- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kopukluk oldu çünkü görüşmüyoruz. Evet bakıyorum kameradan is yerinde hatta son zamanlarda cepten arama İş yerini ara telefonum şarjı bitmesin sarjda bekletmiyim diyor. Arayacaksam direk is yerini arıyorum cebini değil. Eğer orada değilse de Nerede olduğunu ordakiler söylüyor.
Dediğin gibi belki de doldum zihnimdekileri bir fiş ile dışa dokmeye başladım.
Aylık dökümanları incele bence telefonunda. Belki de arayanı var ve meşgul çıkmasın sana diye istemiyor. Kameradan izlesen de bluetooth kulaklık kullanıyorsa göremezsin ki. Bunun fiş de cabası. Eşine unutmuş gibi yaparak güler yüz gösterip alttan alttan herşeyi incele bence. Ben bile huylandım adamın hareketlerinden.
Bilemiyorum. Yine de şüphem geçmedi benim bile... Siz yine de takipte olun, ne olur ne olmazTelefonunun bataryası bozuk 2 3 haftadır. Telefon hep sarjda.
Sürekli telefonla görüşüyor ama hep böyleydi is icin çalıyor telefonları kayıtlara bakıp numaraları cia programından sorgulatiyorum ama o kadar çok görüşme yapıyor ki her gün bakmıyorum
Damacana pompası ile mi iyilik yapacak?
Mesajlarin birinde sahuru disarida yapar gelir yazmissin, arkadaşlariyla sahur yapmak için almış olmasin?
Ya da adamin karisi memlekete falan gittiyse eşin al abi bunlar kolay piser falan demis olabilir mi?
Jet kasa diyorsun sira varsa artist bir edayla gel abi deyip o gecirmis olabilir aldıklarını. Torun torba varsa oreo falan almistir. Benim annem 60 yasinda, oreo ne ki dondurulmus boreginden cocostarina neler alıyor marketten şaşırıyorum bazen :)
Anladigini belli etmen iyi olmamis. Simdi onlem de alir, adami da tembihler bir sey varsa.
Artik bozulduğunu belli etmeden sessizce gulumseyerek bekle. Ki tekrar düşsün ayni hataya..
Anladiginizi belli etmeyin kolay planlar kursun. Sizde anlayin kolayca.