- 15 Ekim 2015
- 1.077
- 2.745
- 53
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
Al birtane daha benden
Yatmıştım ya şimdi kim kalkacak
Aynen daha güzel bizimki de öyle miniklerdenAslında evde iyi fikir, şu küçük olanlarındandaha hijyenik
Ben kalktım bileUff ben de deminden beri tutuyorum kendimi gidip içmemek için
Hatun boru döşemişAynen daha güzel bizimki de öyle miniklerdenhoş ben nargile içmeye gittiğimizde ağızlığı takmadan kolanyalı mendille siliyorum 3 saat, sonra 2 uzun ağızlık takıyorum
Ben kalktım bile
Ben konudan çıktım yoksa yoldan çıkacaktım gece gece
Bazısı ağızlıksız içiyorBen kalktım bile
Hatun boru döşemişaradan kaçırmıyor mu duman
Şu kamu spotlarını gördükten sonra iyice soğudum ondan da , evet evet küçüklerden alalım
merhaba bence bu tür konularda doktor yardımı şartMerhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler
Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...
Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...
Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..
Sevgiler..
Bende sıgara kullanıyorum yaklasık 10 senedır.
Her sene ya da ıkı senede ortalama 2-3 ay bırakıp bırakıp gerı donuyorum.
Cok tehlıkelıyım, etrafımdakı herkes ıcıyor ve bır turlu bır sekılde gerı donuyorum.
Yılbası gecsın yıne deneyecegım bırakmayı
Bende 20 yasında basladım sıgaraya benzer ımrenmelerden dolayı.Anne olanlara hep söylüyorum size de söyleyeceğim. Oğlunuz için bırakmanız lazım.
Benim başlama sebebim annem ne yazık ki. Arkadaş falan değil. Annem çok güzel çok havalı içer, elini kıvırışı üfleyişi. Ben de lisede annemin üfleyişini içişini taklit ede ede başladım. Onun gibi havalı içer havalı olurum mantığı tamamen.
Anne ve babalar çocukların üstünde çok etkili gerçekten. Anne baba ne yapıyorsa havalı geliyor.
Ufakken çocuğun bırak ki sonra annem gibi babam gibi içme sevdasına ben gibi on sene kendi kendini zehirlemesin.
Kusura bakmazsın umarım akıl verir gibi oldu da ben annesine hayran bir kadın olarak anneme çok kızıyorum bana sigara içme sakın diye diye kendi içip beni müptela ettiği için
Bende 20 yasında basladım sıgaraya benzer ımrenmelerden dolayı.
Oglumda sıgara ıcmemızı hıc ıstemıyor yanında ıcemıyoruz yanı gorebılecegı yerlerde ıcmıyoruz ama haklısın hıc degılse onun ıcın bırakmalı ve gerı donmemelıyım.
Ayrıca benım bır sıkayetım sıgara ıcerken kaybettıgım vakıt, mutfağa bagımlı hale gelıyoruz
Bazısı ağızlıksız içiyorbazen soruyorum sıfır plastik hortum takanlar var ama heryerde yok maalesef hortumumuzu yanımızda götürelim
ben 9 yıl içtim. ilk hamile kaldığımda bıraktım . bir daha kullanamadım. öğürdüm hep nedense. içeyim diye zorladım kendimi olmadı.başım döndü falan. garip bi şey .Merhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler
Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...
Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...
Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?