Mart 2009 Anneleri Kim Hangi Hastane'de ne zaman doğum yapıyor?

mystory-6 mart-üniversal hastanesi-muzaffer şengül.

ama normal doğum istemediğim için tarih değişebilir...:ecrin_bebek:

ayy bende hemen ekliyim..aslında ben şubat annesiyim büyük bi ihtimalle ama sizlerle kaldım..

ayshınce - 28 şubat - Avrasya Hastanesi - Nurcan Dalan......(ilk doğuracaklar arasında ben varım galiba)
myangel - 5 Mart - Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
selence - 5 Mart - Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi - M.Cahit Gözüakça
saruboceq - 6 Mart - Samsun Doğumevi Hastanesi - Ersan Şener
zakkum6644 - 13 Mart -
fencidmlrms - 21 Mart - İstanbul Hizmet Hastanesi - Sait Halil
yagmurnaz - 22 Mart - Adana Universal Hospital - Emel Akman

mystory-6 mart-üniversal hastanesi-muzaffer şengül.

ama normal doğum istemediğim için tarih değişebilir...:ecrin_bebek:

vayyy hemşerim bende universale gidiyorum muzaffer beyide biliyorum başta bende ona gidecektim vazgeçtim emel hanımı çok tavsiye ettiler.karşılşırız birgün belki...

aslında ben ilk olarak dilek coşkuna gidiyordum.3 lü testimin günü gelmeden bıraktım...abdi oğuza gidiyorum şuan güven tıpta..çok memnunum ama orası tıp merkezi olduğu için.şimdi üniversalde muzaffer beye gideceğim randevumu aldım.25 kasım sabah ordayım

ayyy yanlarına doğdukları gün kilolarını yazarızzzzzzzzz ahhh yaaa acaba ilk kim doğuracak çok heyecanlandım şimdiiiiiiiiii

peki canım,
zakkum6644- 13 mart- medical park- tülin kocatepe

bu arada kayınvalidemin 3 erkek çocuğu var geçen söylemişti 10 gün geç doğurmuş. kızlarda da erken tarihte doğum çok sık görülüyomuş bilgilerinize:))))

hayırlısıyla elimize alalım, inşallah yazmak nasip olur sonrasını:)))))

10 erken 10 gün geç sağlıkla kucağımıza alalımda.ama benim tuhafıma gitti yani bide tutuyo bende bi kaç kişi de gördüm erkek geç kız erken doğuyo die hayırlısı.....

ayshince - 28 Şubat - İstanbul Avrasya Hastanesi - Nurcan Dalan
myangel - 5 Mart - Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
selence - 5 Mart - Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi - M.Cahit Gözüakça
saruboceq - 6 Mart - Samsun Doğumevi Hastanesi - Ersan Şener
mystroy - 6 Mart - Adana Universal Hospital - Muzaffer Şengül
zakkum6644 - 13 Mart - Bahçelievler Medical Park - Tülin Kocatepe
existhunder - 19 Mart - İstanbul Medipol Hastanesi - Leyla Altuntaş
fencidmlrms - 21 Mart - İstanbul Hizmet Hastanesi - Sait Halil
yagmurnaz - 22 Mart - Adana Universal Hospital - Emel Akman
öykübebek - 28 Mart - İstanbul Arnavutköy Hastanesi - Önder Şeref
limbi33 - 29 Mart - İstanbul Özel Okmeydanı Hastanesi - Demet Par

Valla kızlar çoğu kişi normal düşünüyor ama bence tarihinde doğuran çok az olacaksüprizzzzz

Bakın hastaneler çakışmaya başladı bile.

bencede öyle olcak tam gününde doğum yapan çok az yada hiç olcak.neyse hayırlısıyla doğralımda problem değil..:CüvCüv:

ablamın doğumunu muzaffer bey yaptırmıştı memnundu ondan...dilek coşkunu nie bıraktın?? bende 2 haftaya kadar gidecem galiba..bence hastane çok güzel drlarda öyle ama aşırı kalabalık yani devletten daha kalabalık ya randevu aldığım halde bile tam zamanında muayeneye giremiyorum o yüzden bende hiç randevu almıyorum artık.bide emel hanımın hastası aşırı derecede çooookkk..[/QUOTE]

dilek hanımı niye bıraktım..çalışıyorum.ve en az 1 saat bekliyordum..güven tıpta bekleme yok hemen alıyor içeri...ayrıca bayram arifesi rahatsızlanmıştım gece 3 de gittik tesadüf ordaydı ve hastası olduğum halde gelmedi..o yüzden..şimdide doğumu orda düşündüğüm için tekrardan üniversale geçiyorum..muzaffer beye giden arkadaşlarımda var...tavsiye eden çok oldu o nedenle ona gidecem..

existhunder-19 mart(içimden daha erken olucak gibi geliyo :) )-Medipol Hastanesi-Leyla Altuntaş

mrb arkadaşım dilek ben öncellikle kendimi tanıtayım 21 haftalık hamileyim ben şu an hisar ınt.gidiyorum ama doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ve medipol e gitmeyi düşünüyorum ve bu hafta ayrıntılı ultrasonumun bakılması gerekiyor yanlız ben Leya altuntaştan randevu alamadım çünkü doktor Aralık ayının sonuna kadar bütün randevuları doluymuş bide sema ovalı var ondan alim dedim oda dolu sadece şule selvi , banu ergül ,seval patadan istediğiniz tarihe randevu verebiliriz dedi senin bu doktorlar hakkında bilgin var mı paylaşırsan çok sevinirim

ayshince -............ 28 Şubat - İstanbul Avrasya Hastanesi - Nurcan Dalan
htckasap - ............ 2 Mart - İst Göztepe Medical Park -
myangel - ............. 5 Mart - Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
selence - ...............5 Mart - Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi - M.Cahit Gözüakça
saruboceq - ...........6 Mart - Samsun Doğumevi Hastanesi - Ersan Şener
mystroy - ...............6 Mart - Adana Universal Hospital - Muzaffer Şengül
zakkum6644 - .......13 Mart - Bahçelievler Medical Park - Tülin Kocatepe
existhunder - .........19 Mart - İstanbul Medipol Hastanesi - Leyla Altuntaş
fencidmlrms - .........21 Mart - İstanbul Hizmet Hastanesi - Sait Halil
yagmurnaz - ..........22 Mart - Adana Universal Hospital - Emel Akman
elif_bs - .................27 Mart - Anadolu Saglik Merkezi & John Hopkins. -
öykübebek - ..........28 Mart - İstanbul Arnavutköy Hastanesi - Önder Şeref
limbi33 - ................29 Mart - İstanbul Özel Okmeydanı Hastanesi - Demet Par
lazanya - ...............30 Mart - Muğla Devlet Hastanesi - Hasan Dursun
emelyucel -........................ - Konya Özel Selçuk Üniversitesi - Hikmet Karabacak

kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Canım kendi drumu tanıyorum bir de Hakan Apaydın var onu tanıyorum ama o da çok dolu diye biliyorum.Diğerleri konusunda yardımcı olamıycam...
Hisarı neden bırakıyorsun çok güzel bir hastane diye duydum.

Kızlarr sadece 15 kişinin mi hangi hastane ve doktorla doğum yapacağı belli benneyaptımki

HAYATist - 4 Nisan (ama bence beklemeyecek :)))) - İstanbul Medical Park Göztepe - Gökmen İyigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…