evet ya bende çok merak ediyorum ilkinde bu kadar merak etmemiştim farketmiyordu oğlum oldu o benim herşeyim.şimdi kızım olsun istiyorum :)tabi öncelik sağlıklı olması. hadi bakalım inşallah bu hafta öğreniriz hepimiz
kizlarrr dr.dan geliyorum sancilarm normalmis bebisimiz iyiymis gayet cok sukur vee prensimizin olcagini ogrendikkk :))))) 2 hafta sonra 3lu test icin cagirdi selinim25 aylin hanima gittim tatli bi bayan guleryuzlu yalniz ultrason cihazi pek iyi degil :)
evet ilk anneler gunumuz bugun seneye insallah bebislerimizle beraber kutlayacagiz :) cok guzel bi duygu ya..
benim ilk ama çok heycanlıyım ilk önce hayırlısını ver allahım diyoruz ama içimizden de geçiriyoruz tabii eşim kız geçiriyor içinden bende erkek) hayırlısı olsun hayırla iyi büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin yarabbimmm
kizlarrr dr.dan geliyorum sancilarm normalmis bebisimiz iyiymis gayet cok sukur vee prensimizin olcagini ogrendikkk :))))) 2 hafta sonra 3lu test icin cagirdi selinim25 aylin hanima gittim tatli bi bayan guleryuzlu yalniz ultrason cihazi pek iyi degil :)
Canim hayirli olsun tekrar 3lu icin baska bi aciklama yaptimi? Benim dr 2lide risk cikmadigi icin 3luye gerek duymuyorum ve 3lu sonuclari yaniltici olabiloyo demisti
ben de ona gitmek istedim ama o perşembe yokmuş pakiza hanıma gideceğim o da iyi ama nasipse bende devamında ona gitmek istiyorym.sancıların normal olmasına sevindim benide biraz korkutuyor bir görseydim yavrumu acayip merak ediyorum cinsiyetini de öğreneceğiz inş...
Kızlar günde 6-7 kez hapşırıyorum... Sanırım vücudum hasta olmaya çalışıyor...bende balın içine karabiber karıştırıp yutuyorum...hasta olmuyorum ama hapsırıklarda bitmio...merak ediyorum hapşırmak bebeğe zararlımıdır...rahimde açılma falan yaparmı???? Daha önce kanamam ve dolayısıyla düşük riskim vardı...
canım şimdiden geçmiş olsun
canım allah şifa versin allah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin
canım çok geçmiş olsun sakın kendini üzme allah dağına göre kar verirmiş demekki sende güçlü kadınmışsın çok iyi dinlen bir an önce iyileş bizide durumunu sürekli yaz
bende cumartesi günü doktora gittim 2'li testimin sonucu temiz çıktı cok şükür veeeee bebeğimi kıza benzetti Elif'im geliyor Allah'ım ne kadar güzel bir şey ya ultrasyonda onu görünce hareketlerini görünce zor tuttum kendimi ağlamamak için kıpır kıpır çiğ et yeme sakın dedi bir testin sonucu yüksek çıktı geri kalan her şey temiz
canım maşallah bende cumartesi test sonucumu aldım çok şükür herşey yolunda benim doktorum cinsiyetle ilgili hiç bir tahmin yürütmedi ya( ayın 30 unda randevum bakalım artık inşallah o zaman ögrenirim melegimin cinsiyetini:)
cinsiyetleri öğrenmeye başladık hadi hayırlı olsun.perşembe bende öğrenirim inşallah.oğlumda rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bu seferki tamamen farklı sağlıklı olsunlarda önemli olan o tabi.2 li testte yapılıcak hepimizinki iyi çıkar inşallah.herkese iyi haftalar.)
güzel haberlerle gelelim inşallah.
Kizlarrrrr anneler gunumuz kutlu olsunnnn cinsiyet haberleri hizla geliyorrr ben 2 hafta sonra gidicem doktora hep oglan hissettigim halde kiz fikrine alismaya calisiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?