- 3 Nisan 2014
- 36.206
- 147.732
- 798
Arabanın ön koltuğunda oturuyorlar hep dimi
aynen üstelik arka koltuk aynı yere gitmiyorken yapıyorlar bunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabanın ön koltuğunda oturuyorlar hep dimi
Cunku Bana Bunu Herkes Dedi ve kendi esimde öyle oldugu icin Bu tespiti koydum Anam bisey diyemiorum hemen annemle aramizimi bozmak istiosun diyorBenim kaynımın eşinin ablasını kocası da maraşlı o da ana kuzusu.
Çok güzel tespit valla. Yattığım yerden ayağa kaltım ve seni ayakta alkışlıyorum.![]()
Hahaahhahaha o anlattigim nisanliykendi
Nisanlin mi, kocan mi bi karar ver.![]()
Bunlar Nasil böyle yetistiriyor Ya Tarifini versinlerde bende yetistircem böyle etegimin altindan cikmasin@Kahve-Kokulu-Kadin canı. Yoksa seninkide mi maraşlıydı? benimkıdem marasli değil ama anası marasli hayatını yarisini orda yaşamış tasindan mi suyundan mi evet valla ana kuzulari..
Bu arada K Kader2410 seninki maaşı neresinden icindense emin ol o kadar ana kzuusu değiller Pazarcık turkoglu taraflarinda erkekler tammmm bi anasını eteğine giren tipler yetişiyor![]()
Bunlar Nasil böyle yetistiriyor Ya Tarifini versinlerde bende yetistircem böyle etegimin altindan cikmasin
Marasin icindense sorun cikmiyormus ama bak. Hele hele ortada bir park varmis onun kosesinden sola donup dumduz devam ediyorsun ya ahanda ne kaa ana kuzusu erkek varsa dunyada oradan cikmaymis.Tabi maraşlı erkekler ana kuzusudur, antepten de hep küsen, tripli koca çıkar.
Sen bile bile lades demişsin.
Tabi maraşlı erkekler ana kuzusudur, antepten de hep küsen, tripli koca çıkar.
Sen bile bile lades demişsin.
Hayır evlenmiş etmiş zaten daha nesi soruluyorsa.Marasin icindense sorun cikmiyormus ama bak. Hele hele ortada bir park varmis onun kosesinden sola donup dumduz devam ediyorsun ya ahanda ne kaa ana kuzusu erkek varsa dunyada oradan cikmaymis.
Boyle zeka yoksunu konulari acmayin bizi de banlatmayin bos yere diye bagirasim var yeminle :)
Canım tüm illerdeki erkeklerin özelliklerini dökerdim de buraya şu an konumuz maraşlılaryeminli bu tespitini ayakta alkışliyormvalla billa doğru maraslisininda anteplisinde de tespitin yerinde de
nerden bildim antepli erkeklerin öyle olduğunu ?![]()
Canım tüm illerdeki erkeklerin özelliklerini dökerdim de buraya şu an konumuz maraşlılar
Hayır hüzün bastı yani gitmiş maraşlıyla evlenmiş vah ki ne vah![]()
Canım tüm illerdeki erkeklerin özelliklerini dökerdim de buraya şu an konumuz maraşlılar
Hayır hüzün bastı yani gitmiş maraşlıyla evlenmiş vah ki ne vah![]()
Ahahahahacografyaya göre erkekler diye kk'da bir başlık açılsa yeridir
Bizim antepli heifer neden öyle soyleyeyim kebaptan ve fistiktan më alaka derseniz fıstık çok zor yetişir öyle nazlidirki kız gibi ilgileneceksin kebapta ne alaka derseniz ne gelen geldiği yere göre tesir eder misali o kadar hayvan eti yersen azıcık öküz vede keçi gibi inat sonra üzerine yürüyünce de koyun gibi oluyorlar
Antepliyle evlenecek kızlarımız aman dikkatli olun
Bi bok bilionda konusuon !!sen yeni evlisin galiba .gorumcen kv den felanda surekli sorun cikaran insanlar degil galiba .esinde anlayisli galiba..seninde cok bos vaktin var galiba..bence kendine bir mesgale bul .
senden daha cok bildigim kesin.maraslilar kiskancmi olurdan ziyada bir bayanin uslubu nasil olmali onu arastirsan senin icin daha faydali olur.hayatimin hic bir safhasinda senin gibi insanlarla muhatap olmadim burdada olmayacagim.hadi selametle..Bi bok bilionda konusuon !!