- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi NothingLastsForever
-
wwoooowBen de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Sinirlenince ne yapıyor ?
Üzülünce?
Sevinince?
Şöyle harika bi manzaraya karşı kahve içerken?
Birini beklemekten sıkılınca?
Otobüs gelmeyince?
Mis gibi yemeğin üstüne ?
wooowwBen de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
Merhaba, kahvenin yanında sigara içenler
Merhaba, yemekten sonra tatlı niyetine sigara gömenler
Merhaba, ah biri sigara mı dedi yakayım bir tane diyenler
Yakmayın diyemiyorum, çünkü bunu bende kullanıyorum.. Ne ara düştüm bu tuzağın içine valla hatırlamıyorum.. Ama gel gelelim kii, ciğerlerimin nikotinden çürüdüğünü, dişlerimin de oluşan o lanet lekeleri, bu soğukta titreyerek sigara içmeye dışarı çıktığımı, ona verilen parayla profiterol yapabildiğimi, bir hafta içmezsem bir kazak alabildiğimi, bir ay içmezsem doğalgaz faturası ödeyebildiğimi... daha nicelerini biliyorum...
Sigara benim gözümde yasal uyuşturucu... Öyle bir uyuşturucu ki hemde çok kolay başlayıp vazgeçene kadar senden her şeyini alıyor. Kendine olan saygını, sağlığını, paranı...
Peki nasıl kurtulunur bu uyuşturucudan... Kafa da bitiyor yeaaa.. gibi yorumları şimdiden cevabım.. kafanızı tanımak istiyorum..
Sevgiler..
Ben içmiyorum, bu yaşıma kadar hiç içmedim. Bu sorduklarına cevap vermek istedim. Ne mi yapıyorum?Ben de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
DenedımBiliyor musunuz benim de bazen aklıma şöyle bir şey gelir; bir kurşun kalem alsam elime ve onu sigara içiyormuş gibi yapsam tatmin olur muyum, kendimi kandırabilir miyim acaba diye... Hiç denemedim gerçi de, zihni sinir fikirler işte
Gerçekten kafada bitiyor annem bırakalı 20 yılı geçti kafada bitirememiş olsaydı hayatta bırakamazdı,yine günde 3 paket içen tanıdıklarım bıraktı misal.Kendimle nasıl çelişiyorum var yaaa.. görseniz şizofren bu dersiniz.. Eminim var aranızda da benim gibiler..
Ya niye içiyorum ben bunu..
İnsan kendini bile bile zehirler mi..
Ay bu koku da çok seksi de, kıy paraya-parfüm al.. ama b*k gibi sigara kok..
Çıkacak faturayı düşündüğümden doğalgazı az yakıp,evde yürüyen battaniye gibi gezeyim ama sigara içmeye balkona çıkayım..
beynim benim değilde sigaranın gibi..
Diktatörlük yapıyor bana.. mecbur bırakıyor..
Bence toplaşalım beraber bırakım
Yılbasından sonra 2017'de
ben bu ara en cok saglıktan korkuyorum , ılla bı corap orecek basımıza gıbı gelıyor. Bu defa esımde deneyecek ama bırakmayı bakalım ne olacak.
Buarada bende cok seksi içerim sigarayı . Dumanı cıkarısım, elimde tutusum , külü atışım
ben sımdı bırakırsam yılbasında kesın yenıden ıcerım. Hıc denemıyım ben sımdı .Ben bu akşam 6 da bırakıyorum birbirimize destek olabilirizz.. olmalıyız da..
sinirlenince ağlarım, bağırırım, güzelce boşaltırım içimi. içime ne diye zehir çekeyim.Ben de şunu merak ediyorum içmeyenler mesela;
Üzülünce?
Sevinince?
Otobüs gelmeyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?