yok canım sevklerde sorun olmaz.evet yusum biliyorum durumumu sınır 30 gün bizde yalnız kafama takılan bişey var sevk alıyoruz ya o rapora sayılmıyor diymi bol bol sevk alıyom cunku ben rapor hakkım bitmesin diye sonradan basıma iş acılmasın da aman Allah korusun
benim de ev okulun üstünde hemen annemler gelip bakıcak kuzuma da kısmetse
ama dogum sonrası ben esımın yanına gecıcem eylule kadar gelmeyi düşünmüyorum en azından altı aya kadar babayla büyüsün yavrum diye dönemi kapatmaya yetmiycek sanırım izin birkac haftalık acık kalıcak gibi bir de sınav görevi verebilirler diye bir ay ücretsiz izin alıcam sanırım işimizi görecek o da
iyi bari sizin müdür anlayıslıymıs cok sükür insaflılar var
evet yusum biliyorum durumumu sınır 30 gün bizde yalnız kafama takılan bişey var sevk alıyoruz ya o rapora sayılmıyor diymi bol bol sevk alıyom cunku ben rapor hakkım bitmesin diye sonradan basıma iş acılmasın da aman Allah korusun
benim de ev okulun üstünde hemen annemler gelip bakıcak kuzuma da kısmetse
ama dogum sonrası ben esımın yanına gecıcem eylule kadar gelmeyi düşünmüyorum en azından altı aya kadar babayla büyüsün yavrum diye dönemi kapatmaya yetmiycek sanırım izin birkac haftalık acık kalıcak gibi bir de sınav görevi verebilirler diye bir ay ücretsiz izin alıcam sanırım işimizi görecek o da
iyi bari sizin müdür anlayıslıymıs cok sükür insaflılar var
artık sevk yok.eğer okula bütün gün gitmiyorsan ve iş göremez belgesii alıyorsan o rapor sayılır.ek dersin de kesilir.ama çalışabilir belgesi alıp hastanede oldugun saati kanıtlarsan ve okula işin bitince gidersen o zaman rapor sayılmaz ve ek dersin kesilmez.sen onu müdür yardımcına bir sor sonra mağdur olma...
ilsiste aldığım bütün raporlar görünüyor.ah be hocam tam adamını dediniz müdür yardımcımız cok anlar bu işlerden ya sorma gitsin
bana da sacma geldi neticede işlenmesi lazım ama bir bosluk var gibi bakalım tekrar sorusturcam kendi işinin peşine kendin düşeceksin iyisi mi
ilsiste aldığım bütün raporlar görünüyor.
Bir de bizim müdür yardımcısı bütün raporlarımın fotokopisini çekip dosyama koyuyordu. İlsiste görünmüyorsa dosyana da bakabilirsin.
doğum sonrasına izin aktarmayı düşünmüyorsun o halde. Yoksa raporu alıp 37.haftaya kadar çalışmaya devam mı edeceksin?kızlar ben doktora sordum 24 ocakta gel raporunu yazalım dedi. ama önce normalmi düşünüyorsun dedi evet dedim. ondan sonra bu tarihi verdi. o zaman 32 haftalık olmuş oluyorum.
kızlar ben de bi şey sorcam.benim okulum çok uzak bi köyde olduğu için artık gidemiyorum ve mecburen ben iznimi 32. haftada başlatmak zorundayım.o da ocak ayı oluyor yani doğum öncesi 8 haftanın 2 haftası şubat tatiliyle iç içe giriyor.sizin bahsettiğiniz durum gibi mi oluyor yani o 2 haftam yanıyor mu??
hocam o zaman siz bence aktarım yapın doktor raporu şüphe götürmez olsun sonrası Allah kerim bizler içinde geçerli sizinki hangi mem?
yapıcam zaten hocam normal prosedüre göre 32.haftada calısabılır raporunu alıcam 37.haftada işgöremez raporunu gerisi insaflarına kaldı tabi
istanbul hocam bizimkisi
sermest canım bende 32. hafta çalışabilir raporumu alacağım şubat tatilinde 2 haftanın eklenmesi içinde direteceğim geçen sene şubat tatilini ekletmişti arkdaşım onunkini kabul etti il mem benimkinide etmesi için uğraşacağım okul müdürünün aklına yattı geçen sene uygulamayı yapan okul adını öğretmen adını verince ama son anda sorun çıkartırlarsa bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?