Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.
sen aşılama yaptırdınmı canım??
nerde yaptırdın ..bıze bıraz bılgı verırmısnn?*
Yeni topic hayırlı,uğurlu,bol çift çizgili,ikiz ve üçüz gebelikli olsuuun inşaalah.Buralardayım gelişmelerden haberdar ederim.
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar inşallah bu ayda bolbol hamile haberleri alır mutlu oluruz![]()
kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.
merhaba kızlar ben bugun adet oldum ılk asılamam tutmadı yanı.canım cok sıkkın.cuma doktora gıdıcem bu ay ara vermeyı dusunuyorum cunku psıkolojım ıkıncı asılamayı kaldıracak gıbı degıl.sızce ara vermesem daha ıyı olurmu lutfen bılgı verın.bıde ben ozel hastaneye gıdıyorum devlet hastanesıne gıdenler memnun mu?acıkcası devlet hastanesıne gıtmeye korkuyorum ne dersınız?
kızlar aşılama öncesi hangi ilaçları kullanıyorsuuz.
3.asilamada basari yakalamis biri olarak kesinlikle ara vermeden ust uste denemenizi tavsiye ederim. Simdi ikinci cocuk icin ikinci asilama yolundayim. Gecen ayki tutmadiBenim doktorum hep ayni cok guveniyorum.ozel veya devlet farketmez yeterki doktorunuzdan, tecrubesinden emin olun.Surekli doktor degistirmeyin.Doktorunuz sizi iyi tanisin ki tedaviye nasil cevap verdiginiz bilsin.Nacizane fikirlerim budur.Hepimiz icin mutlu haberler alacagimiz bir ay olsun insallah...:)))
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar inşallah bu ayda bolbol hamile haberleri alır mutlu oluruz![]()
kızlar günaydın.
aşılama için adetin kaçıncı günü ilaca ya da iğneye başlanıyor. doktora ona göre gideceğim de.