Mart 2011 anneleri doğum izni hakkında...

evet yusum biliyorum durumumu sınır 30 gün bizde yalnız kafama takılan bişey var sevk alıyoruz ya o rapora sayılmıyor diymi bol bol sevk alıyom cunku ben rapor hakkım bitmesin diye sonradan basıma iş acılmasın da aman Allah korusun
benim de ev okulun üstünde hemen annemler gelip bakıcak kuzuma da kısmetse
ama dogum sonrası ben esımın yanına gecıcem eylule kadar gelmeyi düşünmüyorum en azından altı aya kadar babayla büyüsün yavrum diye dönemi kapatmaya yetmiycek sanırım izin birkac haftalık acık kalıcak gibi bir de sınav görevi verebilirler diye bir ay ücretsiz izin alıcam sanırım işimizi görecek o da
iyi bari sizin müdür anlayıslıymıs cok sükür insaflılar var

yok canım sevklerde sorun olmaz.
bizimkiler çok anlayışlı değil ama dersler boş geçerse onlar da sIkIntI yaşar, sürekli öğrencileri kontrol etmek zorunda kalırlar o yüzden istediğim gibi yapacaklar planı =)
1-2 hafta aslında idare edilir derse girmek sorun değil ama bebekle yolculuk etmek bile sIkIntI olur =(

artık sevk yok.eğer okula bütün gün gitmiyorsan ve iş göremez belgesii alıyorsan o rapor sayılır.ek dersin de kesilir.ama çalışabilir belgesi alıp hastanede oldugun saati kanıtlarsan ve okula işin bitince gidersen o zaman rapor sayılmaz ve ek dersin kesilmez.sen onu müdür yardımcına bir sor sonra mağdur olma...

biliyorum canım artık sevk yok ama hastaneye giderken haber verıyoruz neticede
bizim program bu yıl ögleye kadar dolayısıyla doktora gidip gelmek derken mesai bitiyor bizde
ve kimse geri gelmiyor derse yetısemedıgı için haliyle
doktordan calısabılır kagıdı da denen bir kagıt alıyoruz orada viziteye cıktıgım ve ayrıldıgım saat yazıyor misal saat dokuz ile oniki arasında diye yazmıs oluyor doktorum e bizim dersler yarımda bittiginden gelmeme gerek kalmıyor idare bu noktada sıkıntı yapmıyor genelde bizim herkes sevk alır benim aklıma takılan rapor icin düzenlenen kagıt sizin dediginiz işgöremez kagıdı daha baska bişey su tarhten bu tarihe kadar ıstırahat seklınde yazıyor orada
sevkte bazen doktorun sekreterı nasılsa okula yetısemeyecegım dıye calısabılıecegı tarıhe ertesı gün yazmıs oluyor kafamı o karstrdı benım ama o kagıt rapor icin düzenlenmiyor ondan eminim zaten ben okul idaresine verirken soruyorlar sevk mi rapor mu diye sevk diyorum
daha sonra bu basıma iş cıkarmaz degil mi ben bunu merak ediyorum biraz pimpirikliyimdir de:)

birşey daha var kafamı karıstıran
sözlesmeli ögretmenler yıl icinde ne kadar rapor kullandıgını nereden ögrenebilir
ben asagı yukarı biliyorum da emin olmak istiyorum riske etmemek icin

hocam istirahatler mebbise işleniyor dediler ama bende rastlamadım. eğer mebbise işlenmediyse kanunen sayılmamış gibi bir lafta duydum arkadaşlardan ama emin olmanın kesin çözümü müdür yardımcınız..

ah be hocam tam adamını dediniz müdür yardımcımız cok anlar bu işlerden ya sorma gitsin
bana da sacma geldi neticede işlenmesi lazım ama bir bosluk var gibi bakalım tekrar sorusturcam kendi işinin peşine kendin düşeceksin iyisi mi

ilsiste aldığım bütün raporlar görünüyor.
Bir de bizim müdür yardımcısı bütün raporlarımın fotokopisini çekip dosyama koyuyordu. İlsiste görünmüyorsa dosyana da bakabilirsin.

ilsiste aldığım bütün raporlar görünüyor.
Bir de bizim müdür yardımcısı bütün raporlarımın fotokopisini çekip dosyama koyuyordu. İlsiste görünmüyorsa dosyana da bakabilirsin.

canım sanırım sen kadrolusun sizin herbıseyınız ılsiste görünüyor da bizim öyle degil malsef
problem de buradan cıkıyor zaten dosya ısını sorayım bari ben de

Bugün bir memurlar sitesinin forumunda okudum rapor hakkımız 1 Ocak itibariyle sıfırlanıyormuş. Yani bundan önce aldığımız raporlar 1 Ocak'tan itibaren bizi bağlamıyormuş.

kızlar ben doktora sordum 24 ocakta gel raporunu yazalım dedi. ama önce normalmi düşünüyorsun dedi evet dedim. ondan sonra bu tarihi verdi. o zaman 32 haftalık olmuş oluyorum.

kızlar ben doktora sordum 24 ocakta gel raporunu yazalım dedi. ama önce normalmi düşünüyorsun dedi evet dedim. ondan sonra bu tarihi verdi. o zaman 32 haftalık olmuş oluyorum.
doğum sonrasına izin aktarmayı düşünmüyorsun o halde. Yoksa raporu alıp 37.haftaya kadar çalışmaya devam mı edeceksin?

kızlar ben de bi şey sorcam.benim okulum çok uzak bi köyde olduğu için artık gidemiyorum ve mecburen ben iznimi 32. haftada başlatmak zorundayım.o da ocak ayı oluyor yani doğum öncesi 8 haftanın 2 haftası şubat tatiliyle iç içe giriyor.sizin bahsettiğiniz durum gibi mi oluyor yani o 2 haftam yanıyor mu??

yok canım sen nasılsa aktarma yapmayacaksın iznini baslatıyorsun
sekiz haftalık izninin iki haftası tatile denk geliyor sadece yanı tatili cıkartıp artı iki hafta ekleyemezsin tabi ki normal izinini kullanıcaksın calısabilir raporu almadıgın icin
biz calısabilir raporu almayı düşündügümüzden sorun arada iki hafta tatile denk gelince onu aktarmıyorlar diye

bugün ilçe meme gittim özlük kısmına sormaya
tatilin aktarılamadıgı kesinleşti kızlar kac kişiyle görüştüm hepsi
yaz tatili ve dinlenme tatillerinin kesinlikle aktarılamadıgını tatile denk gelen iki haftanın yandıgını söylediler hadi ona alıstırdık kendimizi eyvallah da kafamı baska biseyden karıstırdılar bugün
simdi ben ara tatile iki hafta varken 32.hafta raporumu alıcam calısabılır diye
iki hafta calısınca ara tatil baslıyor yani calısabılecegım bes haftanın üç ve dördüncü haftası sömestre denk geliyor sonra tatil bitince benim okulda bir hafta daha calısmam lazım normal sartlarda ondan sonar 37.hafta raporuyla ayrılmam lazım normal şartlarda ama bana özlükteki memurlar o bir haftan da yanabilir dediler
kac kere anlatmaya calıssam da anlatamadım derdimi araya tatil giriyormus bir basla bir ayrıl olmazmıs o durumda baska bir uygulama cıkabilirmiş deli ettiler ya iki haftam yanıyor derken üc haftamı yakmaya kalktılar cok sacma degil mi tatilse herkese tatil benim calısabilir süremi etkiliyor anladık da dönüşte daha bir hafta daha calısabılır raporum kalıyor neticede ne alaka yani
bir türlü istedigim acık net cevapları alamadım devlet kendi işini kendi bilmiyor valla bu ne böyle
okula gittim oradakılerın de kafası karıstı biz gene normal tarihlerinizde uygulamayı aynen yaparız gerisi meme kalmıs onlar nasıl kabul ederse dediler iyice canım sıkıldı
bir de bana demez mi özlük şefi hocam ne kafanı karıstırıyon ayrıl sen iyisi mi 32.haftada rahat rahat dinlen ne güzel işte ne kadar kolay oradan konusması biz bir hafta kar kardır diye ugrasıyoruz son ana dek
dönemi kapatmak icin ücretsiz izin almayı düşünüyordum bir ay kadar
onun icin de kendim gelmem gerkiyormus ben baska ilde olacagım vekaleti de kabul etmiyorlar
oradan oraya bebekle süründürcekler illa sinir şeyler

Son düzenleme:
hocam o zaman siz bence aktarım yapın doktor raporu şüphe götürmez olsun sonrası Allah kerim bizler içinde geçerli sizinki hangi mem?

hocam o zaman siz bence aktarım yapın doktor raporu şüphe götürmez olsun sonrası Allah kerim bizler içinde geçerli sizinki hangi mem?

yapıcam zaten hocam normal prosedüre göre 32.haftada calısabılır raporunu alıcam 37.haftada işgöremez raporunu gerisi insaflarına kaldı tabi
istanbul hocam bizimkisi

yapıcam zaten hocam normal prosedüre göre 32.haftada calısabılır raporunu alıcam 37.haftada işgöremez raporunu gerisi insaflarına kaldı tabi
istanbul hocam bizimkisi

sermest canım bende 32. hafta çalışabilir raporumu alacağım şubat tatilinde 2 haftanın eklenmesi içinde direteceğim geçen sene şubat tatilini ekletmişti arkdaşım onunkini kabul etti il mem benimkinide etmesi için uğraşacağım okul müdürünün aklına yattı geçen sene uygulamayı yapan okul adını öğretmen adını verince ama son anda sorun çıkartırlarsa bilmiyorum

canım sen hangi ildesin emsal gösterebiliyorsak bari belgelendirelim de bize de yarasın
aklında olsun canım bişey duyarsan birbirmize destek olalım belki emsali görünce karar bizden yana cıkar hayırlısı artık hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…