Marka takıntısı!!

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Herkese iyi akşamlar
Kızlar eşim kendine ne alırsa marka alır. Öyle ucuz da değil bir pantolona 400 lira tişörte 80 lira gibi
Daha aşırıya kaçtığıda oluyor.
Durumumuz şu ara iyi değil aslında ama idare edecek aşamadayız. Sadece birikim yapamıyoruz. Bana da istediklerimi alıyor fakat ben bu kadar pahalıya kaçmadım hiç.
Sürekli sürekli alışverişte yapmıyor arada alıyor tam alıyor. Birşey deyip kırmakta istemiyorum. Sizce susmakta hata mı ediyorum. Konuşsam ne dicem adam çalışıyor hakediyor alsın modundayım. Bu kadar pahalı olması da içime sinmiyor :(
Siz ne düşünüyorsunuz ?

Senede bi aliosa alsin derim.. ama marka diyede omurluk olmuyo ya da kaliteli olmuyo her zmn.

Ben belli seylerde markayi severim. Haricinde kaliteli olsun ve guzel gozuksun. Ucuz basit gozukmesin yeterli. Muhim olan zevk sahibi olmak.. uyumlu ve modadan birseyler katip giyinmek.demet akalinida goruyoz yazik milyon dolarlar harciyo ana zevk yok.. :)

markete gittiğim zaman onun organiği bunun yöreseli diye dünya para akıtan ben kıyafet konusunda çok cimriyimdir. ayakkabı haricinde büyük meblağlar vermem giyeceklerime. herkesin bir zevki, takıntısı oluyor böyle. sizi zor duruma düşürmüyorsa aldığı şeyler laf etmeyin. ihtiyacı olduğunda alıyormuş hem. sıkıntı yapmayın bence.

Kaç pantolon
Kaç t-shirt sahibi peki aşağı yukarı?

Eger sizi bu harcamalar sarsmiyorsa alsin, ben de sagdan soldan birsuru sey toplamak yerine kaliteli marka almayi seviyorum. 5 yerine 1 aliyorum ama kaliteli marka aliyorum. Eger esiniz ihtiyaci olani aliyorsa ben sorun goremedim.

Benim esimde ayni, ama indirime girdinde alir .. Ayakabisi ve montu oldugu halde. Ben seslenmiyorum, hak ediyor cunku..

Herkese iyi akşamlar
Kızlar eşim kendine ne alırsa marka alır. Öyle ucuz da değil bir pantolona 400 lira tişörte 80 lira gibi
Daha aşırıya kaçtığıda oluyor.
Durumumuz şu ara iyi değil aslında ama idare edecek aşamadayız. Sadece birikim yapamıyoruz. Bana da istediklerimi alıyor fakat ben bu kadar pahalıya kaçmadım hiç.
Sürekli sürekli alışverişte yapmıyor arada alıyor tam alıyor. Birşey deyip kırmakta istemiyorum. Sizce susmakta hata mı ediyorum. Konuşsam ne dicem adam çalışıyor hakediyor alsın modundayım. Bu kadar pahalı olması da içime sinmiyor :KK43:
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Sen calısmıyorsan karısma bence

Her ay almıyorsa sıkıntı yok bence. Bende bazen abartiyorum ama kenara gayet para koyuluyor. Her ay olmayan birsey sonucta. Durumunuz varken kisitlamaya gerek yok. Alisveris yapmadigi aylarda kenara ayirin parayi.

Eşim marka giyinirse benim çok hoşuma gider şahsen, gidiyorda. ..
80 lira pahalı mi bi t-shirt için. ?
pantolonlar zaten 200 den başlıyor.
Ben de marka alırım
Ancak her insan 80 tl ye tshırt almaz bunun da bilincindeyim
Hani
Her insan için pantolon 200 tlden de baslamaz
Gittiğin magaza network, fabrika ise evet 200 den başlar ancak durumu olmayan insanlar lcw den 40 tl ye de alır pantolon.

Ben de marka alırım
Ancak her insan 80 tl ye tshırt almaz bunun da bilincindeyim
Hani
Her insan için pantolon 200 tlden de baslamaz
Gittiğin magaza network, fabrika ise evet 200 den başlar ancak durumu olmayan insanlar lcw den 40 tl ye de alır pantolon.
mavi , levis , Jack jonesi örnek vermiştim.
ama dediginiz gibi olmayanlar 40 liraya da alır , demek istediğim her ay alınmadığı için konu sahibinin abarttigini düşünüyorum.

Bende senede bir alırım gider en iyisini alırım o markalara hiç birşey olmuyor ucuz mal almak zengin işi asıl

İsmini vermeyim bir marka var annem zamanında bir ceketine 2 bin vermişti klasik dümdüz bir ceket
20 sene olmuştur iyi giydi
Şimdi o ceketi ben giyiyorum sanırım kizimda giyebilir ve ilk gün ki gibi

Yani her zaman alışveriş yapıp ayda bir 40 TL Lik t-shirt eskitecegine senede bir verir parayı doya doya giyer verdiği paraya acımaz ozaman insan

Birde sizede istediginizi alıyormus bu sebeple karışmayın bence

Back
X