyorum.. Ciddi düşünerek başladık ve nasip kısmet olursa bu ay içinde en geç, söz-nişan vs düşünüyoruz, aileler biliyor.. Ortak noktada buluşmak önemli olan, farklılıklarımıza uyum sağlamak.. Ben bu adamla aynı yatakta uyuyabilirim diyorsan, onu görünce heycanlanıyorsan, ortak paydada ben aynı evin içinde bununla yaşayabilirim diyorsan, neden olmasın düşünebilirsin tabi ki..Mantık ve duygularla hareket edilmeli, yalnız birisi ile olmaz..
anlayışınız ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.ben üniyi yeni bitirdim çektiğimiz maddi sıkıntılar yüzünden (ki hepsi babamın bilinçsizliği yüzündendi)evleneceğim insanında babamın gibi olmasından çok korkarım.babam gibi değil gibi en azından bi birikimi var evini almış.bu benim için büyük avantaj çünkü 6 yaşından beri kiradayız ve ev alamadık imkanımız olmasına rağmen.işini biliyor.zamanla severmiyim diyorum.o beni çok seviyor ve ciddiyetini ailesini yollayarak gösterdi.sevdiğimde ciddi idi güya yakın arkadaşım yüzünden terketti beni.onları uzak tutamadım birbirlerinden.bu çocuğun sevgisine inancım büyük.beni yarı yolda bırakmaz.tiksinti olayı evet var.ama arkadaşımda nişanlısı için tipim hayalimdeki insan değildi,nişan takıldıktan sonra acaba yanlışmı yaptım diye düşündüm ama şimdi çok seviyorum dedi.ben sizden yardım istedim ne yapayım diye.ama şimdiye kadar siz anlayışla yaklaştınız.allah razı olsun
Benim evliliği düşüneceğim bir erkekle ilgili ilk kriterim şuydu; o kişiye bakıp evet ben bu adamla yatabilirim diyebiliyorsam tamamdır. Size de bunu tavsiye ederim, cevabınız olabilir evet ise o kişiyle evliliği düşünebilirsiniz, şayet cevabınız hayırsa boşu boşuna ümit vermeyin karşı tarafa derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?