- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
siyah beyaz gri mi bu canım elinde başka renkler de var mı? başka marka da olabilir...Eki Görüntüle 1700495 Eger begenirsen markası vakko 40 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyah beyaz gri mi bu canım elinde başka renkler de var mı? başka marka da olabilir...Eki Görüntüle 1700495 Eger begenirsen markası vakko 40 tl
siyah beyaz gri mi bu canım elinde başka renkler de var mı? başka marka da olabilir...
İthal eşarbın fiyatı ve markası nedir foto atabilir misiniz?Evet renkleri siyah beyaz gri birde elimde kullanmadığım ithal esarbım var haki renginde
bana özel mesajla atabilir misinizEvet renkleri siyah beyaz gri birde elimde kullanmadığım ithal esarbım var haki renginde
bunu görmüştüm benim için renk çok koyu diğerini görebilir miyimEki Görüntüle 1700711 Canım ithal esarbım bu hic kullanmadım 45 tl
Çantanız güzel ama yandan asmalı düşünmüyorum. Evdekiler hep bu tarzcanım bendede orj vakko canta var 750 tl almıştım. düşünürsen bir bak istersen
canım elimde harika bir armine sura ipek başörtü var renk desen müthiş, görmek ister misinİthal eşarbın fiyatı ve markası nedir foto atabilir misiniz?
Atarsanız bakarım tabicanım elimde harika bir armine sura ipek başörtü var renk desen müthiş, görmek ister misin
özelden atıyorum tatlım harika bi eşarpAtarsanız bakarım tabi
Fiyat nedir?vakko cantam kullanılmadı
350Fiyat nedir?
size özel mesaj yazdım neden hiç cevap yazmadınız olumsuz da olsa geri dönüş zahmetinde bulunmanız gerekmez miydi?Fiyat nedir?
Maalesef internetim yoktu oyüzden giremedim. Bu neyin yargısı acaba?? Burda hiç kimse 7/24 internet başında değildir heralde... Ben yinede teşkkr ederm size. Siz etmesenizde.....size özel mesaj yazdım neden hiç cevap yazmadınız olumsuz da olsa geri dönüş zahmetinde bulunmanız gerekmez miydi?
ben girip konunda cevap yazdığını görünce bu mesajı yazdım tatlım yani girmiştin ama bana cevap yazmamıştın yani kendi kendime bir yargıya varmadım...özür dilerim kimseyi kırmak istemem, ama biz de cevap bekliyoruz arkadaşım kusura bakma biraz çıkışır gibi olmuş ters bi anıma denk gelmiş demekki...Maalesef internetim yoktu oyüzden giremedim. Bu neyin yargısı acaba?? Burda hiç kimse 7/24 internet başında değildir heralde... Ben yinede teşkkr ederm size. Siz etmesenizde.....