Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pardon cnm bir önceki msj yanlışlıkla gönderdim.Canım özel msj atamıyorum.Ben bej rengi astronot tulumu almak istiyorum.Ödemeyi nasıl yapabilirim ve ne zaman elimde olur?Sana bunu sorucaktım.mervedeniiz@hotmail.com
Canım bebeğimin boyu 66cm,6.5kilo , kışa kadar 74cmlik bedenler olur diye düşünüyorum,
Senin eski başlığındaki ürünlerden de seçtim,içlerinde belki satılanlar olmuştur,ben yine de sana sormuş olayım.
Sırayla resimlerdekilerin 6-9aya uygun olanları ve fiyatlarını yazarsan sevinirim.
1.resimdekiler kadife mi?Önlüğe de talipliyim,eklediğim şapka satılmış sanırım,bu tarz satmayı düşündüğün şapka varsa eklersen sevinirim,düz renk şapka bulamıyorum buralarda. sibelkilinc@gmail.comdan da görüşebiliriz.Teşekkür ederim :)
Ürünler 74 cm ile 80 cm arasında değişiyor.dörtlü çıtçıtlı badiler 18-24 ay.Sondan ikinci alt üst takım 2-3 yaş için. Ürünlerin kimisi yıkanıp kondu hiç giyilmedi.