- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 28
Ne kadar doğru bi cümle kurmussunuz tebrik ederim sizi.bakkalda adam bana böyle dese şoke olurdum heralde ne derdim bilemiyorum. O muhitte öyle takılıyorlarsa da sizin sınırınız bu. Zan altında bırakacak bi durum yok sonuçta gidip kimseye anlatmadiniz
evli olduğumu bilsin diye bunu söyledim. gerçekten sert bakıyorum tavırlı duruyorum. geçenlerde meyve alacaktım vazgeçtim diyor ki ama cilde iyi gelir yiyin bence diye gülerek konuşuyor. bugün mecburen girdim ama bir daha girmem oraya. bu konuyu açtırdığı için bile girmem
Sertçe bakmanız, teşekkür etmemeniz, geçiştirmeniz yeterliydi bence, kocam muhabbeti çok arabesk durmuş.
O zaman bu lafınızdan sonra da bir şey derse niyeti bozuktur zaten. Bir daha o markete gitmezdim yerinizde olsam.İnanın anlamıyor. Yani siz sınırlarınızı çektiğiniz halde sanki marketine girdiğimiz için bunu yapma hakkı varmış gibi lakayıt , şebek şebek gülüyor falan. Benim anlamadığım ben o markete en fazla dört beş kere girdim sen nasıl bu gözle baktın da beni hatırladın . Devir çok kötü biraz da bundan dolayı gardımı almış gibi geziyorum
Bencede söylemeyin gerek yokEşime söylersem tepkisini iyi biliyorum celallidir. Söylemek istemiyorum başımız ağrımasın.
benim başıma daha beteri geldi, okula giderken hep bir şeyler alıp giderdim. arabayla götürmeyi teklif etti,bayağı griptim kötüydüm. o yüzden bırakabilirmiş. bir daha da o markete girmedim. önceden bakışları da, gereksiz samimi senli benli konuşması da çok rahatsız ediyordu zaten
Iyi de adam asiliyorsa evli olmaniz onu engellemez ki,
Neyse bosverin, bidaha gormezsiniz olur biter.
hiçbir erkek ahbaplığınız olsa bile birşeyler hissetmediği ummadığı kadına iltifat etmez. kadınlarla konuşmaktan flört etmekten hoşlanan bir tip demekki. evde kullanmak için (!) malzeme topluyor belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?