Marketteki adamın iltifatına verdiğim tepki fazla mı normal mi bilemedim ?

Ben bu derece korkmuyorum. Neyin ne oldugunun ve etrafta neler oldugunu bende duyuyorum lakin biri gik dese korkudan "kocaaam vaar" diyecek kadinlarin olmasi üzdü şimdi. Muge anli gibi programlarin olmasida iyice milletin psikolojisini bozmus. Yazik yakinda tek basina disari cikmaya korkcaksiniz.

Evliyim ama evli olmayi ben hicbirzaman kendime kalkan olarak gormedim. Sukur esim yokken nasil kendimi savunduysamm yine savunurum tek basimaysam.

Evliligimi kanitlama derdine hic dusmedim simdiye kadar verdim cevabini gectim. Oturup dedigi laflari dusunup, kocami gostermeye calismadim kimseye. Kimsede beni zorla kacirmadi. Bence biraz sakin olun, bende Istanbulda yasiyorum.

Değişik bir davranış biçimi 'teşekkür'den bile kaçınmak.

Siz teşekkür edersem yanlış anlar diye düşünürseniz herkesi zor durumda bırakırsınız.
Her karşı cins potansiyel tacizci sizin gözünüzde.
Yada ben teşekkür eden bir kadın olarak yollu mu oluyorum bu durumda?
Toplumdaki bu algının değişmesi için kadının kadına destek olması lazım.
Siz insanlığınızı gösterin, teşekkür edin, karşı taraf yanlış anlarsa o zaman kadın kadına destek olup adamı doğduğuna pişman eder zaten.

Bahsi geçen market mevzusunda haklısınız bu arada. Kocam vs kısmı bana göre de gereksiz.
Siz kocanız olmasa da yabancı bir erkeğin iltifatından hoşlanmamış olabilirsiniz.
Ben olsam kocamı karıştırmadan adamı terslerdim.
Ne münasebet. Benim saçımla ilgileneceğinize işinize bakın lütfen derdim, olur biterdi.
Bir daha da gitmeyin. Eşinizi vs de karıştırmayın hiç.

Eskidendi o mahallemizin bakkalı tonton amcalar.
Devir değişti dikkatli olmak lazım. Bana göre aba altından sopa göstermeniz yerinde olmuş.Tepkinizde haklısınız

M Meliken01 "Hanımlar eleştirel olan ve olmayan yorumlar için teşekkür ederim. Konunun yoruma kapatılmasını nasıl sağlıyoruz bilen var mı. Sürekli bildiri gelmemesi için soruyorum bunu. Kadınların özgürce yaşayabildiği bir dünya düzeni istiyorum hepimiz için."

@Margarikotin 'e konunun kapatılmasını istediğini bildirebilirsin.

Son düzenleme:
Sürekli o marketten yapıyorsanız alısveris kötü niyetli oldugunu sanmıyorum adamın
Sağolun deyip gecebilirdin
Ürkecek birsey yok
Kocam yapabilir kısmı çok alaturka olmus
Adami direkt zan altında bırakmıssınız

Peki dogrudur.
Konu actiniz herkes gibi bende dusuncemi yazdim.
Bunu bana ancak kocam söyleyebilir yesilcam filminden firlamis gibi geldi bana.kocam var benjm haberin olsun o beni korur gibi birsey.
Saol diyebilir ciddiyetle ve rahatsiz oldugunuz bir dukkana tekrar ugramazsiniz olur biter.
Esimi cocugumu alip goturecegim diyorsunuz siz daha.
Ufak esnaf kalifiye eleman calistirmaz dogaclama konusur.saciniz guzel olmus aslinda onun icin musteri tutmak iltifat etmek gibi birseyde olabilir.
Kocam diyebilir bilemiyorum arkadaslarin dedigi gibi alaturka.
Herneyse ole istemis ole yapmissiniz.
Ben bile çekindim sizden o esnafta zaten bir daha hosgeldiniz bile demez merak etmeyin

Çok abartmışsınız yahu :) kocanı niye karıştırıyorsun ki. Belli ki adam nazik davranmış abartıcak bişey yok soğuk bi teşekkür yeterdi.

Bence gayet yerinde ve olmasi gereken bir tepki olmus. Abarti degil bana göre.

Ben fazla bulmadim, bir satiş elemani olsun esnaf olsun yada işletme sahibi olsun gereksiz muhabbete girdiler mi sinir oluyorum. Mahalleli alistirmis belli ki bu marketciyi . ne gereksiz bir cumle sacin yakismis falan sen kim oluyorsun ki.
Haklisiniz bence katiliyorum size

O kirilmasin bu gücenmesin diye diye insanlar iyice sınırlarımızı zorluyor.icinden boyle bir cevap gecmis demissin.aslinda adama hayatinin dersini vermissin.Haddini bildirmissin.
Bundan sonra kolaysa etsin bakalim kadin musterilere iltifat.

Bence gayet iyi hatta ben olsam " ne münasebet evli barkli kadınım kullandığınız kelimeleri düzgün seçmezseniz bir sonraki muhattabınız kocam olur" derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…