Manyak sülale!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eprum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eprum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
381
3
68
Kizlar, daha once actigim konuda nisanlimin annesinin yaptiklarini anlatmistim. Çok sacma olaylar yasattilar ailecek bana ve aileme kizkardesi gunlerce benim evimde kaldi sonra gidip anasina dedikodumu yapti, annesi babamin hesaplarini karistirdi, babasi tum olaylara kayitsiz kaldi en sonunda da annesi annemi arayip hakaretler kufurler yagdirip bana ailemize saydirip kapatti telefonu ondan beri ne ben ne de ailem muhattap olmadik onlarla ama nisanlimi sevdigim icin ve onun bir sucu olmadigi icin ayrilmadim oda ailesiyle gorusmedi 6 ay ama sonra gorusmeye basladi sonucta ailesi biliorum ama bu beni cok rahatsiz ediyor. Ayrica babam okadr olaydan sonra evlenmemizi istemiyor tabiki onun aileside ve nisanlim 20 gun sonra askerden donuyor biz plan yapioduk 3 ay sonra evlenirz falan diye evimiz falan herseyimiz hazir zaten artik ailesiyle mesafeli oldugundan o ewde kalicak geldiginde. Ama biz bu isleri nasil duzeltcez nasil evlencez babami nasil ikna edicem ben onun annesi manyak onu nasil durdurcaz napmaliyim? Nisanlim en ufak olayda kimseyi umursamam gelmesinler umrumda degil alirim seni goturur basarim nikahi diyor ama ben babami asla kaybetmek istemem napcam?

ne yap et aileni arkanda bırakma.en iyi erkek bile arkanda biri yokken aslan kesiliverio nasılsa gidecek yeri yok die.sakın.ha babanda ikna olmuosa o işe kalkışma o senin göremediklerini görüodur.

ne yap et aileni arkanda bırakma.en iyi erkek bile arkanda biri yokken aslan kesiliverio nasılsa gidecek yeri yok die.sakın.ha babanda ikna olmuosa o işe kalkışma o senin göremediklerini görüodur.

Zaten babami asla kimse icin silemem o benim icin herseyden onemli nasil ikna ederim onun derdindeyim nisanlimi cok severdi babam bu olaylar olmadan once cok iyiydi aralari ama olaylardan sonra oda onlarin oglu deilmi hepsi boyledir demeye basladi

Bu evlilikte ne kadar mutlu olabilirsiniz ki ?
Gerçi nişanlın bişey demiyor anlaşılan annesine manyak,manyak sülale diye konu açmana falan
Bilemiyorum bende babanın yerinde olsam istemezdim sanırım
İçinden çıkılması zor bi mesele

kesinlikle ailene sırt çevirme ilerde başına ne geleceği belli olmaz daha nişanlıyken bunları yapanı ilerde düşünemiyorum kaynana sorunundan ayrılan çift okadar çokki onu seviyorum diye anasını gözardı edemzsin önünde kocaman bir sorun olarak karşına çıkar

Zaten nisanlim onlari koruyo olsaydi direk biterdi is beni ve ailemi hakli goruyo defalarca ozursiledi babamdan babam evden kovu herseferinde ailesiyle gorusmuyodu 6 aydir rahat birakmadilar cocugu simdi sirf bizi huzursuz etmesinler diye arada gorusuo babam daha bunu bile bilmiyo hala gorusmediklerini sanio ona ragmen tepkili bide ogrenince yandik. Gorusmesinden bende cok rahatsizlik duyuyorum ama napim

o zaman babana göre nişanınız atılmış sayılıyor..

Anladım
Ama ne bileyim bi insana da ailenle görüşürsen olmaz demek,bencillik olmaz mı ?
Kendisi görüşür,ama sizler yüz göz olmazsınız,olamaz mı ?

o zaman babana göre nişanınız atılmış sayılıyor..

Ewet aynen ole ben parmagimda yuzuk hala dolaniyorum ama bazen laf sokuyor askerden donunce goreceksin sen daha ne sorunlar cikaricak o kadin herseyi yapar diyo hakli adamcagiz kadin seytanin aklina gelmicek seyi yapti gidip benim annemin babamin hesaplarini kredi kartini bilmemnesini arastirmis bankalardan verg borcun fln da boyle bi terbiyesizlik varmi ya dedim kiz arastirilirken namuslumu iyimi ailesi diye arastirilir borcu varmi oglumun ustune kalirmi diye arastirmaz hem benim babamn borcu benm kocami nasil etkilerki hasta kadin ole msj atmis ogluna yok babasinin borcu varsa bizim mallarimiza el koyarlar sonucta karin olcak cahillige bak

Anladım
Ama ne bileyim bi insana da ailenle görüşürsen olmaz demek,bencillik olmaz mı ?
Kendisi görüşür,ama sizler yüz göz olmazsınız,olamaz mı ?

Diyemiyorum iste bisey bende. Onun yerine koyuyorum kendimi babam annem fln ona bisey yapmis olsaydi ben ailemden vazgecemezdim. Ama insan kendine gelince bencilce dusunuyor bide diorumki bana edilmis kufur hakaret sanada edilmis olmuyormu sonucta esin olucam nebilim bukadar benimsesin istiyorum gerekirse hic gorusmesin ama aile iste

Kizlar baban ikna olursa evlen yoksa evlenmemi diyorsunuz? Yoksa bole bir aileyle olmaz hic evlenmemi diyorsunuz ben dogrusunu goremiyorum asktan

bu ne yaaa..bankalardan araştırma...
dava etsen yeri var..babanın banka hesaplarını nasıl araştırırmış?..
bunu söyleyen memur, banka hepsi davalık olmaya layık o zaman..

baban haklı, oldu ki evlendiniz.. rahat mı bırakacaklar..

Kizlar baban ikna olursa evlen yoksa evlenmemi diyorsunuz? Yoksa bole bir aileyle olmaz hic evlenmemi diyorsunuz ben dogrusunu goremiyorum asktan

canım benim..kafan ne kadar karışmış..

baban ikna oldu diyelim..
eli dursa ağzı durmaz böylelerinin..
daha nişan evresinde böyle,evlenince ne olmaz ki..

nişanlın ne kadar görüşmezse de,elbet bir gün görüşecek..
laflar gidip gelecek, canın sıkılacak..
iyi ölç, biç ..seviyorsun da, işin zor..

Babam davayida acti zaten yanliz arastirma bitmeden celp gitmiyomus subeyede mufettis falan yollamislar o memur falanda cikacak isten bide buna bagli hakaret davasi acilcak off off bide celp gidicek kadin ozamn napcak bilmiyorum. Babam cok grurludur asla kabullenip oturamaz bende istemem bunu zaten nisanlim ile acsin onlar haketti sahitlik bile yaparim sizin icin mahkemede diyo. Rahat birakirmi bilmiyorum ama nisanlim artik bisey yapamicaklarini soluo beni tekrar kaybetmeyi goze alamazlar zaten gorusmuyorum arada sesimi duyuyor onuda duyamaz bunu goze alamaz diyo buarada evdeki hersey nisanlimin ustune onlarin oturduklari ev isyerleri flnda

Ev,işyeri bunların nişanlınızın üzerinde olduğunu neden bildirdiniz çözemedim ama
Mahkemelik dünürler var ortada
Mutlu olmanız çok zor gibi görünüyor
Hiçkimseyi tanımadığınız biyerlere yerleşseniz falan belki

Yani konunun ozu para aslina bakarsaniz para bu kadinin hayati olmus bende dedim hersei ver ustlerine rahat edelim zaten bundan cikmadimi sorun para yuzunden babama kizini kullaniyo bile dediler terbiyesizler. Ben sevmiyomusum parasi icin berabermisin babamda beni kullaniyomus ve ortada hicbirsey yokken uydurdu bnukadin ewimize ilk geldigi gun ben istemeye babama ev sizinmi nekadara aldiniz dedi ya.

hıııı.kadının telaşı bundan..belki ev,mal mülk sattırıp, babanın borcu varsa ,onu ödeticen falan diye mi düşünüyorlar..
hey allahım..
böyle hin düşünen insan, nasıl oğlunun üstüne ev,iş yapmış acaba?

onur diye bişeyin varlığından haberleri yok..

dava konusunda çok iyi yapmış baban..helal olsun..

Yazdim neden bildirdirdigimi yukarda. Kadinin tek derdi para o yuzden cocugu rahat birakmiyor versin hersei kurtulalim

baksana..ilk geldikleri günde hayır yokmuş zaten...

Yazdim neden bildirdirdigimi yukarda. Kadinin tek derdi para o yuzden cocugu rahat birakmiyor versin hersei kurtulalim

Çözüm buysa verin malı mülkü kurtulun
Ama yinede babanız istemez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…