Manyak sülale!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eprum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ewet aynen bole dusunuyor. Hayatimda ilk kez bukadr kotu niyeti birarada dusunen biriyle karsilastim. Birde babamin annemin borcu fln yokken annemin ayni bankadan 23 tane kredi karti oldugnu ve bunlara borclu oldugnu solemis nisanlima Allah askina hangi banka bi musterisine 23 kredi karti irden verir akil var mantik var

Arkadaslar hepinize cok tesekkuredrim ilgilendiginz icin. Saglikli dusunup karar vermem gerekiyor bu soledikleriniz bana cok yardimci olcak eminim.

Ay güldüm inanır mısın
Bende başta okurken ilk 23 gördüğümde gözüm büyüdü araya ''-'' koymayı unuttu heralde deyip 2-3 diye bi daha okudum
Güzel sallamış

Ay güldüm inanır mısın
Bende başta okurken ilk 23 gördüğümde gözüm büyüdü araya ''-'' koymayı unuttu heralde deyip 2-3 diye bi daha okudum
Güzel sallamış

:) gulunmeyecek gibimi canim Allah askina bastan beri detaylarla ceksem dizi film olur reytingler tavan yapar :)))

canım bence nişanlın bi gelsin sonra iyi düşün hiçbir zaman aileni arkana alma babanla oturup düşünün bazen insanlar sevdiği zaman karşısındakinin hatalarını göremiyor hiçbir baba kızının mutsuzluğunu istemez hakkında hayırlısı olsun

Nişanlıyken bu kadar çok içli dışlı olmak, saygı sınırlarının aşınması hoş olmamış.

Ben olsam asla, ne olursa olsun aileme sırt çevirmezdim. Aileme yapılan ufacık saygısızlığa göz yummazdım.
Tabii eğer aynı saygıyı bende nişanlımın ailesine gösteriyorsam.

Zaten babami asla kimse icin silemem o benim icin herseyden onemli nasil ikna ederim onun derdindeyim nisanlimi cok severdi babam bu olaylar olmadan once cok iyiydi aralari ama olaylardan sonra oda onlarin oglu deilmi hepsi boyledir demeye basladi

kaba bi tabir olucak ama armut uzağa değil dibine düşer derler, baban doğru demiş evlenince annemi ara babamı ara kardeşimi ara demeye başlar

nişanlım 6 ay görüşmedi demişsinya o süre zaten askerlikte geçirdiği süre değil mi? belkide aradı görüştü

Bence ayrıl,kurtul onlardan,aileni aslai uzme.hele bi evlen o Hep yanındayım diyen erkek nasıl Sana karsi aslan kesilir görürsün

Nişanlın şimdilik senin yanında ama EMİN OL Kİ evlendikten sonra aileyi dinleyecek.

Çevremizde binlerce ornek var evlendikten sonra ailesine dönüş yapan, seninki büyük cesaret valla okurken korktum ben bu aileden.

Baban cok haklı, ben olsam böyle bir aileye kızımı asla vermem.

Çirkef bir aile ve evlilik ((((

Sanıyor musunuz ki, nişanlınızın ailesiyle görüşmeyeceğini, sizi onlardan soyutlayacağını.
Bi kere ilişkiler evlilik öncesi bu kadar yıprandıysa, sonrasını düşünemiyorum.
Özel günlerde, bayramlarda vs. ne yapacaksınız?
En ufak bir tartışmanızda ailesi gündeme gelecek.
Bütün bunların acısını da sizin kendi ailenize tepki vererek gösterecek.
Yerinizde olsam arkama bakmadan kaçarım.

canım sen hep demişsin ya nişanlım bana ve aileme hak veriyor felan diye bak sana yakın çeremden bir olay anlatayım..

teyzemin kızı 4 yıllık evli. ilk nişanlandığı zaman nişanlısı zavallı ailesi tarafından bile sevilmeyen bi adamdı.. annesi kalkıp oğluna bir kahvaltı bile hazırlamazdı..ama diğer oğluna yapmadığı kalmazdı.oğlan korkusundan annesigilin yanında teyze kızımla konuşamazdı bile.. balkonlara çıkardı.. ozaman annesigiliden hep şikayet eder onları sevmediğini söylerd dururdu. evlensem de onlardan kurtulsam derdi..evlendiler.....

1. yıl: şiddet başladı, sen benim aileme öyle diyemezsin lafları başladı..

2. yıl:şiddet devam, teyzemin kızı hamile hali ile annesigile geri döndü.. eşi kendi ailesinin yanında mutlu mesut yaşadı aylarca

3. yıl: teyzemin kızı geri evine gitti ama şiddet devam..veeeee kayınpederi teyzemin kızına tokat attı (hem de kocasının gözleri önünde)kayınvalidesi karnındaki çocuk büklü kalsın gebersin dedi..ve kocası onlar benim anne babam dedi.

4. yıl: teyzemin kızı o kadar pişmaki... onu aylardır gülerken görmedim..

demem o ki sakın şimdi nişanlının size hak verdiğine bakma.. evlendikten sonra herşey değişir.. şimdi sevilmeyen aile gün gelir evinin baş köşesine konar sensiz planlar yapılır eşini tanıyamaz olursun..babanı dinle bence...

kusura bakmada çok gereksiz bi evlilik bence.. bi kere ailesi senden nefret ediyo diyosun sende onlardan bu ne zamana kadar sürcek eninde sonunda eşin onlarla görüşcek ne olcak o zaman yooo benim gibi giderse gitsin bana karışmasında diyosan ne ala...ama emin ol seni boşatmaya kadar gidecekler...çok uğraşırsın yani...bence at nişanı ...çok şeyler gelcek başına

nişanlın evlendikten sonra değişmese bile ki değişip ailesinie laf söyletmeyebilirde işin zor canım.o insanlar siz evlendiğinizde bir şekilde hayatınızda olacaklar sonuçta anne baba atılmıyor satılmıyor mutlaka evliliğinizde etkili olacaklardır.siz şimdiden bu kadar yüz göz olmuşsunuz sonrası daha vahim olur gibi geliyor bana.iyi düşün kararını öyle ver canım demir gibi sabrım var nişanlıma çok güveniyorum hep destekçim olur diyorsan babanında rızasını alıp evlen ama şüphelerin varsa tekrar tekrar düşün

Vazgeç bu sevdadan.

Babanı ve anneni asla üzme.

Hem sen bu aile ile yapamazsın.

İlerde yuvanı yıkarlar.

Yol yakınken dön.

Senin annene hakaret eden bir kadına nasıl anne diye hitap edeceksin.

Elbet yüzyüze geleceksiniz.

Vazgeç derim ben.

haklı oldugunuz yerler var ama eşinizin ailesini sevmiyor olsanız bile bu şekilde bir başlık açmanızı yadırgadım doğrusu..

Hayatında ki hiç kimse ailen gibi olamaz,kimse içinde aileni karşına almaya değmez.
Ailenizin onay vermediği kişiyle ne kadar mutlu olabileceksiniz.Sonuçta yaşanan bir takım üzüntülü olaylar var.Nişanlınızın ailesi bugün olmazsa yarın yine sizi ve ailenizi üzecek,yıpratacak bir şeyler çıkartacaklardır.Nişanlınız da onlar sonuçta onlar benim ailem deyip aranızda sorun çıkmasına neden olacak.Ne kadar kendi ailesine sırt çevirebilir ki nişanlınız.Bence her şeyi bir kez daha düşünün.Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
baslik hosuma gitti benim esimin ailesi icin kullandigim tabir ..demek tek ben degilim:)

Tesekkuredrim yorumlariniz icin bu yazilanlarin hepsini dusunuyorum ve ailemi asla boyle bir aile icin uzmem. Yukarka basligimi yadirgayan arkadasa ise sunu soluyorum UZAKTAN DAVUlun sesi HOS GELir ayni olaylari siz yasasaydiniz belkide bu baslik hafif kakmis diye dusunurdunuz!!!!

baslik hosuma gitti benim esimin ailesi icin kullandigim tabir ..demek tek ben degilim:)

:)) iste ornegi Tesekkurler. Benimde cok hosuma gidio hirsimi ancak bole alabiliorum napim gidip sacini basini yolamicagim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…