Aşılama Mart 2012 Aşılamacıları Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mcan84

acısada öldürmez...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
2.733
238
163
Diğer
kızlar hepimizin beklediği topiği ben açayım dedim.İnşallah bu ay hepimizin için güzel gelişmelerle dolu geçer.

Yeni topic hayırlı,uğurlu,bol çift çizgili,ikiz ve üçüz gebelikli olsuuun inşaalah.Buralardayım gelişmelerden haberdar ederim.

sen aşılama yaptırdınmı canım??
nerde yaptırdın ..bıze bıraz bılgı verırmısnn?*

ben şuan ikinci aşılama sürecindeyim.özel hastanede yaptırıyorum aşılamamı.

Yeni topic hayırlı,uğurlu,bol çift çizgili,ikiz ve üçüz gebelikli olsuuun inşaalah.Buralardayım gelişmelerden haberdar ederim.

amin canım amin inşallah.inşallah bahar hamileleri oluruz hepimizde.

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar inşallah bu ayda bolbol hamile haberleri alır mutlu oluruz :16::16:

yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar inşallah bu ayda bolbol hamile haberleri alır mutlu oluruz :16::16:

canım yeni topiğimiz hayırlı olsun inşallah.şubat ayında çok negatif duyduk inşallah mart ayında pozitif sonuçlaro duyarız tam tersi olur aminnnn :49::49:

merhaba kızlar. bende geldimmm. inşallah mart ayı bereketli olur. ben raporumu çıkarttım ve tıp fakültesinde aşılama olacağım Allah tan bir mani çıkmazsa. bat 24 mart.

merhaba kızlar ben bugun adet oldum ılk asılamam tutmadı yanı.canım cok sıkkın.cuma doktora gıdıcem bu ay ara vermeyı dusunuyorum cunku psıkolojım ıkıncı asılamayı kaldıracak gıbı degıl.sızce ara vermesem daha ıyı olurmu lutfen bılgı verın.bıde ben ozel hastaneye gıdıyorum devlet hastanesıne gıdenler memnun mu?acıkcası devlet hastanesıne gıtmeye korkuyorum ne dersınız?

merhaba kızlar ben bugun adet oldum ılk asılamam tutmadı yanı.canım cok sıkkın.cuma doktora gıdıcem bu ay ara vermeyı dusunuyorum cunku psıkolojım ıkıncı asılamayı kaldıracak gıbı degıl.sızce ara vermesem daha ıyı olurmu lutfen bılgı verın.bıde ben ozel hastaneye gıdıyorum devlet hastanesıne gıdenler memnun mu?acıkcası devlet hastanesıne gıtmeye korkuyorum ne dersınız?

ben ankarada yaşıyorum 18 şubatta 1.aşılamam yapıldı tutmadı hemşireye sordum eşimin siperm sayısı 230milyondu bunun 100milyon canlı ileri haraketlisi aşılandı benimde 1 yumartam vardı 20mm diğerleri 18 16 falandı zaten 1 yumurta yeretli imiş niye tutmadı peki dedim ilkinde genelde tutmuyo dedi baan 2.de vucut ilaçlara daha iyi tepki veriyo dedi ben ara vermedim dün başladım iğnemi olmaya cuma kont var ben ankara tıp fakültesi cebeci hastanasdeinde yaptırıyoruım özelden daha iyi benim patronumun kızı tirilyonluk ist yaşıyo tüp bebebk yaptırdı özelde çapadan sıra alamadım diyo yoksa en iyisi levlet hastaneleri diyo daha deneyimliler çünkü

3.asilamada basari yakalamis biri olarak kesinlikle ara vermeden ust uste denemenizi tavsiye ederim. Simdi ikinci cocuk icin ikinci asilama yolundayim. Gecen ayki tutmadi :( Benim doktorum hep ayni cok guveniyorum.ozel veya devlet farketmez yeterki doktorunuzdan, tecrubesinden emin olun.Surekli doktor degistirmeyin.Doktorunuz sizi iyi tanisin ki tedaviye nasil cevap verdiginiz bilsin.Nacizane fikirlerim budur.Hepimiz icin mutlu haberler alacagimiz bir ay olsun insallah...:)))

3.asilamada basari yakalamis biri olarak kesinlikle ara vermeden ust uste denemenizi tavsiye ederim. Simdi ikinci cocuk icin ikinci asilama yolundayim. Gecen ayki tutmadi :( Benim doktorum hep ayni cok guveniyorum.ozel veya devlet farketmez yeterki doktorunuzdan, tecrubesinden emin olun.Surekli doktor degistirmeyin.Doktorunuz sizi iyi tanisin ki tedaviye nasil cevap verdiginiz bilsin.Nacizane fikirlerim budur.Hepimiz icin mutlu haberler alacagimiz bir ay olsun insallah...:)))

Kesinlikle katılıyorum.Ayrıca doktor işi biraz da frekans meselesi.En önemlisi de hasta olarak sizi tanıyor.Yeni bir doktora kendinizi anlatana kadar eski doktorunuzda şayet ciddi bir sorun görmüyorsanız devam edin derim.11 yıl önce gittim doktoruma hala da devam ediyorum moleküllerime kadar bilir beni... İlk hamileliğimi ve doğumumu ona yaptırmıştım.

Yeni topiğimiz hayırlı olsun.Bende varım diğer topiktende bildiğiniz üzere ilk aşılamam yapıldı ve sonuç bekliyorum.12 martta kanda betahcg ile sonucum belli olacak.Dilerim bol hamileleli bir topik olur.

kızlar günaydın.
aşılama için adetin kaçıncı günü ilaca ya da iğneye başlanıyor. doktora ona göre gideceğim de.

kızlar günaydın.
aşılama için adetin kaçıncı günü ilaca ya da iğneye başlanıyor. doktora ona göre gideceğim de.

günaydın canım , 3 yada 5.gün başlıyorlar sen adetin 3.günü git bence
ben 4.gün gidebilmiştim 5.gün başlamıştım

Back
X