mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

benim ilk ama çok heycanlıyım ilk önce hayırlısını ver allahım diyoruz ama içimizden de geçiriyoruz tabii eşim kız geçiriyor içinden bende erkek ) hayırlısı olsun hayırla iyi büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin yarabbimmm

ben de ona gitmek istedim ama o perşembe yokmuş pakiza hanıma gideceğim o da iyi ama nasipse bende devamında ona gitmek istiyorym.sancıların normal olmasına sevindim benide biraz korkutuyor bir görseydim yavrumu acayip merak ediyorum cinsiyetini de öğreneceğiz inş...

bizimde tam tersi eşim erkek ben kız istiyorum

Kizlarrrrr anneler gunumuz kutlu olsunnnn cinsiyet haberleri hizla geliyorrr ben 2 hafta sonra gidicem doktora hep oglan hissettigim halde kiz fikrine alismaya calisiyorum :)

Canim hayirli olsun tekrar 3lu icin baska bi aciklama yaptimi? Benim dr 2lide risk cikmadigi icin 3luye gerek duymuyorum ve 3lu sonuclari yaniltici olabiloyo demisti

Canim hayirli olsun tekrar 3lu icin baska bi aciklama yaptimi? Benim dr 2lide risk cikmadigi icin 3luye gerek duymuyorum ve 3lu sonuclari yaniltici olabiloyo demisti

tesekkur ederim canim yeter ki saglikli olsunlar da..3lu test icin bi sey demedi dr baska aslina bakarsan ben de oyle duydum yaptirmayabilirim belki tam karar veremedim ben de

aylin hanim iyi gercekten. yani benim ilk aradigim guleryuz aslinda o cekiyor beni cok uzun sure bakti ultrasonla bugun doguma gitmek zorunda oldugu halde korktum acaba bi sikinti mi var ki diye ama iyi dedi gelisimi icin cok sukur ultrason cihazindaki goruntu cok farkliydi ama cok yakindan bi de belli olmuyordu yani sadece kafasini secebildim bebisimin :) insanin gercekten gorunce ici rahatliyor.

Kızlar günde 6-7 kez hapşırıyorum... Sanırım vücudum hasta olmaya çalışıyor...bende balın içine karabiber karıştırıp yutuyorum...hasta olmuyorum ama hapsırıklarda bitmio...merak ediyorum hapşırmak bebeğe zararlımıdır...rahimde açılma falan yaparmı???? Daha önce kanamam ve dolayısıyla düşük riskim vardı...

günaydın birşey olmaz korkma bahardan dolayıdır.ama nezle olabilirsin doktorunu ara sor bence

bende cumartesi günü doktora gittim 2'li testimin sonucu temiz çıktı cok şükür veeeee bebeğimi kıza benzetti Elif'im geliyor Allah'ım ne kadar güzel bir şey ya ultrasyonda onu görünce hareketlerini görünce zor tuttum kendimi ağlamamak için kıpır kıpır çiğ et yeme sakın dedi bir testin sonucu yüksek çıktı geri kalan her şey temiz

canım çok geçmiş olsun sakın kendini üzme allah dağına göre kar verirmiş demekki sende güçlü kadınmışsın çok iyi dinlen bir an önce iyileş bizide durumunu sürekli yaz

çok sağol canım herkes rahim genişlediği için çabuk hamile kalırsın günlerini boş geçirme diyor kısmet bakalım :))

cellin mesaj sayım az olduğu için cevap yazamıyorum şuan iyiyim işe bile başladım ilk gün ağrım oldu dün bile ağrı kesici almadım kanamam oluyor biraz kontrole gittikten sonra herşey iyi derse tekrar çalışmalara başlıcaz kısmetse

canım maşallah bende cumartesi test sonucumu aldım çok şükür herşey yolunda benim doktorum cinsiyetle ilgili hiç bir tahmin yürütmedi ya( ayın 30 unda randevum bakalım artık inşallah o zaman ögrenirim melegimin cinsiyetini:)

bizimki de çok küçük dedi belli olmuyor göremiyorum ama kıza benzettim dedi bende kız istiyordum maşallah sonuçlar temiz çıksında cinsiyet çok önemli değil ama insan gene de merak ediyor tam belli olsa ona göre kıyafet alıcaz ara renklerden sıkıldım

cinsiyetleri öğrenmeye başladık hadi hayırlı olsun.perşembe bende öğrenirim inşallah.oğlumda rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bu seferki tamamen farklı sağlıklı olsunlarda önemli olan o tabi.2 li testte yapılıcak hepimizinki iyi çıkar inşallah.herkese iyi haftalar.)
güzel haberlerle gelelim inşallah.

inşallah bekliyoruz merakla...

Kizlarrrrr anneler gunumuz kutlu olsunnnn cinsiyet haberleri hizla geliyorrr ben 2 hafta sonra gidicem doktora hep oglan hissettigim halde kiz fikrine alismaya calisiyorum :)

a senin belliydi dimi?bende erkek hissedip kız istiyorum niyeyse oğlan fikrine alıştımhatta dün oğlan nevresimleri seçtim oğlum olursa bunları alıcam diye iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…