Markette dolandırıldım

Bı daha benden olsun deme. Bu yaptığı dolandırıcılık. Bugün konu sakız olur yarın fırsatını bulsa neler yapar neler.
Kimseye para gökten yağmıyor

Gerçekten bu dediğim arkadaşımla marketteki sakız ve sodadan sonra sizinkiyle benzer bişeyi daha yaşadım. Sanırım fazla samimiyiz diye bunlara takılmayacağını düşünüyor hoş takılmıyorum da ama insan bir garip hissediyor ben ona hiç böyle bir emrivaki yapmıyorum mesela

Ankara metroda da böyle bir kadın var, onun da kızı başkent hastanesinde yatıyorMUŞ senelerdir

Farklı insanlar aynı numaralar…

Yok devenin nalı

almadin dimi? Yapmis olamazsin bu safligi? Aldiysan da devenin nalı çünkü. Yüzsüzlükte dunya markasi biriymis o arkadas, kes görüşme.
Aldım tabi ki. Hatta sonra markette ben su alacaktım o soda alacaktı sen geç geliyorum alıp dedim. Dur bi tane daha alayım akşam da içiyorum. tekrar inmem markete dedi… şu an her şeyin farkındayım ama o an hiçbir şey demedim tabi ki

Bizim burda da var marketlerin önünde abla birşey alır mısın aynı taktik hatta bitanesi bugün yemek istedi hiç oralı olmadım bile dönüp bakmıyorum

Ay ben hemen veririm

Benim babam da 40 yıllık avukat ama onu da dolandırdılar. Kızılay’da yaşlı bi amca yere yatıp sara krizi geçirmiş ağzından çıkan köpüklere kadar detaycı bir tiyatro. Babam da acımış koşmuş yanına gitmiş. Elektriğim kesik ödeyemiyorum ona üzüntümden kriz geliyo bugün böyle demiş adam. Babam da fatura parasını vermiş üzülüp. Ertesi hafta bi bakıyo ki aynı yerde aynı adam, yine sahte faturasından sahte köpüğe kadar aynı. Babam bozuntuya vermeden geçip gitmiş sonra bize de gelmiş diyo ki çok iyi oynadı rolünü, çok inandırıcıydı o yüzden kızamadım parasını hak etti

Geçen sokakta kadının biri bakar mısınız diye yaklaştı yönümü değiştirdim. Arkadan hala bakar mısınız diyordu. Yine geçen gün de oğlumu bebek arabasına koydum güneşliydi hava yürüyorum. Yaşlı bir adam önümden geçti o bebeğin kafasını ört ört güneş rahatsız eder gece uyumaz dedi. Duymamış gibi yaptım. Ben böyle değildim bu hale koyanlar utansın. Korkuyorum artık. Bu yüzden dışarıda böyle insanlarla hiçbir şekilde iletişim kurmam. Almak istediği birşey varsa başkasına desin param yok derim.

Bugün devlet hastanesinde randevum vardı. Çıkışta tam arabaya bindim bi adam geldi bişeyler diyo. Genç de üstelik. Camı açtım "hanfendi buralara yeni geldim durumum yok bla bla". E gelmeseydin dedim Yani bilmediğin işin olmadığı bi yere niye geliyon

Hayır sanayi şehriyiz, azıcık gezsen yanlışlıkla iş bulursun zaten. Ben yutmam. Benim adım kül yutmaz

Yolda kaldim 1 lira verir misincilerden sonra sira buna mi gelmis?
Yolda kimseyi dinlemem. Mahallede bi kadin sigara isteyip duruyor, esim de veriyormus. Bi kere ben varken denk geldi. Vermiyoruz teyze dedim yolladim

Bir ara Adana’da yürüyüşe çıktığım bulvarda çocuğun önüne tuzla buz olmuş tartıyı koymuşlar çocukta boynunu bükmüş oturuyor bir iki üç gün baktım aynı yer aynı sahne, hala o tuzla buz tartıyı nasıl öyle yeni kırılmış gibi dizebildiklerini merak ederim

Dilenene hiç para vermedim veya bir sey almadim oyle kendini acındırma hareketleri şeyleri bende işe yaramaz.
Aynı ben.bazen vicdansız falan mısın kızım diyor içimden bir ses.ama enayi de değilim yani.baksan gayet genç sağlıklı adam dilencilik yapıyor.onlara inanmakta bile bile lades yani.

Ay evet yaa bunu bende yaşadım . İstanbul avcılarda yürüyüşe çıkmıştım oğlumla . Bir çocuk yanıma gelip abla kardeşim çok hasta mama alamıyoruz nolur mama al dedi . Bende gittim beraber mamasını aldım . Sonra o çocuğu hep orda gördüm . Markete birileyle girip insanlar gittikten sonra markete tekrar girdiğine şahit oldum . O zaman anladım dolandırıldığımı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…