İade edin paketlerini açmadan.Merhabalar
Ayrıntıya girmiycem. Ama bunu alışkanlık yapıp markette bana bunu alır misin, şunu alır misin diye diye bir ton şeyi manipüle edip aldıran insanlar peyda olmuş. Dikkat edin, ben yandım. Siz yanmayınbugünün derdi ve dersi bu
Neyse ki pintiligim vicdanimin önüne geçmiş halde, asla bir anlık gaza gelip herhangi bir seye para vermemVeznecilerde tramvayın tepesindeki cami etrafında çok var çöp önüne oturup ekmek yiyen. Çok dolandırdılar beni onlar
Tabiki degil. Seni de arkadasin dolandirmis.Ya kizlar ben de biseye cok sasirdim. Marketteydik arkadasimla ikimiz de bişeyler almistik ellerimizdeydi sonra arkdasim sakız 20 tl olmuş yuh falan dedi. Ürünleri koyuyorduk işte sen ilerle canım bunlar benden olsun dedim dur o zaman 2 kutu sakız alayım dedi. Bişey demedim ama içimden şoka girdim sizce normal mi?
Bir de şey var, kadın dolandırıcılar bunlar kadınları yoldan çevirip yanına geliyolar yol param kalmadı erkeklere söyleyince kötü niyetle yaklaşıyorlar o yüzden kadınsın diye sana geldim yol parası + su yemek prası verir misin diye. Bir gün beşiktaşta geldi biri böyle yanıma, anladım tabi niyetini. 100-150 metre ileride de ekip otosu durur fix, stadın orda, gel abla şurda polislerden yardım isteyelim sana bıraksınlar seni güvenli olur da hem zor durumdasın madem dedim anında küfür edip kaçtıBir ara da şeyler turemisti, bir anda İstanbul'un her yerinde çöpten çıkarttığı ekmeği yemeği yere koyup yiyen. Hatta gazete serip.
Sanki o ayın yükselen dilencilik trendi oydu. Tabii o görüntüye can mi dayanir, insanlar hemen veriyordu bir şeyler.
Hadi bir köşede dilenci görürsün, çöpten çıkarıp yer üzülürsün ama taksim, Eminönü,vezneciler boyunca her dilenci aynı şeyi yapıyorsa belli yani,tezgah olduğu:)
Valla çok şaşırdım içimden kendi ödeyeceğini düşününce almıyor benden olsun deyince 2 kutu alayım demesi falan çok garip geldiTabiki degil. Seni de arkadasin dolandirmis.
Suan cok ciddi ekonomik sıkıntı var aslinda uzucu bir durum. Yoksa cebinde parasi olan niye bi sakiz icin boyle salak hareketler yapsin kiValla çok şaşırdım içimden kendi ödeyeceğini düşününce almıyor benden olsun deyince 2 kutu alayım demesi falan çok garip geldi
Dost kazığıYa kizlar ben de biseye cok sasirdim. Marketteydik arkadasimla ikimiz de bişeyler almistik ellerimizdeydi sonra arkdasim sakız 20 tl olmuş yuh falan dedi. Ürünleri koyuyorduk işte sen ilerle canım bunlar benden olsun dedim dur o zaman 2 kutu sakız alayım dedi. Bişey demedim ama içimden şoka girdim sizce normal mi?Monoceto @24agustos
İkimiz de kartla alacaktık zaten durumumuz da aynı sayılır ama geçen gün de aynısını sodada yaptı marketten bisiler alıyorduk ben de su alıcaktım. Sen gec ben aliyorum dedim dur o zaman bi tane daha alıyım akşam da içiyorum tekrar inmem markete dedi :O hani alt tarafı soda ama ben alınca mı aklına geliyor cidden anlamadım. Sakız bir bu da iki olunca bi garip hissettimSuan cok ciddi ekonomik sıkıntı var aslinda uzucu bir durum. Yoksa cebinde parasi olan niye bi sakiz icin boyle salak hareketler yapsin ki
Paket mi kaldı ay aldı gittiler. Helal et dedilerİade edin paketlerini açmadan.
bu ne kısa bi yorumsenin de dolandırılman gerekiyordu olmamış bu anı
Ya annemlerin evin arkalarında bir çingene mahallesi dedikleri yer vardı, ordakilerin mesleği buydu. Anlaşmalı bir toptancıya satarlardı o poşetlerdekileri hatta o yer de marketlerden daha ucuza sattığı “ekonomik” ürünleriyle ünlenmişti ama ürünlerin kaynak buyduGeçen meşhur trafik sayfasına düşmüştü bana şu alır mısın diye bilmem kaç torba yapmış taksi ile dönüyordu. O hesap olmuş sizinki
Bence dilencilik ve bu türden yardım tamamiyle kesilip yardımlar bilindik kişiler üzerinden yapılmalı. En azından teyitli yardım olurYa annemlerin evin arkalarında bir çingene mahallesi dedikleri yer vardı, ordakilerin mesleği buydu. Anlaşmalı bir toptancıya satarlardı o poşetlerdekileri hatta o yer de marketlerden daha ucuza sattığı “ekonomik” ürünleriyle ünlenmişti ama ürünlerin kaynak buydu
Buna benzemiyor ama biz de bir arkadaşın evine doğumgünü bahanesiyle gidiyorduk, elimiz de boş değil hediyemiz var. Doğumgünü kızı börek mörek hazırlamış bizi çaya çağmisti.Valla çok şaşırdım içimden kendi ödeyeceğini düşününce almıyor benden olsun deyince 2 kutu alayım demesi falan çok garip geldi
Bizim de mahalleye bi kadın taşınmıştı. Arabayla çiçek satan biri geldi. Başka bi komşu demiş ki sana ev hediyesi veremedim bi çiçek beğen hediyem olsun. Zavallım gitmiş beğenmiş. Çiçeği alıcam diyen kadın paranın yarısını ödeyip gitmiş. Bizim yeni saf komşu ay sonuna kadar idare etmesi gereken son parasını kendisine hediye edilen çiçeğe vermek zorunda kalmışDost kazığıbenim bir arkadaşım psikolojinin bozuk olduğu bir zaman gel seni yemeğe götüreyim dedi. Param yokmuş dedi ödedim. Tatlı benden olsun dedi ödeme anında WC gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?