Marka takıntısı!!

Zaten oradan olduğu belli.
Şöyle ki bazen bu para etmez dediğim şeyi bile alabiliyorum ben. Neden? Çünkü o dediğin diktirme olayı en az 2 provadan bir ay sürüyor, ki kumaşı seçmesi alması ayrı dert. Bir de çarşıda aynı kalitede ucuzu vardır dediğinde bile çariıya gittin çocukları bıraktın ettin derken of yoruldum düşünürken. Zaman her şeyden önemli malum. Zevkime hitap eden mağazaya girip yarım saatte kombini ayarlayıp çıkıyorum son 2 yıldır. Zaten 2 kombin yetiyor bana, kalan zamanda tayt tişört spor ayakkabı :bicak:

Ben sizi anladım zamanınız yok...Sizin gibiyim ben de hani artık parası önemli değil işimi göreyim mantığına giriyorsunuz bir zaman sonra.

Herkese iyi akşamlar
Kızlar eşim kendine ne alırsa marka alır. Öyle ucuz da değil bir pantolona 400 lira tişörte 80 lira gibi
Daha aşırıya kaçtığıda oluyor.
Durumumuz şu ara iyi değil aslında ama idare edecek aşamadayız. Sadece birikim yapamıyoruz. Bana da istediklerimi alıyor fakat ben bu kadar pahalıya kaçmadım hiç.
Sürekli sürekli alışverişte yapmıyor arada alıyor tam alıyor. Birşey deyip kırmakta istemiyorum. Sizce susmakta hata mı ediyorum. Konuşsam ne dicem adam çalışıyor hakediyor alsın modundayım. Bu kadar pahalı olması da içime sinmiyor :KK43:
Siz ne düşünüyorsunuz ?

Herkesin huyu başka .. mesela ben kıyafete para vermem ama sık sık dışarda kahvaltı yaparım. Eşim ise dışarda yemek yer kahvaltıya para vermez saçma bulur . Kıyafeti de nereden denk gelirse alır. Ayakkabıyı iyi alırız kaliteli alırız. Bir de montu. O da iki üç yılda bi olur. Eşimde bende çalışıyoruz . Kardeşim asgari ücretle çalışıyor hiç indirimden almaz huyudur 30 tane montu ayakkabısı var. Bin tane kotu gömleği..,,

Eşinin huyu bu demek ki .. değişmez

giysin, calisiyor okadar, yakisir kocama. en pahalisini en guzelini giysin hatta, bayilirim. yeni evliyim, her sabah bir siklik yarisina girdik bu aralar. ben bakimliyim, oda oyle, ama bu aralar ekstra ozeniyor ve beni benden aliyor, bayiliyorum!

ama ayagini yorganina kadar uzatmali insan, orasi kesin. yani baska seylerden kismaniz gerekmedigi surece bence sorun yok, birikimi biraz az yaparsiniz bu aralar ama goruntusunden memnun bir erkeginiz olur.

kşinin kazancına ve yaşadığı muhite göre değişir kıyafet kalitesi.lv gucci çanta kullanan arkadaşlarım akrabam yok ama aj ck guess kipling vb.gibi markalardan aşağı çanta da kullanılmaz çevremde.çantaya ayakkabıya marka almalı derim imkan varsa .ayakkabı çantanın kötüsü ne kadar giyinirsen giyin sakil ucuz gösterir kadını.15 tl lık basic tişört artı 50 tl lik tayt Jean le oldun en şık kadın işte.saça da föne gerek yok .salaş bir topuz ya da atkuyruğu ha bir de kaliteli saat şart

Ya bir şey diyeceğim de bana pahalı gelmedi. Kaliteli bir ürün almak istiyorsan zaten bu fiyatı vereceksin. En kıytırık pantolona bakıyorum 150 liradan aşağı değil. Geçen sosyete pazarına gittim bir bluz beğendim dedim 10 lira falansa giyerim yani evde. Lan adam 60 lira dedi kumaşı falan 5 lira etmez yemin ederim ki. Kaliteli alsın yıllarca giysin bari. 150 lira veriyorsun 3 4 ayda eskiyor, hadi bir 150 daha veriyorsun e zaten 300 lira vermiş oluyorsun aslında. Ben her şeyi kaliteli markalardan almaya çalışırım ama ihtiyacım doğrultusunda alır yıllarca giyerim. Örnek, Beymen'den aldığım siyah kalem elbisemi 5 yıl önce aldım, hala sapasağlam. Daha da kalem elbise almadım siyah renkte.
her düğüne davete kalem elbise kurtarıcı valla mo...po dan en fazla 100tl ye alırım network Beymen fabrika kalem elbise o para bile çok ya neyse.amaaaa boynuma ya tektaş pırlanta set ya elmas gül set ya daa swarovski marka gerdanlık taktın mı o tuvalet giyen bir elbiseye 1 gece giymek için 500 1000 tl veren kadınlardan 10 kat daha şık ve gösterişli olurum.para harcadın mı uzun zaman kullanılacak parçalara yani takıya harcayacaksın bence

Ben de marka alırım
Ancak her insan 80 tl ye tshırt almaz bunun da bilincindeyim
Hani
Her insan için pantolon 200 tlden de baslamaz
Gittiğin magaza network, fabrika ise evet 200 den başlar ancak durumu olmayan insanlar lcw den 40 tl ye de alır pantolon.
Durumumuz var.Okulda giymek için dar pantolon aldım yanlış hatırlamıyorsam 25 liraydı.
Hayatımda aldığım en güzel ve en rahat pantolon diyebilirim :D
Duruşunu paçalarını her şeyini çok beğendim.Sadece beli birazcık daha yüksek olsa iyiydi :KK70:
160 liralık pantolonum da vardı maviden.Zamanla dizleri çıktı.Berbat bir şeydi.

Ben bu parka takintisini hic anlamaiuorum ya boyle insanlarida oldum olasi sevmem..pantolona 400 lira vermek nedir yahu bu simdi marka diye kac sene giyecek hicmi yipranmayacak..lwde 40 50 tl ye aldgim pantlonlarin mali gayet guzel uzun surede giyiuorum..gecrn bi arkadas tisort almis 150.tl ye dunduz normal.bi tisort valla ben onu pazarda gorsem begenipte almazdim..bu farkli bi takinti bence

Ben bu parka takintisini hic anlamaiuorum ya boyle insanlarida oldum olasi sevmem..pantolona 400 lira vermek nedir yahu bu simdi marka diye kac sene giyecek hicmi yipranmayacak..lwde 40 50 tl ye aldgim pantlonlarin mali gayet guzel uzun surede giyiuorum..gecrn bi arkadas tisort almis 150.tl ye dunduz normal.bi tisort valla ben onu pazarda gorsem begenipte almazdim..bu farkli bi takinti bence
herkes alım gücüne zevkine konumuna göre nerden isterse ordan alışveriş yapar.ayyy marka giymem ben paramı verilir o kadar bir elbiseye diyenler hiç inandırıcı gelmiyor bana.arabalarınız da marka satın ozaman alın birer murat121 binin tövbe tövbe

diğer mesajlarımı okusanız aynı şeyleri söylediğimi görürdünüz , aynı kalitede kötü kumaş bir şeyi pahalı mağazadan alcak kadar zengin değilim. Kötünün ucuzunu da pahalısını da almam. Piyasadan gayet haberim var.

Madem öyleyse size yanlış gelen şey neydi yorumumda? Bende farklı birşey yazmamıştım, polyesterle kaşmir kazağı kalite ya da fiyat olarak aynı kefeye koyduğum fikriyle kıyaslama yapan sizsiniz, ben değilim. Fikrim belli, yazdığım belli.

Back
X