Market alışverişi yapmakda suç oldu:(

yani herneyse kzı zaten safmıdır nedirse..her yolu denemesini söylemek istedim siz buraya takıldınz .zaten anlamadı..

Maalesef eşi de kayınvalidesi de bu dediklerinizi anlayacak yapıda insanlar değiller. Aksine "bak gördün mü gerçekten çalmış" derler böyle bir durumda.
Ayrıca "çalmadıysan nasıl buldun bu parayı" da diyeceklerdir çünkü konu sahibinin kendi geliri yok.

yani herneyse kzı zaten safmıdır nedirse..her yolu denemesini söylemek istedim siz buraya takıldınz .zaten anlamadı..

anlasada bişey değişmez bence bi kalasla evli çünkü
bu kızın kendine yapacağı en büyük iyilik çocuğu yoksa boşanmaktır

baksanıza kızın psikolojisi bozulmuş,4 yıllık evliymiş fakat kurduğu cümleler karşımda 15 yaşında biri varmış gibi hissetmeme sebeb oluyor

icimden delice senin tarafini tutmak o kaynana ve kocaya gununu gostermek seni de bagrima basmak geciyor fakat ama lakin keklenirim diye de icin icin korkuyorum...komik duruma dusmeyim ??

Son düzenleme:

aynen bende öyle sandım..gözü açılmamış birini görüyorum ..ama sanmıyorum yaşı gayet normaldir ...

umarım sıkıntılarınızın bir çaresi vardır ve bulursunuz ama bana göre sizi "hırsız" sanan eş ve kayınvalide ile sadece yeni sıkıntılar bulursunuz..

Bu Kız Buraya Çok Konu Daha Açacak Bakın Görün Aklını Toplamadıkça Off Yaşı Kaç Hakikaten Yav Konu sahibinin Bide İnşallah Çocuk Yoktur

Mantı yapıp satıyorum dedigini hatırlıyorum ama bilemem tabi.
Yani cok uzuldum ben açıkçası durumuna. Kalbinde kotuluk barindirmayan biri gibi duruyor. Onu ezmeye calismalarina sinirlendim.
Bulmuslar saf , iyi niyetli kizi... Üzüyorlar, yazık.
Bu arada Shot, yorumlarına denk geliyorum. Ve isabetli yorumların icin tebrik ediyorum. Belirtmek istedim.

Su Samanyolu'ndaki uyduruk kisa filmlerde kotu kaynana-masum gelin oluyor ya sizinki de ona benziyor.Hep bir atraksiyon..Sakin para falan vermeyin.Esinde cok feci balans sorunu var. Annesiyle karisinin arasindaki dengeyi kuramiyor.Sizi hizmetci gibi gorup her seye karisiyorlar da internete girmenize nasil karismiyorlar?

Son düzenleme:
Kaynanan seni cimdikliyor kocadan ses yok.

Yaptigin elisi yemeklere laf soyleyip satis yapman engelleniyor kocadan ses yok.

3 kurus icin hirsiz muamelesi goruyorsun kocadan ses yok.

Benim aklim hala almiyor boyle bir adama hala nasil bir es bir koca gozuyle bakabiliyorsuz hala? Daha da onemlisi boyle tiplerle neden evlenilir ki? En tuhafi ne biliyor musun? Senin tabiki inanacak inanmazsa gunah demen. Ya cok safsin yada psikolojin cidden bozulmus. Ve ayrica bu kadar neden bir insan taviz verir? Kendini hic mi sevmiyorsun hic mi deger vermiyorsun? Senin su yasadiklarini mantigim almiyor... almiyor...

Konu sahibi arkadaşım, ailen nerde senin? Sana sahip çıkmıyorlar mı? Destek olmuyorlar mı? Sen bu ruhu bozuklara neden muhtaçsın? Çok sordum ama anlamaya çalışıyorum seni. Sen bu adamla severek mi evlendin?

Kocan sana,annemin parasını çalmışsın diyor resmen .

Merak ediyorum hırsızlıkla suçlandıktan sonra , eşinle aranız nasıl ? Eşine karşı davranışlarında değişiklik var mı? En önemlisi gece aynı odada uyuyabiliyor musun ?

ya öyle dememek lazım aslında. maalesef çok kadın var böyle, kayınbabasından dayak yiyip de susanı bir şey diyemeyinleri gördüm ne desinler ki ailesi artık sen onların kızısın laf söz ettirme en ufak bir şikayet duymayalım bu evden çıktın mı giremezsin diyen kadınlar, çok genç yaşta gözleri açılmadan zorla evlendirilmiş kadınlar ne yapsın istemez onlarda ezilmeyi ama bir çıkar yolları olmayınca mecbur boyun eğiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…