Manyak mıyız biz??

Uff ben de deminden beri tutuyorum kendimi gidip içmemek için
Ben kalktım bile
Aynen daha güzel bizimki de öyle miniklerden hoş ben nargile içmeye gittiğimizde ağızlığı takmadan kolanyalı mendille siliyorum 3 saat, sonra 2 uzun ağızlık takıyorum
Hatun boru döşemiş aradan kaçırmıyor mu duman
Şu kamu spotlarını gördükten sonra iyice soğudum ondan da , evet evet küçüklerden alalım

Ben kalktım bile

Ben konudan çıktım yoksa yoldan çıkacaktım gece gece

Bu alıntı niye böyle oldu yav
Konuya tekrar girmek zorunda kalıyorum bu da sigaraya itiyo beni tekrar, acaba şu an sigara içmem, içmememden daha mı hayırlı bu buna mı işaret yoksa
Kafayı sıyırdım bak gördün mü

Son düzenleme:
Amatem var gidersen
Alo 171 var ararsan
Sigarayı bırakan bir çok kişinin hikayesi var dikkate alırsan .
Tek nefes alırım başkasından ama asla tam sigara içmedim umarım başlamam da

Ben kalktım bile

Hatun boru döşemiş aradan kaçırmıyor mu duman
Şu kamu spotlarını gördükten sonra iyice soğudum ondan da , evet evet küçüklerden alalım
Bazısı ağızlıksız içiyor bazen soruyorum sıfır plastik hortum takanlar var ama heryerde yok maalesef hortumumuzu yanımızda götürelim

Ben 9 ay önce bıraktım
Üstelik bazı zamanlar günde 2 paket içerken
Azaltarak bırakmak diye bir şey denedim olmadı.
En sonunda hepten paketi attım. sigara içilen ortama girmedim 1 ay. baktım ki canım artık istemiyor. sigara içilse de canım istemiyor artık.
Üstelik çok zayıftım azıcık kilo da aldım kendime geldim

merhaba bence bu tür konularda doktor yardımı şart

O bağımlılardan biri de bendim. Hatta annem sen içmiyor yiyorsun derdi bana sinirlenince öyle içerdim.
Kahve yanına çay yanına, yemek üstüne, alkol yanına diye diye baca gibi tüterdim. Sever de içerdim.
Sonra halam bıraktıktan on sene sonra sigara yüzünden akciğer kanserine yakalandı. Boğazı delindi ve konuşamadı sadece elimizi sıkabiliyordu. O bakışlarını o hırıltıyı duyunca kendime bunu yapmayacağım dedim ve bıraktım.
İlk bir iki ay otladım. Yanımda içenlerin paketine saldırasım geldi. Ama baktım sonu yok otlakçı olacağım o arkadaşlarımla bir süre görüşmedim yada pazarlık ettim yanıma paketsiz gelin diye.
Şunu bil zorluğu iki üç ay. O iki üç ay boyunca kendini tutar ve sigara içmezsen canın çekmemeye başlıyor. Altı aydan sonra kokusundan tiksinmeye başlıyorsun.
Şimdi ağzımdaki o çamurlu tadın olmaması, ağzımın kokmaması ve öksürük krizlerimin bitmesinden sonra artık asla ama asla başlamam. En güzel yanı canım ne kahveyle ne alkolle ne yemekten sonra sigara arıyor.
Bu aşamaya gelmek için iki ay acından ölsen içme. O bir fırtı çektiğin sürece bırakılmıyor meret.

Bende sıgara kullanıyorum yaklasık 10 senedır.
Her sene ya da ıkı senede ortalama 2-3 ay bırakıp bırakıp gerı donuyorum.
Cok tehlıkelıyım, etrafımdakı herkes ıcıyor ve bır turlu bır sekılde gerı donuyorum.
Yılbası gecsın yıne deneyecegım bırakmayı

Anne olanlara hep söylüyorum size de söyleyeceğim. Oğlunuz için bırakmanız lazım.
Benim başlama sebebim annem ne yazık ki. Arkadaş falan değil. Annem çok güzel çok havalı içer, elini kıvırışı üfleyişi. Ben de lisede annemin üfleyişini içişini taklit ede ede başladım. Onun gibi havalı içer havalı olurum mantığı tamamen.
Anne ve babalar çocukların üstünde çok etkili gerçekten. Anne baba ne yapıyorsa havalı geliyor.
Ufakken çocuğun bırak ki sonra annem gibi babam gibi içme sevdasına ben gibi on sene kendi kendini zehirlemesin.
Kusura bakmazsın umarım akıl verir gibi oldu da ben annesine hayran bir kadın olarak anneme çok kızıyorum bana sigara içme sakın diye diye kendi içip beni müptela ettiği için

Bende 20 yasında basladım sıgaraya benzer ımrenmelerden dolayı.
Oglumda sıgara ıcmemızı hıc ıstemıyor yanında ıcemıyoruz yanı gorebılecegı yerlerde ıcmıyoruz ama haklısın hıc degılse onun ıcın bırakmalı ve gerı donmemelıyım.
Ayrıca benım bır sıkayetım sıgara ıcerken kaybettıgım vakıt, mutfağa bagımlı hale gelıyoruz

Ben de küçükken sigara içme diye annemin paketlerini saklar sigaralarını kırardım, liseye kadar...
Eninde sonunda o da özenecek ne yazık ki bizim gibi.
Umarım bırakabilirsin, ben bıraktım bırakalı çok iyiyim. Şu mevsimde öksürük krizlerim başlardı iyileşemezdim. Siagardan değil ince giyinmekten derdim meğer sigaradanmış.
Farkında olmuyoruz ama çok etkiliyor aslında sağlığımızı.

geçenlerde fiziksel bağımlılık sadece 14 gündür 14 gün dişinizi sıkarsanız gerisi psikolojiktir diye bişey okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum
ama sigarayla sosyalleşiyorsan çok zor, sigara içmeyen insanlarla takılmaya başla bence

ben 9 yıl içtim. ilk hamile kaldığımda bıraktım . bir daha kullanamadım. öğürdüm hep nedense. içeyim diye zorladım kendimi olmadı.başım döndü falan. garip bi şey .
eşim içiyor bıraktıramadım. bi dönem içmiyor . sonra başlıyor. doktora da gitti. ilaç verdi doktor. biraz kullandı bıraktı. tam ilaçları da bitirmeyince yine başladı 3-4 ay sonra . eşim de bırakamıyor. 3 çocuğumuz var . 1 ay içmediği para ile kaç kez çocuklar sinemaya götürülür . kaç kez çocuklar dışada eğlendirilir . neler neler

Şuan tam da sigaramı yakmıştım
Kendisiyle yaklasik 8.9 senedir seviyeli bir ilişkimiz var malesef pesimi hiç bırakmıyor
Iyi güzel hoş keyif veriyor ama sabah gözümü açar açmaz pakete koşmaktan kendimi birtürlü alıkoyamıyorum sanki milyon dolarlar var o paketin icinde . aç karnina gozumu acamadan iciyorum daha güne onunla basliyorum pis illet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…