CANIM ZATEN BİLİYOSUN BENDE SORUN YOK EŞİMDEDE SORUN SUDAFET DİYE Bİ İLAÇ VAR ONU İÇİNDE SİPERLER ÇIKIYO İÇMEZSE SİPERLER İDRAR YOLUYLA ATILIYO DIŞARI.
1.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ 240.000.000 ÇIKMIŞTI BUNUN %22 HIZLI HARKETLİ %22 Sİ YAVAŞ HARAKETLİ %30 YERİNDE HARAKETLİ KALANIDA HARAKETSİZDİ BENİMDE YUMUŞLAR 19mm idi
2.AŞILAMADA EŞİMİN SİPERMİ BU DEFA 178.000.000 ÇIKTI BÖYLE İKEN BİLE 2 AŞILAMADA TUTMADI DEMEKKİ HERŞEYİN Bİ ZAMANI VAR BU 3 AY İÇİNDE BENİM YUMURTLAM GÜNLERİMDE EŞİM YİNE SUDAFETİ KULLANICAK BİZ KENDİMİZ DENİCEZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK![]()
hiç belli olmaz canım belkide oluverir normal yolla.bak sende hiçbi sorun yokmuş ne güzel hiç ümitsizliğe kapılma bizden daha kötü durumda olanlar var.allhım inşallah bizede verir.bende çocukları çok severdim nasip işte benim olmadı.evlendim büyük eltim 6 ay sonra doğum yaptı.onun çocuğunu severdim şimdide benim bi büyük eltimin kızı oldu çok tatlı şimdide onu seviyorum bazen onu kucağıma aldığımda içimden diyorumki allahım nolur banada nasipet evlat kendi bebeğimi alıyım kucağıma diye.amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn