ehuehehe :) olabılır tatlım hemen duzelttım
mystory-6 mart-üniversal hastanesi-muzaffer şengül.
ama normal doğum istemediğim için tarih değişebilir...:ecrin_bebek:
Füsun tşk ederim tatlım tarihe göre sıralıyordum sen altta kalmışssınmirmirmirmir
Yagmur guzelım tabııkı bılımsel bır acıklaması yok bunun ama bende genellıkle boyle durumlara daha cok tanık oldum. Ama zamanında dogan erkek bebek de cok gordum. Valla son haftalara dogru hazırlıklı olmak lazım artık.
Bu sıralama Şubat ayı sonuna kadar böyle gidecek ama Şubat sonunda sıralama değişecek. Doğum yapan oldukça yazacaz. Ayy o günleri düşünmek bile heyecanlı.:1hug:
aslında ben ilk olarak dilek coşkuna gidiyordum.3 lü testimin günü gelmeden bıraktım...abdi oğuza gidiyorum şuan güven tıpta..çok memnunum ama orası tıp merkezi olduğu için.şimdi üniversalde muzaffer beye gideceğim randevumu aldım.25 kasım sabah ordayım[/QU
ablamın doğumunu muzaffer bey yaptırmıştı memnundu ondan...dilek coşkunu nie bıraktın?? bende 2 haftaya kadar gidecem galiba..bence hastane çok güzel drlarda öyle ama aşırı kalabalık yani devletten daha kalabalık ya randevu aldığım halde bile tam zamanında muayeneye giremiyorum o yüzden bende hiç randevu almıyorum artık.bide emel hanımın hastası aşırı derecede çooookkk..
peki canım,
zakkum6644- 13 mart- medical park- tülin kocatepe
bu arada kayınvalidemin 3 erkek çocuğu var geçen söylemişti 10 gün geç doğurmuş. kızlarda da erken tarihte doğum çok sık görülüyomuş bilgilerinize:))))
hayırlısıyla elimize alalım, inşallah yazmak nasip olur sonrasını:)))))
ayyy yanlarına doğdukları gün kilolarını yazarızzzzzzzzz ahhh yaaa acaba ilk kim doğuracak çok heyecanlandım şimdiiiiiiiiii
existhunder-19 mart(içimden daha erken olucak gibi geliyo :) )-Medipol Hastanesi-Leyla Altuntaş
mrb arkadaşım dilek ben öncellikle kendimi tanıtayım 21 haftalık hamileyim ben şu an hisar ınt.gidiyorum ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve medipol e gitmeyi düşünüyorum ve bu hafta ayrıntılı ultrasonumun bakılması gerekiyor yanlız ben Leya altuntaştan randevu alamadım çünkü doktor Aralık ayının sonuna kadar bütün randevuları doluymuş bide sema ovalı var ondan alim dedim oda dolu sadece şule selvi , banu ergül ,seval patadan istediğiniz tarihe randevu verebiliriz dedi senin bu doktorlar hakkında bilgin var mı paylaşırsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?