- 23 Ağustos 2012
- 51.475
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.604
- 898
- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
sizin tarzını olmayan marka yok mu cidden?? o zaman modaya ya da giyinmeye hevesli değilsiniz demektir.mesela bazı markalar pahalı ve kaliteli olsa da daha ağır kıyafetler satılır,içeri girip bakmam bile.her maraknın az çok tarzını bilirim,ve uygun olmadığını düşünüdklerime girmem..
ilginç o zaman.sebebi olarak ne diyor?? hani kıyafette anladım ama beyaz eşya örneği saçmaymış cidden de..marka vericem kusura bakmayın..mesela bosch alacak,bayisi yerine mediamarkattan alırsan daha ucuz.. gidip illa bayiden mi alıcam diyor?? peki sebep oalrak ne diyor yani??Ben anlatamıyorum.. aynı marka, aynı ürün, aynı model, aynı garanti.. yani biri daha uyguna biri daha pahalı satıyor. Neden daha fazla para vermeli. Her şeyi aynı!
Saat örneğinde de .. gidip mağazadan bakıp beğeniyoruz.. oradan alma ben sana aynısını ve aynı garantide daha uyguna getiririm diyorum yok. Kendim işin içindeyim. Sonuçta koluna taktığını getireceğim.
Mağazalar çok fazla indirim yapamıyorlar. Mesela kendi çalıştığım firma toptan fiyata alıyoruz. Uyguna alıyoruz karsız aynı ürünü alabiliyorum. Mağaza fazla kar payı koyuyor. Bunu söylemek istiyorum.
Ve sizin de dediğiniz gibi ileri de evleneceğim adamın yanlış bulduğum karakterini söylüyorum.. söyleme özgürlüğüne sahibim. Asla karakterini değiştirme gibi bir çabam yok.
Zaten insanların karakterleri değişmez.. sadece törpülenir.
"Sen kimsin?" demişsiniz ya, bir de dönün kendinize bakın derim.
Kendisine mantıklı geleni bağıra çağıra dikte etmeye çalışan birisiniz.
Benim de gezip de vakit kaybetmek istemeyeceğim mağazalar var, tercih meselesi.
almak için mağazaya girip bakmak lazım..ben onu yapmam işte..bazı markalarla vakit kaybetmek istemiyorum girmiyorum mesela..o kadar vaktim de olmuyor zaten.vakit kaybı geliyor bana..Sürekli alışveriş yapan bir insanım ve her şeyi yakından takip ederim.
Ama asla giymem dediğim de bir marka yok. Hoşuma giderse oradan da kıyafet alırım.
cidden mi cherryAynen.
Ben ağır kıyafetler giyen taraftanım tek farkla :) İş kıyafetlerim ipekli, şifonlu dantelli; haftasonluklar daha sade. Fark ettim ki tarzını beğendiğim yerlerden hep almışım. Kendime yakın bulduğum mağaza var, bulmadığım için kapısından girmediğim mağaza var.
Evet, maddi yönden çok şükür bir sıkıntımız yok.. ikimizin de geliri iyi kendi ayaklarımızın üstünde duruyoruz.
Ama anlayamıyorum cidden anlayamıyorum.. Ben onu giymem ne demektir.
Benim anlayamadığım nokta. Markaya bakmam.. kıyafete bakarım güzel mi ?değil mi ? tarzım mı? Kaliteli mi duruyor?
Sırf markasından dolayı bir mağazaya girmem.
Gerçekten anlayamıyorum..
Bağıra çağıra mı :)) Bizimle birlikte arabadaydınız sanırım hanımefendi. Evet sen kimsin dedim.. ama sesimin tonunu söylemedim size..!
ilginç o zaman.sebebi olarak ne diyor?? hani kıyafette anladım ama beyaz eşya örneği saçmaymış cidden de..marka vericem kusura bakmayın..mesela bosch alacak,bayisi yerine mediamarkattan alırsan daha ucuz.. gidip illa bayiden mi alıcam diyor?? peki sebep oalrak ne diyor yani??
bu durumda kıyafet harici sizi haklı buldum..
almak için mağazaya girip bakmak lazım..ben onu yapmam işte..bazı markalarla vakit kaybetmek istemiyorum girmiyorum mesela..o kadar vaktim de olmuyor zaten.vakit kaybı geliyor bana..
cidden mi cherryben seni tam tersi hep spor giyiniyorsun sanıyordum..şaşırdımm..mühendistin değil mi?
son bişey daha.
ben olsam nişanlımım kardeşi için verilen %40 indirim imkanını kullanmaya çekinirim.
yani bana fırsattan yararlanıyormuşum gibi hissettirir kendimi.
kendi kardeşim olsa neyse....
o yüzden de istememiş olabilir.
Hiç de sakin gelmiyorsunuz açıkçası.
O zaman...
Kendisine mantıklı geleni keskin cümlelerle dikte etmeye çalışan birisiniz.
Oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?