Market fişi delil mi?

Bizim is yerine sehirdisindan kadinin biri elinde is yerinin fişiyle gelmis. Garsona esinin fotografini gostermis bu adam buraya geldi mi? Bu fiste sizin adres yaziyor. Bu adam o saatte ne yapti kimlerle geldi lutfen soyleyin demis. Garson da evet abla geldi yaninda bi adam bir kadin vardi ama kadin o yanindaki adamin karisi falandi sanirim demis.
Sonra kadin oturmus aglamis, iste benim sayemde zengin oldu, simdi o paralari kimlerle yiyor, cok supheleniyorum ama yakalayamiyorum falan filan. Neyse kadina su falan vermişler gitmis kadin.
Esim de garsona sormus gerçekten gordun mu diye, adam da demis ki evet x bey gordum ama adam kadinla tekti ve cok yakinlardi ama kadin uzulmesin diye soyleyemedim demis. . :KK43:

Bu olayi bir fiş sebebiyle anlattim ama fiş ile her sey ortaya cikar bence.
Neden ayni şeylerden 2 tane almis? Belki annesine de almis olabilir? . Arkadasina almis olabilir. Onceden olan olay neydi?
Ay kötü oldum bunu okuyunca..

Aldattigini sanmiyorum ama kizacagin bisey yapmis olabilir. Sevmedigin bir arkadasiyla takilmistir mesela. Sorun yaratma diye soylememistir. Hatta kendisi oruc tutuyorsa, arkadas sayisi minimum 2'dir (2 nescafe, 2bardaktan yola cikarak). Yuzunun asildigini gorunce falsosunu anlamis ve agzindan laf almak icin pesinden gelmiştir.

Saklamasinin sebebide kendisininde soyledigi gibi daha önce aldatildigini sanman ve altindan farkli bir olayin cikmasi.

O da bi ihtimal.
Biz mesela esimle birlikte yaparız alışverişleri. Bazen benim canm istemez eşime liste atarım o gider alır.
Fiş de poşetin içinde olur ama üşenirim hiç bakmam direk çöpe atarım. Ama mantıklı düşününce öyle bişey vardiysa da ıkı alışverişi birlikte yapmaz gbime geliyor. Of ya şeytanlar aklımıza neler sokuyor gece gece. Bunlar ramazan ayında bağlanıyor ya nerden de çıktılar aklımıza vesvese veriyor iblisler :sinirli:
Yahu baskasi senle markete girdi diye sen baskasinin alisverisini oder misin ALLAH askina? Fitne fesat sokmak istemem ama akil var mantik var.
Birde 2 kisilik hersey ve hazir. O adamin evinde bardakmi yokmus 2 tane bardak almis?
Yeni bir yapiya hazırlık gibi.
Bizde hep esimle yapariz. Fisleri atsam bile esim kizar. Atma hemen der. Dogruda diyor. Bir iki sey degismek istedim ama fisleri atmis oldugumdan degistiremedim mesela. Birde hesap yapar dogrumu almislar diye

Dedigim gibi hanim efendide eger bizim gibi fislere bakmiyorduysa ve ALLAH edecek iste bakacagi gelmistir.
Bilemiyoruz. Mubarek gun adamin gunahinida almak istemeyiz tabi ama kuskulandirici bir durum. Bence yemis gibi gorunup takibe alsin.

Ben fişten şüphelenmezdim. Dediğiniz adamla denk gelip dur ya hepsi birden geçsin diyip kıyak yapmıştır eşiniz. Kalabalıksa mesela gayet normal geldi bana. Sanırım siz de fişten çok davranışından şüphelendiniz? Savunma mekanizması gibi. Siz bir şey demeden hemen kendini açıklamaya çalışması, erken gelmesi, araması felan. Mesela ben anneme yalan söylediğim zaman sanki onun anladıgını düşünüp inandırıcı olsun diye o konuyla ilgili açıklamalar yaparım.
Ama acaba siz genelde şüpheci bir insan mısınız? Eğer öyleyseniz belki de eşiniz sizin huyunuzu bildiğinden böyle davranmış olabilir.
45 50 yaşındaki insanlar da dediğiniz türden alışveriş yapabilir. Karısı su pompası al demiştir mesela almıştır. Kahve içmeyi seviyorlardır azar azar almıştır

Ben universite arifesinde hem okuyayim hemde calisayim diye bir ay once markette calismaya basladim. Ve kasada duruyorum genellikle. Oncelikle ihtimalleri size soyle siralayayim;

• Pesine dilenci takilmistir istemistir almistir
  • Fisleri karistirmistir
  • Kasa gorevlisi olarak yapariz bazen gecmeyi unuttugumuz urunler karsimiza gelir ve iki iki gecilebilir
Ihtimaller dolu dolu. Asla bir fisle kocanizin "fisini" cekmeyin derim. Sakin olun. Gozlemleyin. Izleyin. Ve kesinlikle sakinliginizi koruyun. Icinizdeki sesi bastirmayin onu tatmin edin kesinlikle. Yokda "acabalar" sizi tuketir.
Saglam bir iz surun ama iz surerken kendinizi cok fazla uzmeyin en nihayetinde sadece bir fis.

Yahu baskasi senle markete girdi diye sen baskasinin alisverisini oder misin ALLAH askina? Fitne fesat sokmak istemem ama akil var mantik var.
Birde 2 kisilik hersey ve hazir. O adamin evinde bardakmi yokmus 2 tane bardak almis?
Yeni bir yapiya hazırlık gibi.
Bizde hep esimle yapariz. Fisleri atsam bile esim kizar. Atma hemen der. Dogruda diyor. Bir iki sey degismek istedim ama fisleri atmis oldugumdan degistiremedim mesela. Birde hesap yapar dogrumu almislar diye

Dedigim gibi hanim efendide eger bizim gibi fislere bakmiyorduysa ve ALLAH edecek iste bakacagi gelmistir.
Bilemiyoruz. Mubarek gun adamin gunahinida almak istemeyiz tabi ama kuskulandirici bir durum. Bence yemis gibi gorunup takibe alsin.
Valla benm eşim gibiyse alir
Hatta adamın evine alışveriş bile yapar. Bilemedim ya ben. Insallah aklımıza gelen değildir

İcimde ki hoş esinizin doğru söylediği yönünde.
Sanki sevmediğibiz birine almış gibi ama takipte olun siz yine de

Gizli bişey olsa faturayı ortada bırakmazdı diyecektim ama benimki benden gizli kredi çekip ödeme planını da konsolun önüne bırakmıştı :işsiz: kaçamak işlere akılları pek ermiyor yani... Umarım aldatma değildir (ki bence değil) sadece sevmediğiniz bir arkadaşına alıp sizden gizlemiştir...

Son zamanlarda burayı kendime günlük ettim farkındayım ama akşamdan beri garip bir şüphe içimi kapladı abarttim belki de ama nedense çok taktım.

Kocam markete gitti alışverişe birşeyler almış işte kafasına göre. Ve bardak almış eve ne alaka dedim hiç almaz böyle şeyler heralde çok ucuzdu fise bi bakayım dedim. Eşimin eve getirmediği bir sürü ürün var fisde.
Geçtim yanına hangi taraftaki markete gittin dedim mahallemizdekine gittiğini söyledi. Kimle gittin dedim önce bi durdu bi iki saniye sonra isim verdi. O da mı alışveriş yaptı dedim. Evet evine bir şeyler aldı ben birlikte çekin dedim dedi. Geçtim mutfağa bir şey demeden. Çok sürmedi arkamdan geldi. Neden suratın asık diye sordu. Bir şey yokfalan dedim. Bir market fisinden kimbilir neler çıkardın diyince garibime gitti iki erkeğin markete alışverişe çıkması dedim.
Kapının önünde rastlastik beni lafa tutuyordu gel markete giricem dedim oda geldi gelmişken oda aldı bende kasada benle geldiği için ödedim. Ne var bunda 2. Bi karım varda ona mi götürdüm sandın dedi.

Ben böyle bi tepki verdiği için nedense daha çok takmaya başladım. Evet sadece aptal bir fiş ama çok canımı sıktı nedense. Tek başına yeterli değil bunu biliyorum ama bi kaç ay önce de salakca birseyler yapıp benim guvenimi kirmadi ama şüpheye dusurmustu şimdi bu olay olunca içimi bir şey kemirmeye başladı abarttim yine paranoya mi bağladım naptim

Mesela oraya da bardak almışlar su pompası falan var.yiyecek var herşey iki iki.
2 Nescafe 2 bardak 2 oreo gibi .. yani tek seferde tuketilenler yiyecekler ikili. .hazır çorba falan var .

Belki de gereksiz evham ama içimden bir ses yalan söylüyor diyor.

Ekleme yapıyorum şunu; annesine alsa söylerdi ki annesi bu ürünleri kullanmaz.

Şu bana anormal geldi;
Bahsettiği kişi 50 yaşında falandir karısı olsun 45 .
45 yaşındaki kadın bana annemi çağrıştırıyor. Annem de öyle hazır gıdalar kullanmadigi için babam almaz. Hazır döner Nugget hazır çorba oreo .. ne biliyim sanki onları bahsettiği kişi almadı gibi geldi. Yoksa mesele kimseyi cekmezdi neden çekti diye şüphe uyandirmadi..

Ben daha önce kasiyer olarak çalıştım ve market müşterilerine gerçekten çok değe veriyordu ve kasada Unutulan bir şey varsa Rica edilince hemen kamera kayıtlarından kontrol ediyorduk. Şu an bu üyeliği sizin için aldım çünkü ben de bir kadınım.
Fişin ait olduğu markete giderek herhangi birşey -örn: cüzdan- kasada unutmuş olabileceğinizi ve kamera kaydına bakmak istediğinizi söyleyerek ricada bulunun. Eğer ellerinde kayıtları tutuyorlarsa bilgisayardan hemen gösterirler. Ve birden çok kasa varsa hangi kasa olduğu fişte belli değil ise onu sorabilirler. Amacınıza ulaşana kadar tek tek bakılmasını talep edin. Çünkü fişte saat yazdığı için nokta atışı yapılıyor.
Bunları yazdığım için çok üzgünüm inşallah sandığınız gibi kötü birşey ile karşılaşnazsınız. Güven ne kadar önemli keşke erkekler güvenin önemini bizim kadar iyi bilseler.

ne zaman bir şeyden şüphelensem hep çıkmıştır
eski sevgilim beni güya çok severdi.. Ciddiyim ama bunda.
düşünün kolunda kocaman ismim var. ama yine de bir şeylerden şüpheleniyordum
hatta millete bunu diyince, 'ulan adın kolunda' diye bana kızıyorlardı
şu an asistanım dediği kızla evlenmek üzere...
asistanı; benim okul arkadaşım, iş bulamıyor diye sevgilimin yanına işe sokmuştum.
benden 4 yaş küçük, eski sevgilimden 11 yaş küçük ve nişanlıydı o sırada.
o zamanlar çok utanmıştım bu düşüncemden ama şimdi diyorum ki
hissediyorsan vardır kesin bişi

Ya yıllar önce aynısı amcamlarda yaşandı. Bigün amcamlardayım Ada'm eli kolu dolu geldi. Normalde de hiç huyu değildir. Yani arasan akşama su su lazım dersen alır da kendi eksik listesi olmadan gidip bişey almaz. Kızı olan kuzenim de aldı bakarken aynı sizin gibi olmayan ürünler farketti. E bunlardan yok dedi. O da x arkadaşla karşılaştık laflarken oda eksiklerini aldı karttan tek çektik o bana nakit verdi dedi. Kuzenim de eksiklerin belli sırada olmadığını karışık olduğunu sonradan öderken hesaplamanın zor olup olmadığını sordu. Amcamda aynı eşin gibi he ikinci kaeım var ona aldım dedi. O alışverişten bişey çıkmadı tabi ama yıllardır amcamın başka bi evi daha olduğuna inanıyoruz bizde kuzenimlerm de

Birebir aynı hikaye yani.
bende baktım karışık geçilmiş ürünler

Ben daha önce kasiyer olarak çalıştım ve market müşterilerine gerçekten çok değe veriyordu ve kasada Unutulan bir şey varsa Rica edilince hemen kamera kayıtlarından kontrol ediyorduk. Şu an bu üyeliği sizin için aldım çünkü ben de bir kadınım.
Fişin ait olduğu markete giderek herhangi birşey -örn: cüzdan- kasada unutmuş olabileceğinizi ve kamera kaydına bakmak istediğinizi söyleyerek ricada bulunun. Eğer ellerinde kayıtları tutuyorlarsa bilgisayardan hemen gösterirler. Ve birden çok kasa varsa hangi kasa olduğu fişte belli değil ise onu sorabilirler. Amacınıza ulaşana kadar tek tek bakılmasını talep edin. Çünkü fişte saat yazdığı için nokta atışı yapılıyor.
Bunları yazdığım için çok üzgünüm inşallah sandığınız gibi kötü birşey ile karşılaşnazsınız. Güven ne kadar önemli keşke erkekler güvenin önemini bizim kadar iyi bilseler.
Teşekkür ederim gösterdiğiniz uğraş için sanırım ancak gidip görürsem içimdeki ses susacak

Konuyu ilk okuduğumda açıkçası şüphelenmen bile garip geldi ama ilgimi çekti eşinle alakalı bütün konuları okudum, hani amacım seni üzmek yada gereksiz şüpheye düşürmek de değil de çocuktan sonra bir kopmuşsunuz sanki... Sen de bunun farkında olduğun için içten içe şüpheleniyorsun sanırım.. Kaynananın yersiz eleştirileri falan da zihniyetlerini belli ediyor biraz.. Bu yüzden bir fişten dolmuşsun baya ama kocan sıkı bir takibi haketmiş artık.. İş yerini hala kamera ile izleyebiliyor musun? Sahura kadar iş yerinde olduğuna eminsin yani değil mi?

İç sesine güven.

Arkandan mutfağa gelmesi de abes. Başka erkek olsa neye takıldığını bile fark etmeZdi. İş çıkışı buluşup markete gideceği kadar yakında olmaşı şüphelendiğini kişi ya da işyerinden rahatsız eden birisi var mı?

Öte yandan adamın karısıno arayıp anahtarlığo düşmüş sizin alışverş poşetinde olabilir mi diye sorabilir misiniz?? Herhangi bi diyalogunuz var mı?

Kadınla hiç bir tanisikligim yok.

Evet arkamdan mutfağa gelmesi defalarca ne oldu diye sorması iyice şüphe ettirdi.

Aslında bir kadın var mahallemizde sürekli eşime üstü kapalı yazıyordu gerçi engelledi telefondan. .Ama onla bu olayın bi alakası yoktur ona gidip bir şeyler almaz

Konuyu ilk okuduğumda açıkçası şüphelenmen bile garip geldi ama ilgimi çekti eşinle alakalı bütün konuları okudum, hani amacım seni üzmek yada gereksiz şüpheye düşürmek de değil de çocuktan sonra bir kopmuşsunuz sanki... Sen de bunun farkında olduğun için içten içe şüpheleniyorsun sanırım.. Kaynananın yersiz eleştirileri falan da zihniyetlerini belli ediyor biraz.. Bu yüzden bir fişten dolmuşsun baya ama kocan sıkı bir takibi haketmiş artık.. İş yerini hala kamera ile izleyebiliyor musun? Sahura kadar iş yerinde olduğuna eminsin yani değil mi?

Evet kopukluk oldu çünkü görüşmüyoruz. Evet bakıyorum kameradan is yerinde hatta son zamanlarda cepten arama İş yerini ara telefonum şarjı bitmesin sarjda bekletmiyim diyor. Arayacaksam direk is yerini arıyorum cebini değil. Eğer orada değilse de Nerede olduğunu ordakiler söylüyor.
Dediğin gibi belki de doldum zihnimdekileri bir fiş ile dışa dokmeye başladım.

Bu bebe lafı Ankara da çok söylenir Ankara mi memleket :) @Bilgece . chiLL chiLL başka şüphelerin var mı ?Canım iyice düşün ama sakın ol adamı huylandirma .Eger yardım etseydi birine mutlaka söylerdi bence ya da annesine .Bir arkadas da demis O bekar arkadasa almış olabilir diye.. diğer ihtimal umarım degildir.

Umarim ona almıştır. . Ya şüphelenecek anlık olaylar yaşıyorum ama hemen nedeni ortaya çıkıyor ya da o an aklimdakini curutecek bir şey çıkıyor. .

Buyuk ihtimal gormuyceksin konu sahibi tekrar surya yapistiriyim chiLL chiLL

Kamera kayitlarina bakmak istedgini soyle ve bak bakalm yanindaki kisi kim. Soyledigi arkdasimi? Yada bambaska birimi? Yada hatta bi kadinmi?

Evet bu tip bir şey söyleyerek markete gidicem sanırım. Ama önce tahmin ettiğim manzara ile karşılaşınca ne yapacağımı hesaplamam gerekiyor

Hiç zannetmiyorum sevgili Chill migros asla baktırmaz ancak hırsızlık falan olur o zaman bile polis eşliğinde bakılıyor sanırım. Eşimin mağazada kaç kere kamera kaydı istediler şikayet edilince polisle birlikte gelinip bakıldi buyuk firmalarda baktirmazlar surekli yaptiginiz alisveris yeriyse ancak kasa 1 e gider kasiyer ismi yaziyorsa diyebilecegin sey esim dun bardak ve birkac sey almis ama bardak ve digerleri posetlerden cikmadi eğer dünki kasiyerle denk gelirsen sürekli musteriyseniz taniniyorsaniz migrosda o zaman belki hatırlar yanında Biri varsa söyler .İçine bir Kurt düşürmus esin umarım kafandaki soru işaretleri gider .

Jet kasa ile almış yani kasiyer yok makinaya okutarak ödemiş

Ben kendi eşim için bu durumu yaşasam şüphelenmem
Cunku esım yanındakıne asla odetmez ve aldatacagını dusunmuyorum guvenmıyrm tabıkı, ama sımdılık hıc meyıllı bı hareketı olmadı, bensız adım atmaz
Senın acından bu durumu supheye sokan şey esının tavırları olur
Sen supheye dustugune gore emin degılsın ondan
Bu yuzden takıbe devam etmelısın

Fiş gayette guzel delıl olabılır

Ben kendi eşim için bu durumu yaşasam şüphelenmem
Cunku esım yanındakıne asla odetmez ve aldatacagını dusunmuyorum guvenmıyrm tabıkı, ama sımdılık hıc meyıllı bı hareketı olmadı, bensız adım atmaz
Senın acından bu durumu supheye sokan şey esının tavırları olur
Sen supheye dustugune gore emin degılsın ondan
Bu yuzden takıbe devam etmelısın

Fiş gayette guzel delıl olabılır

Demwk ki güveniyorum bunu böylece anlamış oldum

Back
X