hıııı.kadının telaşı bundan..belki ev,mal mülk sattırıp, babanın borcu varsa ,onu ödeticen falan diye mi düşünüyorlar..
hey allahım..
böyle hin düşünen insan, nasıl oğlunun üstüne ev,iş yapmış acaba?
onur diye bişeyin varlığından haberleri yok..
dava konusunda çok iyi yapmış baban..helal olsun..
Ewet aynen bole dusunuyor. Hayatimda ilk kez bukadr kotu niyeti birarada dusunen biriyle karsilastim. Birde babamin annemin borcu fln yokken annemin ayni bankadan 23 tane kredi karti oldugnu ve bunlara borclu oldugnu solemis nisanlima Allah askina hangi banka bi musterisine 23 kredi karti irden verir akil var mantik var
Ay güldüm inanır mısın
Bende başta okurken ilk 23 gördüğümde gözüm büyüdü araya ''-'' koymayı unuttu heralde deyip 2-3 diye bi daha okudum
Güzel sallamış
Zaten babami asla kimse icin silemem o benim icin herseyden onemli nasil ikna ederim onun derdindeyim nisanlimi cok severdi babam bu olaylar olmadan once cok iyiydi aralari ama olaylardan sonra oda onlarin oglu deilmi hepsi boyledir demeye basladi
Kizlar, daha once actigim konuda nisanlimin annesinin yaptiklarini anlatmistim. Çok sacma olaylar yasattilar ailecek bana ve aileme kizkardesi gunlerce benim evimde kaldi sonra gidip anasina dedikodumu yapti, annesi babamin hesaplarini karistirdi, babasi tum olaylara kayitsiz kaldi en sonunda da annesi annemi arayip hakaretler kufurler yagdirip bana ailemize saydirip kapatti telefonu ondan beri ne ben ne de ailem muhattap olmadik onlarla ama nisanlimi sevdigim icin ve onun bir sucu olmadigi icin ayrilmadim oda ailesiyle gorusmedi 6 ay ama sonra gorusmeye basladi sonucta ailesi biliorum ama bu beni cok rahatsiz ediyor. Ayrica babam okadr olaydan sonra evlenmemizi istemiyor tabiki onun aileside ve nisanlim 20 gun sonra askerden donuyor biz plan yapioduk 3 ay sonra evlenirz falan diye evimiz falan herseyimiz hazir zaten artik ailesiyle mesafeli oldugundan o ewde kalicak geldiginde. Ama biz bu isleri nasil duzeltcez nasil evlencez babami nasil ikna edicem ben onun annesi manyak onu nasil durdurcaz napmaliyim? Nisanlim en ufak olayda kimseyi umursamam gelmesinler umrumda degil alirim seni goturur basarim nikahi diyor ama ben babami asla kaybetmek istememnapcam?
baslik hosuma gitti benim esimin ailesi icin kullandigim tabir ..demek tek ben degilim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?