Markette rezil oldum :( Yaptigim sey cok aptalcaydi

İnsanlık hali. Bir kere aldığım ekmeği, bebek arabasının üstüne koymuştum. Bebek arabasıyla birlikte sepet taşıyamıyorsunuz malum ya da ben taşıyamıyorum. Elimde tuttuğum diğer bir iki ürünü kasadan geçirdim, ekmeği unutmuşum. Markette kimse de fark etmedi. Yarı yoldan döndüm, bunu almışım, ödememişim diye verdim parasını. Bir iki daha böyle maceram var. Dalgınlık işte. Rezillik bir durum yok.

Yaş kaç? Sanırım Biraz küçüksün. Bunda birşey yok ki. Ben lohusa dönemimde eşyaları alıp parayı ödedim sanıyordum ki kasiyer bayan ödemeyi hatirlatinca kendime geldim o da zaten anladı halimden güldük:)

19a gireceğim 1 ay sonra. Okb olduğum için ister istemez takiyorum

Abartıyorsun bnde cok oluyo gülüyorum ayy kb diyorum ne var ki bunda bnce derdiniz yok dert ediniyorsunuz

Ben bugün alışveriş yaptım kağıt havlu ve ekmek elimde idi digerlerini kasadan gecirttik elimdekileri vermedim bile çıktık arabaya koyarken aklıma geldi geri getirdim ödedim okadar dertler varken bunları dert etmeyin.

Ben gecen ay bir araba paylasim sitesiyle baska sehre gittim. Yolculugun sonlarina doğru uyuyakalmisim. Sofor arkadas uyandirdi "geldik" diye. Valizimi aldim, 'cok memnun oldum cok guzeldi yolculuk' dedim gidiyorum. Adam arkamdan seslendi, "hey yengenc...odemeyi unuttun" diye
Neyse ki bilerek yaptigimi dusunup kotu yorum yazmadi...
Bir diger hirsizvari salakligim da,baska ulkeden arkadasim gelmisti. O kadar yardimci oldum ki, havaşa para vermesin diye havas sifresi verdim, tur yaparken bisiklet kiralamasin diye arkadasimin bisikletini odunc aldim, her günümü ona ayirdim, birşeyleri odedim falan,masraf da yaptim.
Son gun yine bulustuk, o ana yemek yedi ben tatli aldim. Odeme zamaninda 50 tuttu,cocuk da 100 cikartti. Ben de parasını alip kasaya gittim. Iki ellilik yapar misiniz dedim,aklimsira bir elliligi cebe atacagim,hesabi kredi kartindan odeyecegim çünkü issizim o donem. Cocuklayken de acildim,hic yoktan yanimda nakit dursun diye.
Ciktik,parayi vermeyi unuttum. Aradan zaman gecti havaalani otobusune gittik. Akbilini de ben bastim gitsin diye. Arabaya binecek,ama binemiyor da. Birsey soyleyecek,lafa baslamiyor. "Sey yengenc, para ustu olacakti" dedi. Beni bir ter basti. Yetmezmis gibi "onemli değil, istersen sende kalsin" falan dedi sanki giderayak cocugu çarpmisim gibi oldu. Cook utandim.
Olur yani boyle seyler
Bir kere de otostopta bizi alan adamin ceketini calmistim,otelde farketmistm,neyse ki numarasi vardi gelip geri aldi.
Dunya hali:)

Dalgınlıkla olur böyle şeyler. Ben de mağazadan kıyafet alıp da ödemeden çıkmaktan çok korkarım öterse hırsız muamelesi görücem diye. Kimse yanlış anlamamıştır bence

50 liraya mi kaldı o da ? O kadar emek verdin zaten...uyuz oldum arkadaşa

Kimsenin aklında bile kalmamıştır bu olay, siz de akılınızda kurup büyütmeyin. Derdinizi unutmak için ben yaşadığım bir olayı anlatayım size.

Yıllar yıllar önce, çok yakın bir arkadaşımla pastane cafe tarzı bir yerde buluştuk. Bir şeyler yedik, içtik. O dönem de eşimle sevgiliyiz, hemen hemen her ödemeyi kasaya gider o yapardı. Artık nasıl alışmışsam(arkadaşımla uzun zamandır da görüşmemiştik bence bunun etkisi de var sohbet bayağı koyulmuştu) masadan kalktık çıkışa doğru gidiyoruz garsonun bakışından garipliği anladım da kasaya dönüş yapıp ödemeyi yaptık. Hala çok gülerim o şapşal halimize.(en az 13 yıl olmuştur)

Ben de kaşlarımı aldırdım çıktım kuaförden kadın göz göre göre bir şey dememiş. Ben sonradan hatırladım verdim. Eminim herkese olan şeyler bunlar

Gülün geçin bence de... anlatacak ilginç bir anın oldu...hayat böyle böyle geçip gidiyor. Daha fazla üzülmeyin...

Beser sasar oldugunuzu robot olmadığınızı hatirlayin yeter.

Bütün market çalışanlarının evinde sen konuşuluyorsun emin ol, ehehe. Kafaya takacak başka derdin mi yok bacım, bu kadar her şeyi umursayıp kafaya takarsan erken yaşlanırsın.

rezil olacak bir sey yok
oralarda hirsizlik oyle olmuyor
hirsiz calacagi urunu kasaya getirmiyor yani

Benim de o kadar yıl olmuştur
Kebap salonunda yedik içtik kız arkadaşımla .ikimiz de umutmuşuz, hatta yanlış hatırlamıyorsam arkadaşım kapıdan çıkmak üzereydi, gülmüştük
Dalgınlıkla yapıldığı belli sonuçta, garsonlara baka baka ödemeyecek miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…