Markette bırsey kırsanız ne yaparsınız ???

Ben de pirinç paketini yere düşürüp patlatan ama parasını ödemeyen çok kişi gördüm... Ödenmesi gerekir bence. Pahalı da olsa ucuz da olsa...

aynen su patlayan paketlerde ayrı sorun :))

Bir keresinde büyük bir markette küçük birşey kırmıştım.
Parasını ödemek istedim,almadılar.

Ancak bir başka büyük mağazada bardak kırmıştım.
Bardak takımdı ve pahalıcaydı.
Sonuçta parasını ödeyip 5 adet bardakla eve döndüm:)

Merhaba kızlar ,
Markete gıttınız ve bakarken bı esyayı kırdınız dıyelım onu alırmısınız ?
Yada bu durumda ne yapılır ?

:1::1: kızarır bozarır etrafıma bi bakardım önce sonrada ayyyy diye çığlığı atardım :1:
kırdığın şeye ve markete bağlı canım bazısı parasını ödetiyor.
bazısı ödetmiyor
bazısı parasını ödetip yerine yeni bi ürün veriyor :)
durum neyi gerektiyosa onu yapardım

Kırık ürünü alıp napacağım :44:
Tabiki parasını öderdim :31:
Görevli gelip orayı temizlerdi zaten...
Canım yanlışlıkla kırdığın bir şeyi kesinlikle ödemek sorunda değilsiniz! Öğrencilik zamanımda cok büyük bir yerde calişirdim, ordan ötürü biliyorum. Ama mesela parasını ödeyip tam kapıdan çıkıyorlar, onu geri almama hakîmiz vardı, onun yerine Zadece kırdığınızı bildirmeniz yeterlidir( güvenlik için)

bıde alıp napayım onu dıyor kullanılmaz dıyor kırık cıktı gerı gondersınler dıyor

hehehe, ya market ürünleri çok pahalı olmuyorda, mesela el yapımı cam hediyelik ürün satan pahalı markalar var,
ben bayılırım öyle şeylere, ama gezerken ödüm kopuyor, elimi bile uzatmıyorum, çünkü çok pahalı yaa,
bir vazo 300-500 tl falan,ödersem içime oturur, çok dikkat ediyorum kırmamak için.
kırsam acaba bende arazi olurmuyum, ama vicdan azabından uyuyamam sanırım :18:

hehehe, ya market ürünleri çok pahalı olmuyorda, mesela el yapımı cam hediyelik ürün satan pahalı markalar var,
ben bayılırım öyle şeylere, ama gezerken ödüm kopuyor, elimi bile uzatmıyorum, çünkü çok pahalı yaa,
bir vazo 300-500 tl falan,ödersem içime oturur, çok dikkat ediyorum kırmamak için.
kırsam acaba bende arazi olurmuyum, ama vicdan azabından uyuyamam sanırım :18:
A101 de olacak sey o kdr da pahalı olmaz kı 20 tl bzm zarar :))

parasını odemek zorundasınız demıs bıde kadın ,
yanı orada calısanlar da kırsa parasını alıyorlarmıs
yada bzmkıne odesın dıye oyle dedı bılemıyorum kadında sakat :))

Ben de pirinç paketini yere düşürüp patlatan ama parasını ödemeyen çok kişi gördüm... Ödenmesi gerekir bence. Pahalı da olsa ucuz da olsa...
Aslında öyle:) ama ödememe hakınız var:) ödetmeye çalışanların ise asıl o haka sayipmi, şimdi bende emin olamadım.

parasını odemek zorundasınız demıs bıde kadın ,
yanı orada calısanlar da kırsa parasını alıyorlarmıs
yada bzmkıne odesın dıye oyle dedı bılemıyorum kadında sakat :))
Ben olsam, ödemezdim..!
bazi raflar yamuk, yumuk! Bazılarını zorla bir şeyler sıkıştırıyorlar, kendi hataları daga büyük.

Ya ben zaten bir şey devirip kırınca ( ki bu cümlemden anlaşılacağı üzere sık başıma gelir :52: ) öyle bir hale bürünüyorum ki ; bırakın parasını teklif etmemeyi , kendimi birden yerdekileri toplarken buluyorum.:6:

Tabii ki de parasını kasada öderim ,hiç sorun değil diyen işletmelerde var , onlara da yalvarmam tabii lütfen alın diye :34:

Bende 6. Sinifa giderken annemle markete gitmistik market alisverisi yapmaya 30 lu yumurta kolilerden elime aldim annem sen birak kizim ben alirim dedi tabi ben dinlermiyim elime aldigimla yere dusmem bir oldu:-) :-) :-) her taraf yumurta annem parasini vermek istesede market muduru almadi olur boyle kazalar diye.Aradan yillar gecti hala aklima gelir.

Son düzenleme:
Ben ilk yurtdışına geldiğimde ablam tam kasaya giderken keccap paketini düşürdü ve kirildi yerlere biraz sacildi... Öyle bir utandimki o paketin parasını ödeyelim dedik aaa olurmu öyle şey gidin hemen yenisini getirin dediler... O sırada ablama dedim şimdi turkiyede bunu yapsak biraz dikkatli olun deyip birde surat asarlardi diye düşünürdüm....

Back
X