- Konu Sahibi Gecmemisgunler1
-
seven adamla günlerce sevişme,yine de gözünün içine bakar
senin kastettiğin sadece dürtüleriyle yaşayan erkekler için geçerli
kocasını elinde tutmak,istediğini yaptırmak için birisi sevişiyorsa bilin ki o sevişmiyor bir nevi alışveriş-takas yapıyordur..
Uzuldum hırsız muamelesi gormenize..
Bn olsam ne yapar ne eder o parayi toplar veririm. Verirken de "buyrun beni calmakla itham ettiginiz para. Bu para kimseyi ne fakir eder ne de zenginlestirir.
Allaha sukur kimsenin hele de sevdigim adamin annesinin parasini calacak kadar dusmedim. Sadakam olsun." Derdim.
Esime gelince de ona da bir ellilik verir. "Al sana da bir ellilik beni sunun icin kirdin ya helal olsun sana" derdim.
Ayrica maalesef sizin gibi saf ve temiz insanlari ezen cok oluyor bu hayatta. Burada bile ornek verdi.
Ben konu sahibine hic gulmedim. Uzuldum.
yani herneyse kzı zaten safmıdır nedirse..her yolu denemesini söylemek istedim siz buraya takıldınz .zaten anlamadı..
anlasada bişey değişmez bence bi kalasla evli çünkü
bu kızın kendine yapacağı en büyük iyilik çocuğu yoksa boşanmaktır
baksanıza kızın psikolojisi bozulmuş,4 yıllık evliymiş fakat kurduğu cümleler karşımda 15 yaşında biri varmış gibi hissetmeme sebeb oluyor
Maalesef eşi de kayınvalidesi de bu dediklerinizi anlayacak yapıda insanlar değiller. Aksine "bak gördün mü gerçekten çalmış" derler böyle bir durumda.
Ayrıca "çalmadıysan nasıl buldun bu parayı" da diyeceklerdir çünkü konu sahibinin kendi geliri yok.
aynen bende öyle sandım..gözü açılmamış birini görüyorum ..ama sanmıyorum yaşı gayet normaldir ...
Cnm Hangi uyeye bakmak istiyorsak uyenin adina tikliyoruz profil sayfasi da solda actigi konular var ordan bakabilirsin
SekerimTeşekkürler cnm buldum.. Hadi birşey daha sorayım :)
Kilo cetveli oluşturucam admine bile yazdım cvp yok onada bir el atsan :)
Kocan sana,annemin parasını çalmışsın diyor resmen .
Merak ediyorum hırsızlıkla suçlandıktan sonra , eşinle aranız nasıl ? Eşine karşı davranışlarında değişiklik var mı? En önemlisi gece aynı odada uyuyabiliyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?