doğru söylüyorsun canım ya haftaya belli olur bizim durumda inşallah sorun çıkarmazlar sende haftaya vereceksin dimi raporu ikimiz aynı hafta ayrılacağız galiba bende şubat tatilinden sonra bir hafta çalışıp ayrılacağım rabbim yardımcımız olsun
doğumu başka ilde yapacağımız zaman izleyeceğimiz yol doğum raporu+doğum izni kağıtlarını aps ile okula yollayıp müdür + müdür yardımcılarını bilgilendirmekmi olacak?
sermest aynı gün vereceğiz raporları dualarında beni de unutma
biz hepsini aps ile yollayacağız. yaz tatilindeyken rapor almıştık ramazan bayramına kadar olan kısımda aps ile yolla demişlerdi yollamıştık sorun olmadı ama yaz tatiline çıkarken dilekçe bırakmıştık. şimdide sömestr için dilekçe bırakırız sorun olmaz diye düşünüyorum...
arkadaşlar kusura bakmayın daha önce cevaplayamadım..Erzurum merkezdeyim ben ama emsal göstermeye gerek yok...izin işinin tamamını okul memuru hallediyor ama sorun çıkmasın istiyorsanız memur yazınca izinlerin imza kısmını eşleriniz elden takip etsin...37.haftada çalışamaz raporu veriyorsunuz geri dönüş tarihini memur 8+5 hafta yanılmıyorsam 91 gün sonrasının tarihi olarak yazıyor...gerisi zaten yasal izin olduğu için imza kısmı basit.ayrıca izine de gerek yok başka şehre gidecekseniz...doğum sonrası izin yeri olarak memurun istediğiniz adresi yazması yeterli...yine aynı kağıt üzerinde hepsi...
canınızı sıkmayın hepsi hallolur...sağlıcakla alın inşallah yavrularınızı kucağınıza....
hatta ben çalışamaz raporumu memleketten alıp göndermiştim..sorun olmamıştı...tatil sonrası çalışmanız gerekmiyorsa gidin istediğiniz yere ordan alın gönderin ama çalışmanız lazımsa gününde raporunuzu alıp okula teslim edin ...yalnız çalışamaz raporunun bir an önce gitmesi lazım görevden ayrılmış olacağınız için...
kızlar ben bugün 5 hafta daha çalışacağıma dair raporu götürdüm memurda doğum sonrası iznimin bitiş tarihini hesaplayıp 13 haziran dedi şubat tatili sorun olmadı okul idareside aynı şekilde söyledi çok rahatladım inşallah son anda sorun çıkmaz
Aramızda 5 gün fark var galiba sermest. benim hesabıma göre benim iznim 6 haziranda bitiyor. Seninkisi de 13 haziranda bitiyor o halde değil mi?bugün raporumu teslim ettim ben de aslında cuma almıstım ama anca verebildim
yalnız sinirimi oynattılar yine benim yaptıgım hesapla memurunki bir cıkmadı
o iznin bitişini mayısın 20ne dedi benimkinde haziran ortası cıkıyordu okul kapanmya yakın
benim de kafamı karıstırdı bigüzel kendi mantıgını kabullendirdi ama aklıma da kurt düştü tabi
evde düşün düşün sonunda buldum hata nerede manyaklar hep beni bulacak ya illa
sen git aktarmalı dogum sonrası iznini 37.haftadan itibaren say ona göre hesapla tabii eksik cıkar öyle
37.haftada ayrılıyoruz ya işten o zaman dogum sonrası izni baslıyor diye sanıyor herhalde
allam ya delircem işbilmezler beni buluyor daha da yeni iki ögretmenimiz dogum yaptı
onlardan da mı bilmiyon ne cabuk unuttun hemen aradım tekrardan izah ettim haaa evet dedi
az daha beni de karıstırıp yakacaktı üc haftamı hayret bişey yarın gene yazıcam bi kagıda eline vericem ne olur ne olmaz valla kimseye güven olmuyor kendi isini kendin görcen iyisi mi
Aramızda 5 gün fark var galiba sermest. benim hesabıma göre benim iznim 6 haziranda bitiyor. Seninkisi de 13 haziranda bitiyor o halde değil mi?
arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var doğum 40. hafta olarak hesaplanıyor olurda 41. haftayı bulursa iznimiz geçmiş olacak bu durumda na yapmalıyız nasıl bi prosedür uygulanıyor biliyormusunuz duyduğuma göre 42. hafta doğuranlar bile var. bunu okula bildiriyormuyuz yoksa doğum sonrası izindenmi düşüyorlar
arkadaşlar ben şu an 37.haftadayım,doğum izni raporunu (işgöremezlik raporu) dün teslim ettim okuluma.bebeğin doğduğu günde okula rapor teslim ediyormuşuz galiba biliyor muusnuz?doğumdan sonra 91.gün işe başlıyormuşuz.bebişlerimizi nasıl bırakıp okula gidicez bilemiyorum.
merhaba arkadaşlar ben 28 şubatta kzım Duru Irmak 'ımı dünyaya getirdim çok şükür darısı size.doğumum sezeryan ile oldu. hastaneden doğum sonrası 8 hafta istirahati uygundur raporu verdiler, 5 haftayı ekleme işini kurumumuz yapıyormuş. dilekçe yazdım bende raporları ve torba yasanın 5 günlük mağduriyetimi gidermesi için fotokopisini (doğum öncesi kullanılamayan kısmın aktarılması) yazıp göndereceğim müdür yardımcımıda arayıp bilgi vereceğim darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?