manyak mıknatısımıyım acaba ?

Uykulu limon

Olanca sevda bir kalem de silinip gitti...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
626
1.246
28
37
selamlar
2 gün önce kayınvalimdelerde oturuyoruz sohbet muhabbet herşey güzel
neyse kahveler içilirken eltim ve kaynım geldi
kaynım lacivert bi takım elbise giyinmiş (eltim istemiş)
kapıdan girerken
eltim :annecim ne güzel doğurmuşsun kocam pek yakışıklı dedi
kayınvalidem : sagol kızım maşallah ogluma dedi
diğerleri de maşallah dedi
bende :maşallah Allah sana bağışlasın dedim
sonra eşim : ben çıraklık , x (eltimin eşi) kalfalık ,y (bekar kaynım) ustalık dedi
gülüşmeye başladık
az sonra
eltim : kime göre dedi benim kocam bi tane çok yakışıklı falan dedi ama elticimi bilemeyecegim dedi
bende : valla herkesin kocası kendine dedim
kayınvalidem :kavga etmeyin en yakışıklı benim kocam dedi gülerek
eşimle bende öyle tabi dedik
ama eltim durmuyor
sonra benim kocam bi tane dedi ama seni bilemem dedi bana
ben valla ne desem ki deyip güldüm

ertesi gün kahvaltıya geldi kv deye sofrada otururken çantasından kayınvalideyle olan resmini çıkardı
- bende çok güzel çıkmışım demi anne dedi
kv : öyle demekle yetindi
tuhaf tuhaf huyları vardı ama iki gündür bi tuhaf hal içinde
bana sarmış durumda Allah tan fazla gitmiyorum görüşmüyorum
bana bilenmiş gibi ama neden bilmiyorum bir sohbetimiz yada tartışmamız vs olmadı
ben 29 eltim 22 yaşında

Onun kocası en yağuşuklu, onun kocası süper mega hiper, onun kocası gold premium, onun kocası da kendisi de en mükemmel ötesi süper insanüstü ve pembe pamuk şekeri şeklinde işiyorlar. Kıskanmayın aaa

Spontane bir şakayı bile yarışa döndürmüş. Ergen elti vakası amaan, "He" deyin geçin.

Amaan boşver , görmemişin kocası olmuş umarız çekip şeyini kopartmaz.
İlgilenme , duyma bile seni kıskandırdığını falan zannediyor olabilir kendince belkide komplekleri vardır...
ama neden kıskanayım ki anlamadım hep böyle bana karşı

ama neden kıskanayım ki anlamadım hep böyle bana karşı
Bilmem oluyor işte , kendini bilmez insanlarda... Yine sizinki normal gerçekten eltiniz birde benim başımda var eşimin amcaoğlunun eşi kadının eltisi yok soyadımız aynı seminle elti sayılırız deyip seninkinin yaptıklarının fazlssını bana yapmaya başladı bende algılayamıyorum , özgüveni düşük başkasının mutluluğunu kıskanan tipler sanırım , kendilerininki de öylw olacak zannediyorlar...

benim bi tane daha var zamanında eşimle evlenmek istemiş evlenememiş kadın bana hayatı zehretti 3 yıl

Yaşına ver ergenliği atlatamamış daha.

benim bi tane daha var zamanında eşimle evlenmek istemiş evlenememiş kadın bana hayatı zehretti 3 yıl
O tip insanlara verilebilecek en güzel cevabın , eşimle ailemle çook mutlu olmak olduğunu iki yıl önce anladım.
Sonuç olarak bana artık takamıyorlar ama içten içe eskisinden de beter kudurduklarını görmemekte elde değil.
Cevabı , mutlu olarak verin , ruh halinizi boşyere yıpratmayın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…