Yazmaya usenmistim ben, aklimdan gecenleri yazmissiniz. Ideal bir ulkede yasiyor olsak konu sahibini haksiz bulurdum ama her sey ortadayken asiri tepki vermissiniz diyemedim.Bana fazla arabesk geldi, yalnizca kocam iltifat edebilir kismini okuyunca da baya guldum ama
Aslinda uzuldugum kisim bu ulkede kadinlar olarak su duruma dusmemiz. Tepkiniz buradan okuyunca rahatsiz edici geliyor ama gunde bilmemkac kere tacize ugrayan varliklar olarak boyle tepkiler vermemizi hakli goruyorum ben artik.
Mesela ben mahallede herkese selam veren hal hatir soran biriyim, mutlu ediyor beni. Ancak sadece gunaydin dedigim icin taciz edildikten sonra buna da bir sinirlama getirdim.
Bana fazla arabesk geldi, yalnizca kocam iltifat edebilir kismini okuyunca da baya guldum ama
Aslinda uzuldugum kisim bu ulkede kadinlar olarak su duruma dusmemiz. Tepkiniz buradan okuyunca rahatsiz edici geliyor ama gunde bilmemkac kere tacize ugrayan varliklar olarak boyle tepkiler vermemizi hakli goruyorum ben artik.
Mesela ben mahallede herkese selam veren hal hatir soran biriyim, mutlu ediyor beni. Ancak sadece gunaydin dedigim icin taciz edildikten sonra buna da bir sinirlama getirdim.
evet ne yazik ki... Sessiz kalinca bile bir anlam cikarip taciz eden tipler turedi malesef etrafta.Yazmaya usenmistim ben, aklimdan gecenleri yazmissiniz. Ideal bir ulkede yasiyor olsak konu sahibini haksiz bulurdum ama her sey ortadayken asiri tepki vermissiniz diyemedim.
kocam diyebilir demek " kardeşim bak sen sınırını sürekli aşıyorsun ama ben evliyim ayağını denk al beni kocam var demeye sen mecbur bıraktın" demek. Ben durduk yere söylemedim ki kocam diyebilir diye. adam evli olduğumu bilsin sınırını aşmasın diye direk yüzüne " evliyim ben " mi deseydim. O an gerildim ve bunu söylemenin en kibar yolu olarak bunu buldum.Saolun deseydiniz mesafeli ve ciddi bir ses tonu ile bir daha da gitmeseydiniz.ancak kocam diyebilir nedir
Yok artık ya. Bana tavrınız aşırı geldi kusura bakmayın. İltifat bu. Çok rahatsız olduysanıZ teşekkür etmeden cevap vermeden geçebilirdiniz. Böyle bir iltifatı kocam eder fln çok alaturka..
Arabesklik modern giyim veya dekolte konusunda acik goruslu olmaktan bagimsiz bir kavram. Bu durumda ben laubalilikten hoslanmadigimi belirtirim, siz bana sadece kocam iltifat edebilir dersiniz atiyorum. Zaten amacim size takilmakti, yorumlari nasil gergin okuyorsaniz benim yorumuma bile bi saldirdiniz gulunecek bi durum yok diyerek. Biraz sakin olun bence siz oncelikle. Arabesk olmak hakaret degil, kulturumuzde epeyce yaygin, ben de yapiyorum cogu zaman. Bu kadar gerilip insanlari terslemenize gerek yok. Sadece laubali bir esnaf var ortada. Zaten ona da boyle kizdiysaniz bi daha yaklasmaz size korkmayin, ben klavye basinda korktum tersliginizdenGülünecek bir durum yok. O an şaşkınlıktan insan kendisini bu dünya üzerinde en yakın hissettiği erkeği hatırlıyor. Arabesk bir insan hiç olmadım. Modern giyinirim bakımlıyım makyajsız çıkmam dekolte giymem ( giysem de kime ne ). Bu adam ise yaşam tarzımızın aynı olmadığı kabak gibi aşikar biri. Bunu söyleme ihtiyacı hissettirmeleri işin kötü kısmı. Sizin dediğiniz gibi bir günaydına taciz ediliyoruz bir teşekkür ederim dedik diye kendini nimetten sanan insanlar var. Sizin adınızı da böyle birşey yaşadığınız için üzüldüm.
evet ne yazik ki... Sessiz kalinca bile bir anlam cikarip taciz eden tipler turedi malesef etrafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?