Markette bırsey kırsanız ne yaparsınız ???

Ödemenize gerek yok ürün teşhir ürünü ve teşhirdeki ürünlerin başına bu tür kazalar gelebilir, şikayetvar-com da böyle bi konu geçmişti , ordan biliyorum,

sigortali olmuyor mu o ürünler yani kirilsada birsey yapilmiyordur gibime geliyor:)

yurt disinda en azindan böyle market bilmem ama cam esyalarin satildigi yerlerde kirilirsa sigortali ürün onlar ödeme ya da alma yapilmiyor

ama bazende kırılsın diye diziyolar sanki, cam konserveleri sıkış tepiş üst üste dizmiyolar mı, resmen akrobatik hareketler yapıp o kavanozu çıkarmak gerekiyor yani:27::27:

Bir keresinde büyük bir markette küçük birşey kırmıştım.
Parasını ödemek istedim,almadılar.

Ancak bir başka büyük mağazada bardak kırmıştım.
Bardak takımdı ve pahalıcaydı.
Sonuçta parasını ödeyip 5 adet bardakla eve döndüm:)

aahaha buna çok güldüm :1:

benim başıma hiç böyle birşey gelmedi .eğer ben de yanlışlıkla kırmış olsaydım ,tabiki de parasını öderdim

kimse görmediyse oradan hemen uzaklaşırdım:27: ( şaka tabiki :27:)
mecburen ücretini öder ve bir daha oraya hiç gitmezdim:27:

Yurt disinda dukkandan cikmayan mali alma zorunlulugu yok. Benim basima gelmedi ama yanimda bir sise sarap kiran bir kadin, hem orayi temizlettirdi hem de parasini odemedi. Odetmeye de kalkmadilar. Arada ben de kirsam mi diye dusunmuyor degilim:)

Benim başıma gelmişti :10:
Bilinen büyük bir markette 20 liralık birşey kırmıştım.
2 parçaya ayrılmıştı ben şok tabi aldım elime görevliye ben bunu kırdım dedim tüm sevimliliğimle :30:
Oda tamam siz onu verin önemli değil dedi. Bende kusura bakmayın dedim sorun değil efendim dedi çıktım :9:
Ödemem gerektiğini söylese öderdim ödemeye gidiyordum zaten öyle deyince bıraktım.

Back
X