Markette rezil oldum :( Yaptigim sey cok aptalcaydi

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginiz Kendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?

Insanin kafasi dalgin olabilir gayet normalde bu . Bende gecen isten ciktim carrefoura girdim telefonda calisanim aradi birsey anlatiyordum ona kahveyi aldim ve omzumdaki laptop cantasina attim.sonra ne yaptim ben dedim elime alip kasaya gittim. Merak etmeyin amacinizin ne oldugunu insanlar anlar. Zaten oyle bir niyetiniz olsa kasada insanlarin onunde yapmazsiniz bunu.

Olabilir canım ne var onda unut gitsin ben de çoğu zaman para vermeyi unutuyorum insanlık hali yani

Ooo ben kaç kere düştüm bu duruma. Aşırı dikkatsiz ve unutkanım ne yapayım yani !
En son alışveriş arabasına çocuk elbisesi asmışım. Onunla kapıdan çıkarken alarm öttü. Aaa çok pardon falan dedim, hiç önemli değil dedi görevli gayet güleryüzle. Hani öyle bi ithamda dahi bulunmadı. Onlar bizim gibi kaç kişiye denk geliyordur kim bilir. Hem çakacak olan herkesin gözü önünde poşete mi koyar. Hiç merak etme öyle düşünmemişlerdir.

Bende ekmek ve sut almıstım marketten ekmeklerin parasını odemedıgımi eve gelince farkettim. Ertesi gun gittım verdim. Kasıyerde farkettım bisey demedim dedi. Oluyor boyle şeyler herkez dalgınlık olarak algılamıstır bence. Can sıkacak bir mevzu yok.

Abartmayın.

Bazen bana da oluyor tabi eşim uyarıyor, espriye vuruyorum takılmıyorum aa tüh hediye değil miydi diye gülüyoruz kasiyer eşim ben. Kafa gidik diyorum ki olan da o, dalgınlıktan. Abartmayın rahat olun, bile isteye bi durum yok sonuçta. Şakaya vurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…