Market fişi delil mi?

sizi tanımıyorum, paranoya derecesinde kıskançlıklarınız yoksa, içinize kurt boşuna düşmemiştir. Bir kadının sezgileri kesinlikle olan veya olabilecek şeylerin habercisidir bana göre.

bnce gayet normal.. açıklamasınıda yapmş. bşe olsa merak etme yaknda çıkar kokusu

konu sahıbı sımdı aklımda degıl uyenın bırı esının telefonundan marketden aldıgım bardak posetden cıkmadı sende mı kaldı dıye mesaj at falan demıs
sakın ama sakın yapma oyle bırsey durduk yere esınle aran bozulmasın
eger esının bekar evı yoksa :) esın dogru soyluyor olabılıyor boyle seyler

belkı ınanmazsın dıye acıklama yaptıgından ınandırıcı gelmemıstır sana yuz goz seklı cumlelerı oyuzden suphelı gelmıstır

eger ıcınden bı ses yalan soyluyor dıyorsa kı kadınlar hısseder ozaman unutmus gıbı yap gozlemle

Yazıldımı bilmiyorum, yorumları okumadım. Markete gidip dün eşimin cüzdanı çalındı, kasa çıkışında olabilir o ana bakabilir miyiz deseniz? Fişte hangi kasa olduğu ve saati bellidir.

Fişin üzerinde hangi market hangi tarih hangi saat hangi kasa hepsi yazar markete gidin ve fisteki ürünlerden birini sallayın burda unutmus eşim bir kameradan bakabilirmiyiz deyin rica edin bende markette çalışıyorum bakarlar sizle birlikte

yani bana bardak alıp eve gelmesi ilginç geldi sadece

o saydıklarınızı 50 yaşındaki adam alır yani çok garip değil de o kadar şeyi aldı ise buna ödetmez

hani seninki bir araba alışveriş yapar, o da bir soda alır eşin öder, bir sigara alır eşin öder, dondurma vs alır öder

ama öbür adam da ev alışverişi yaptı ise neden arkadaşına ödetsin ki

hani birlikte geçsin denilecek şeyler maksimum iki parça toplam 10 Tl civarı olur benim kriterime göre

bu birlikte yemeğe gittik ben ödedim değil yani

sahura kadar eş eve gelmiyor sanırım?

Eğer durum böyle ise ikinci kadını bir el sıkıştırması kalmış yani

Cok zor eminim icinin böyle kurt kemirmesi

Ama ne yalan söyliyim ben o fişten bile süphelenirdim.
Hersey ikiser ikiser pompa iki bardak. Iki bardak ne yahu? Anca bekar biri alir iki bardak.

Birde o adam esinizden yasca büyük ise sanmiyorumki o yasli adam market alisverisini esine ödetecek.

Anca esinin durumu baya baya iyi olacak da o arkadasi biraz belesci olacak anca öyle olur. Hadi diyelim 2-3 parca birsey tabiki ödenir ama bunlar nerdeyse 50 tl tutmus bana hic normal gelmedi.

Bence 50 yasinda bir adamda ödetmez ev alisverisini.

Yada alisveris uzun sürmesin diye esin hepsini kartdan ödemistir o arkadas da nakit vermisdir ama esin öyle birsey demedi sanirim.

Bide fişin üstündekiler nasil sirali? Hepsi karisik mi siralandi yani kasanin üstüne nasil koyuldugu gibi mi? Yoksa kasadaki sistem onu kendi düzenliyor mu?.

Yani bide damacan pompasi alinmasi ve 2 bardak yani bir eve gidiliyormus gibi ve orada su icilecek gibi bos bir ev felan yani ben süphelenirdim gercekten.

Markete gidip bir yalan söylerdim kayitlara bakmak icin. Yada o arkadasin hanimi ile konusurdum laf arasinda birsey söylerdim mesela ay bizim bardaklar catladi felan yada makineye koydum da hep lekelendi felan gibi birsey

Garip geldi ya, şüphelendim açıkçası.. SAnki bekar yaşayan ve eve yeni taşınmış biriyle karşılaşmış gibi geldi, yani belki o kişi evine gidicekti 2 şerden ıvır zıvır aldı eşin de dur burdan geçsin demiş gibi geldi.. Şüpheli açıkçası, bir de sana ne oldu neden yüzün düştü diye peşinden gelmesi de aklındaki fikirleri silme çabası... Neyse işgillendirmeyeyim zaten yeterince işgillenmişsin takip et sadece, ama bekar bir erkek arkadasını görmüş de jest için almış olma ihtimali çok yüksek.

:((

bence başka bi şüpheli durum yoksa şimdilik ses etmeyin ama takipte kalın. umarım bişey yoktur ama benim de içime kurt düşerdi.

Evet kopukluk oldu çünkü görüşmüyoruz. Evet bakıyorum kameradan is yerinde hatta son zamanlarda cepten arama İş yerini ara telefonum şarjı bitmesin sarjda bekletmiyim diyor. Arayacaksam direk is yerini arıyorum cebini değil. Eğer orada değilse de Nerede olduğunu ordakiler söylüyor.
Dediğin gibi belki de doldum zihnimdekileri bir fiş ile dışa dokmeye başladım.

Aylık dökümanları incele bence telefonunda. Belki de arayanı var ve meşgul çıkmasın sana diye istemiyor. Kameradan izlesen de bluetooth kulaklık kullanıyorsa göremezsin ki. Bunun fiş de cabası. Eşine unutmuş gibi yaparak güler yüz gösterip alttan alttan herşeyi incele bence. Ben bile huylandım adamın hareketlerinden.

Aylık dökümanları incele bence telefonunda. Belki de arayanı var ve meşgul çıkmasın sana diye istemiyor. Kameradan izlesen de bluetooth kulaklık kullanıyorsa göremezsin ki. Bunun fiş de cabası. Eşine unutmuş gibi yaparak güler yüz gösterip alttan alttan herşeyi incele bence. Ben bile huylandım adamın hareketlerinden.

Telefonunun bataryası bozuk 2 3 haftadır. Telefon hep sarjda.
Sürekli telefonla görüşüyor ama hep böyleydi is icin çalıyor telefonları kayıtlara bakıp numaraları cia programından sorgulatiyorum ama o kadar çok görüşme yapıyor ki her gün bakmıyorum

Telefonunun bataryası bozuk 2 3 haftadır. Telefon hep sarjda.
Sürekli telefonla görüşüyor ama hep böyleydi is icin çalıyor telefonları kayıtlara bakıp numaraları cia programından sorgulatiyorum ama o kadar çok görüşme yapıyor ki her gün bakmıyorum
Bilemiyorum. Yine de şüphem geçmedi benim bile... Siz yine de takipte olun, ne olur ne olmaz

Mesajlarin birinde sahuru disarida yapar gelir yazmissin, arkadaşlariyla sahur yapmak için almış olmasin?

Ya da adamin karisi memlekete falan gittiyse eşin al abi bunlar kolay piser falan demis olabilir mi?

Jet kasa diyorsun sira varsa artist bir edayla gel abi deyip o gecirmis olabilir aldıklarını. Torun torba varsa oreo falan almistir. Benim annem 60 yasinda, oreo ne ki dondurulmus boreginden cocostarina neler alıyor marketten şaşırıyorum bazen :)

Anladigini belli etmen iyi olmamis. Simdi onlem de alir, adami da tembihler bir sey varsa.

Artik bozulduğunu belli etmeden sessizce gulumseyerek bekle. Ki tekrar düşsün ayni hataya..

Anladiginizi belli etmeyin kolay planlar kursun. Sizde anlayin kolayca.

Damacana pompası ile mi iyilik yapacak?

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
çıldıracaaam yaa bir gün iş yerinden uyarı alcam sessiz gülün diyeeee :KK67:

canım bende olsam şüphelenirdim sanırım takibe alırdım mutlaka içim rahat edene kadar da peşini bırakmazdım.

Bence markete git eşimden fazla para cekmissiniz başkasının aldiklarinida cektiniz bize böyle şeyler gelmedi diyin kasiyer aynı kasiyermi öğrenin belki hatirlar

Mesajlarin birinde sahuru disarida yapar gelir yazmissin, arkadaşlariyla sahur yapmak için almış olmasin?

Ya da adamin karisi memlekete falan gittiyse eşin al abi bunlar kolay piser falan demis olabilir mi?

Jet kasa diyorsun sira varsa artist bir edayla gel abi deyip o gecirmis olabilir aldıklarını. Torun torba varsa oreo falan almistir. Benim annem 60 yasinda, oreo ne ki dondurulmus boreginden cocostarina neler alıyor marketten şaşırıyorum bazen :)

Anladigini belli etmen iyi olmamis. Simdi onlem de alir, adami da tembihler bir sey varsa.

Artik bozulduğunu belli etmeden sessizce gulumseyerek bekle. Ki tekrar düşsün ayni hataya..

Anladiginizi belli etmeyin kolay planlar kursun. Sizde anlayin kolayca.

Hep jet kasa kullanır insanlar yorulmasin makineler çalışsın Der.

Sahur is yerinde yapıyor zaten işi bu restoran isletiyor sahurda da açıklar.

Belli etmezdim ben yine ona da bu sefer zayıf düştüm

market eve yakın ve bizim çevremizde demişsiniz...
ürünler karışık geçilmişse ürünleri eşiniz almıştır. sonra ayırmıştır bence.

eğer yanında biri olsa önce onunkiler yada önce sizinkiler geçirilmeliydi mantık olarak. burada bi tutarsızlık söz konusu.
eşiniz biriyle gidip alışveriş yapacak kadar mal değildir biri görmezse biri görür..

bence de ortada bi gariplik var peşini bırakmayın.

Back
X