- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Insanin kafasi dalgin olabilir gayet normalde bu . Bende gecen isten ciktim carrefoura girdim telefonda calisanim aradi birsey anlatiyordum ona kahveyi aldim ve omzumdaki laptop cantasina attim.sonra ne yaptim ben dedim elime alip kasaya gittim. Merak etmeyin amacinizin ne oldugunu insanlar anlar. Zaten oyle bir niyetiniz olsa kasada insanlarin onunde yapmazsiniz bunu.Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginizKendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?
Abartmayın.Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginizKendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?
Bugün ailemle alışverişe gittik. Alışverişi yaptık sonra da kasaya koyduk aldıklarımizi. Benim kafa gitti aldığımız 2 3 ürünü az kalsın kasadan geçmeden poşete koyacaktım ki annem engel oldu. Oradaki herkes bana bakti tabi rezil oldum anlayacaginizKendimi çok kötü hissediyorum. Az kalsın hırsız tutuluyordum. Bu olayi unutmak için ne yapmalıyım?
anlat bakiim :)Ben de rezil oldum boşver bugün. Benimki daha kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?