Mart 2009 Anneleri Kim Hangi Hastane'de ne zaman doğum yapıyor?

sewill-23mart-özel sevgi hastanesi (kayseri)-prof.dr.mehmet tayyar
umarım hepimiz hayırlısıyla günümüzde doğum yaparız kızlar

ayshince............. - 28 Şubat - İstanbul Avrasya Hastanesi - Nurcan Dalan
htckasap................. - 2 Mart - İst Göztepe Medical Park -
myangel.................. - 5 Mart - Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
selence................... - 5 Mart - Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi - M.Cahit Gözüakça
saruboceq............... - 6 Mart - Samsun Doğumevi Hastanesi - Ersan Şener
mystroy.................. - 6 Mart - Adana Universal Hospital - Muzaffer Şengül
zakkum6644............ - 13 Mart - Bahçelievler Medical Park - Tülin Kocatepe
meltoo..................... - 13 Mart - 100. Yıl Hastanesi - Sinan Yurttagül
existhunder.............. - 19 Mart - İstanbul Medipol Hastanesi - Leyla Altuntaş
fencidmlrms.............. - 21 Mart - İstanbul Hizmet Hastanesi - Sait Halil
yagmurnaz............... - 22 Mart - Adana Universal Hospital - Emel Akman
sewill....................... - 23 Mart - Kayseri Özel Sevgi Hastanesi - Mehmet Tayyar
elif_bs...................... - 27 Mart - Anadolu Saglik Merkezi & John Hopkins. -
öykübebek............... - 28 Mart - İstanbul Arnavutköy Hastanesi - Önder Şeref
limbi33..................... - 29 Mart - İstanbul Özel Okmeydanı Hastanesi - Demet Par
lazanya.................... - 30 Mart - Muğla Devlet Hastanesi - Hasan Dursun
hayatist.................... - 4 Nisan - İst Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
emelyucel -..................……... - Konya Özel Selçuk Üniversitesi - Hikmet Karabacak

:CüvCüv::CüvCüv:

aa benim doktorum Nuri Ceydeli.
Bu arada Tülin Hanım medicalden ayriliyor diye duydum.
soyleyeynin yalancisiyom sengözlerimebaksanab

aa benim doktorum Nuri Ceydeli.
Bu arada Tülin Hanım medicalden ayriliyor diye duydum.
soyleyeynin yalancisiyom sengözlerimebaksanab

aaaa canım ekleyelım hemen. Bu arada Tülin hanımın ayrılacağını nerden duydun? Kız kardeşimde ona gidiyor zaten bu ikinci doktoruydu

aaaa canım ekleyelım hemen. Bu arada Tülin hanımın ayrılacağını nerden duydun? Kız kardeşimde ona gidiyor zaten bu ikinci doktoruydu

Yine KK da okudum, hatta 15 gunu kaldi ne yapacagim diyordu yazan kisi.
ama ocak anneleri mi subat annelerimi neresi tam emin olamiyorum canım.

bende tahmin ediyordum ayrılacağını o yüzden bıraktım Tülin hn.ı ....canım önceki dr.da Seçil hanımmıydı..ordan transfer olmuştum bende..sormuştum Tülin hn.a siz ne yaapcaksınız varmı gitme ihtimaliniz demiştim...belli değil olabilir demişti....ee iyiki bırakmışım o zaman...zakkumda ona gidiyordu onada söylemiş bırakacağını....

pardon pardon simdi hatirladim.
site ismi veremiyoruz ya, tülin hanımın kocasinin sitesinde
forum kısmında medicale gidenler de konusuluyordu bu konu. Ok simdi hatirladim.

goztepe medical park gokmen iyigun sezeryan olacak ama tarih belli degil gonlumden gecen 03.03.09

hemen ekliyorum tatlım.. ya ne kadar çok Gökmen beyde doğum yapacak varmış Mart annelerinde.. :)

ayshince................ - 28 Şubat - İstanbul Avrasya Hastanesi - Nurcan Dalan
htckasap................. - 2 Mart - İst Göztepe Medical Park -
myangel.................. - 5 Mart - Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
selence................... - 5 Mart - Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi - M.Cahit Gözüakça
saruboceq............... - 6 Mart - Samsun Doğumevi Hastanesi - Ersan Şener
mystroy................... - 6 Mart - Adana Universal Hospital - Muzaffer Şengül
zakkum6644............ - 13 Mart - Bahçelievler Medical Park - Tülin Kocatepe
meltoo..................... - 13 Mart - 100. Yıl Hastanesi - Sinan Yurttagül
little suzzy................ - 13 Mart - İst Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
existhunder.............. - 19 Mart - İstanbul Medipol Hastanesi - Leyla Altuntaş
fencidmlrms.............. - 21 Mart - İstanbul Hizmet Hastanesi - Sait Halil
yagmurnaz............... - 22 Mart - Adana Universal Hospital - Emel Akman
sewill....................... - 23 Mart - Kayseri Özel Sevgi Hastanesi - Mehmet Tayyar
elif_bs...................... - 27 Mart - Anadolu Saglik Merkezi & John Hopkins. -
öykübebek............... - 28 Mart - İstanbul Arnavutköy Hastanesi - Önder Şeref
limbi33..................... - 29 Mart - İstanbul Özel Okmeydanı Hastanesi - Demet Par
lazanya.................... - 30 Mart - Muğla Devlet Hastanesi - Hasan Dursun
hayatist.................... - 4 Nisan - İst Göztepe Medical Park - Gökmen İyigün
emelyucel -..................……... - Konya Özel Selçuk Üniversitesi - Hikmet Karabacak

hemen ekliyorum tatlım.. ya ne kadar çok Gökmen beyde doğum yapacak varmış Mart annelerinde.. :)

benim sebebim sensin melekcim bu arada cumartesi ben esimle hamilelik kursuna katildim ama 1 saat dayanabildik, baktim bizimki de oflayip pufluyor hadi dedim gel cikalim kiyamadim:) donerken gokmen beye de ugradik dersten kacan suclu cocuklar gibi, bosverin ya gidin caddeye gezin dedi bize:)

yalniz gokmen bey yanimda esim oldugunda daha bir guleryuzlu, bana pek pas vermiyor, sanırım anladi yuz verse tepesine cikacagim durmadan sorular soracagim. ya da bana oyle geldi bilemiyorum.

simdilik cok memnunum kendisinden, dilerim boyle devam eder.sana da tekrardan cok tesekkur ederim beni ona yonlendirdigin icin:içelim::içelim::içelim:

ne demek tatlım benim.. ben Mehtap hanıma geri dönmeyip Gökmen beyle devam edeceğim bakalım.. Valla ben seminerin sonuna kadar ordaydım :) Peki sen normal doğum mu düşünüyorsun? Benim bir tek Gökmen beyin normal doğum konusundaki tutumu meraklandırıyor. Bu sefer kontrole gittiğimde biraz sıkıştıracağım bakalım kendisini :) ben normal istiyorum kısmetse..

sekerim aslında ben de normal dogum isterdim ama benim sezeryan olacagim basindan beri belli saglık durumlarından dolayı.

Allah gonlune gore verir insallah.

gokmen beyin bende yarattıgı intiba normal dogumu destekleyen bir doktor oldugu yonunde.eger bir aksilik cıkmazsa ki cıkmaz insallah, diledigin sekilde dogurtacaktır seni.

Ben sordum normal doğum mu sezeryan mı diye benim için annenin isteği neyse o öenmlidir dedi.:CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım, dün gece geç saatlerden beri forumda yazılanları okuyup sindirmeye çalışıyorum. Şu an 24+4 günlük hamileyim. Bu hesaba göre doğum tarihim 09 Mart 2009 ama son kontrolde 22 Şubat 2009 olarak hesaplandı doğum tarihim... Bakalım hangisi olacak?
Bu arada bebişim kız...:))
Ultrason görüntüleri ile ilgili kısıma bebişin 4D ve diğer ultrason görüntülerini de eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
ADACYO-22Şubat-Medicana-Dr.Yeşim YERÇOK
Bu arada başka Yeşim YERÇOK hastası var mı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…