Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ödemenize gerek yok ürün teşhir ürünü ve teşhirdeki ürünlerin başına bu tür kazalar gelebilir, şikayetvar-com da böyle bi konu geçmişti , ordan biliyorum,
ama bazende kırılsın diye diziyolar sanki, cam konserveleri sıkış tepiş üst üste dizmiyolar mı, resmen akrobatik hareketler yapıp o kavanozu çıkarmak gerekiyor yani
Yurt disinda dukkandan cikmayan mali alma zorunlulugu yok. Benim basima gelmedi ama yanimda bir sise sarap kiran bir kadin, hem orayi temizlettirdi hem de parasini odemedi. Odetmeye de kalkmadilar. Arada ben de kirsam mi diye dusunmuyor degilim:)
Benim başıma gelmişti
Bilinen büyük bir markette 20 liralık birşey kırmıştım.
2 parçaya ayrılmıştı ben şok tabi aldım elime görevliye ben bunu kırdım dedim tüm sevimliliğimle
Oda tamam siz onu verin önemli değil dedi. Bende kusura bakmayın dedim sorun değil efendim dedi çıktım
Ödemem gerektiğini söylese öderdim ödemeye gidiyordum zaten öyle deyince bıraktım.