Kız bu 150 yıllık mesele yeni mi uyandınMerhabalar
Ayrıntıya girmiycem. Ama bunu alışkanlık yapıp markette bana bunu alır misin, şunu alır misin diye diye bir ton şeyi manipüle edip aldıran insanlar peyda olmuş. Dikkat edin, ben yandım. Siz yanmayınbugünün derdi ve dersi bu
Tipinden göz bebeklerinden anlıyorum sahtekarlari çok şükür hiç dolandırılmadimMerhabalar
Ayrıntıya girmiycem. Ama bunu alışkanlık yapıp markette bana bunu alır misin, şunu alır misin diye diye bir ton şeyi manipüle edip aldıran insanlar peyda olmuş. Dikkat edin, ben yandım. Siz yanmayınbugünün derdi ve dersi bu
Bana niye demedinizKız bu 150 yıllık mesele yeni mi uyandınSana bişey aldırır arkandan girip iade edip parasını alırlar veya gidip bakkala markete satarlar onu genelde kardeşim hasta (dilendirilen çocuktur) mama alır mısın evde yağımız yok açız falan yaparlar hatta
Ne biliyim eskidi artık, başka dolandırıcılara bak bi dahaBana niye demedinizbak ben öğrenir öğrenmez geldim anlattım
Bir ara da şeyler turemisti, bir anda İstanbul'un her yerinde çöpten çıkarttığı ekmeği yemeği yere koyup yiyen. Hatta gazete serip.
Sanki o ayın yükselen dilencilik trendi oydu. Tabii o görüntüye can mi dayanir, insanlar hemen veriyordu bir şeyler.
Hadi bir köşede dilenci görürsün, çöpten çıkarıp yer üzülürsün ama taksim, Eminönü,vezneciler boyunca her dilenci aynı şeyi yapıyorsa belli yani,tezgah olduğu:)
Ayyy şeytanın aklına gelmez..Bizim mahallemizde hastaneler caddesi var ozellikle oradaki marketlerin onunde avlaniyorlar. Ben hep gidip geldigim icin taniyorum sabah arabayla birakiliyorlar aksam torba torba erzakla gene arabaya biniyorlar.
bu ne kısa bi yorumBugun bir yere gittim. Yururken bir kadin bakar misiniz dedi bana dogru gelip göz temasi bile kurmadim kafami cevirip gittim. Kimseyle işim olmaz bu devirde.
Veznecilerde tramvayın tepesindeki cami etrafında çok var çöp önüne oturup ekmek yiyen. Çok dolandırdılar beni onlarBir ara da şeyler turemisti, bir anda İstanbul'un her yerinde çöpten çıkarttığı ekmeği yemeği yere koyup yiyen. Hatta gazete serip.
Sanki o ayın yükselen dilencilik trendi oydu. Tabii o görüntüye can mi dayanir, insanlar hemen veriyordu bir şeyler.
Hadi bir köşede dilenci görürsün, çöpten çıkarıp yer üzülürsün ama taksim, Eminönü,vezneciler boyunca her dilenci aynı şeyi yapıyorsa belli yani,tezgah olduğu:)
Hastane muhiti olunca hasta yakinlari vs cok oluyor. Calilarin arkasinda bir suru market poseti her gelene birsey aldirmislarAyyy şeytanın aklına gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?