mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bende müjdeli haberi martta aldım ama 4 şubatta hamile kaldım...çok heyecanlıyım..dr kontrollerimin günlerini sayıyorum..herkese saglıklı,eli ayagı düzgün bebişler nasip etsin Allahım onları korusun....

kızlar eşim ısararla bebişin adı 'simay' olsun diyor ben de beğendim kırmak istemiyorum onu da.sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :)))

kızlar eşim ısararla bebişin adı 'simay' olsun diyor ben de beğendim kırmak istemiyorum onu da.sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :)))

gümüşten ay gümüş gibi parlak ay demekmiş.olabilir. daha zaman var acele etmeyin :)
gerçi kime söylüyorum benimkide sürekli isim düşünüyor daha cinsiyeti belli değil :)

canım benim de tsh hormonum çok çok düşük çıktı 0.016 .doktor ilaç verdi bana kullanman lazım dedi benim de t3 ve t4 normal.ikiz gebeliklerde ilk aylarda böyle düşük olabiliyormuş 11.haftadayız 20 den sonra düzelebilrimiş...benim de ikiz ...

gümüşten ay gümüş gibi parlak ay demekmiş.olabilir. daha zaman var acele etmeyin :)
gerçi kime söylüyorum benimkide sürekli isim düşünüyor daha cinsiyeti belli değil :)
:))) anlamı güzel evt.o sürekli en başından beri bu ismi söylüyor ondan, bakalım bu olacak gibi :))) eşler çok alem yaa benımkı de her ultrasona giridğimizde doktorun verdiği resim yetmezmiş gibi bir elinde kamera bır elınde telefon durmadan cekıyor,tedaviyle de olunca doktor son yılın en heyecanlı anne baba adayısınız deyip gülüyo :) malum burası diyarbakır herkeste 10 tane cocuk olunca doktorlara biz garip geliyoruz :))))))))))))))))))))) hayırlısı bakalım senınkı ne dıyor ısım konusunda benımkı gosterdı 14. haftada belkı senınkı de gosterır :)

Ben hic bi sikayet duymadim bilgi hakkinda ama tabi durumlarimiz farkli olabilir canim.simdilik doktorumdan cok memnunum.degistirmek istemedim hic ama ileride bilemem tabi.saglik olsun canim yaaa.senin niye agrilarin var? Benim bel agrilarim disinda bi sıkıntım yok suan.

kızlar ya doktor bizi 5 hafta sonra gel diye çağırdı cinsiyeti de o zaman öğreniriz dedi 20 si oluyor dediği tarih.ama ben o zaman memlekete gideceğim açıkçası bebeğimi de görmek istiyorum ama cinsiyeti öğrenemezsek diye eşim gitmek istemiyor.bu hafta gitsek öğrenebilir miyiz cinsiyeti?gitsem mi bu hafta yoksa sonra mı gitsem?

gel gidelim pazar gunu :) ben gitcem cnm bahsettigim agrilardan dolayi ta 2 hafta once dr cinsiyet icin bi tahminde bulunmustu ztn senin benden daha ileri hamisligin eger bebisin gosterirse belli olur artik yine sen bilirsin ama bence git. ya da gideceginiz yere gitmeden hemen once git cnm sen bilirsin

ben de internetten bakmistim zaten yorumlara da ordan okumustum cnm ne guzel memnunsan benim de bi kac gundur sancilarim var gobegimin altinda geceleri oluyor daha cok da enfeksiyon olabilir belki ddm belki de rahim genisledigi icindir pazar gunu dr.a gitcem iste o zaman ogrenirim

guzel isim Simay aslinda ama fikriniz daha degisir belki :) daha erken ya. 2. bi isim dusunuyor musunuz cnm biz daha hic dusunmedik

u
seni anlayabiliyorum cnm ben de batmandaydim :)) hamilelimi orda ogrendim sadece keseyi gorene kadar 2 kere gittik dr.a orda anca doguma geliyorlardi ben de daha ogrenemedim cinsiyetini cok merak ediyorum bazen onunla konusurken oglusum fln diyorum gayri ihtiyari :) hayirlisi bakalim

slm canım nasılsın, testin nasıl çıktı, ben de dün gittim 11 haftalık görünüyo dedi, haftaya kaldı artık

maşallah canım Allah hepimizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin.bunlar güzel heyecanlar anne olmak dünyanın en güzel duygusu hele doğduğunda onunla ilk göz göze geldiğinde sana öyle bir bakıcakki o anı ömrün boyunca unutmayacaksın.bizde tam belli değil habire değiştiriyo betül diyo irem diyo ben yok diyorum daha içime sinen bir isim olmadı. ama belli olsun o zaman netleşir :) inşallah gösterir öğrenirim.bir an önce perşembe gelsin :)

Allah gönlüne göre versin canım inşallah öğrenirsin yakın zamanda.

guzel isim Simay aslinda ama fikriniz daha degisir belki :) daha erken ya. 2. bi isim dusunuyor musunuz cnm biz daha hic dusunmedik

yanına isim uyduramıyorum hiç ama benımde aklımda 'ikra' (sure adı) ve benı yıllarca tedavi eden doktorun adı elifti 'elifnil' düşünüyordum arada, erkek olursa kesinlikle 'eymen' olacaktı erkek olursa ben eymen koyacaktım kız olursa eşim simay diyordu yanınada güzel bi şey bulursam koyacam.benım bebiş hep sırtını dönerdi bacakları kendıne cekerdı gorunmezdi arkadaslar çıkılota ye gırmeden ultrasona gösterıyor dedıler gercektende öyle gösterdi, mutluluk hormonu artıyormuş :)rüşveti alınca gösterdi:))))))) her zaman cinsiyet kapalıydı bu sefer utanmış baktığımızımızı anlamış ne iki eliyle yüzünü kapatmıştı:)))))) çok komıik bir görüntüydü pek utangaç olacak benimki :)

kızlar şuan doktordayım önce ilaç vereceklermiş ağrı ve kanama olacak sonra bayıltarak alacaklarmış korkuyorum ben direk alacaklar zannediyordum normal olan bu mu bilginiz var mı

slm canım nasılsın, testin nasıl çıktı, ben de dün gittim 11 haftalık görünüyo dedi, haftaya kaldı artık

Canım hoş geldin. test 10 gün sonra çıkıcakmış. ama ense kalınlığı çok iyi dedi. cinsiyetini göremedik.
Teyzesi bi görsen maşallah nasıl zıplıyo aç gitmiştim çok fazla hareket etmedi ama ikikez zıpladı parmaklarına kadr belli ya:)şimdiden özlüyorum bebeğimi....

kızlar şuan doktordayım önce ilaç vereceklermiş ağrı ve kanama olacak sonra bayıltarak alacaklarmış korkuyorum ben direk alacaklar zannediyordum normal olan bu mu bilginiz var mı
çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda sağlığına kavuşacaksın.bir arkadaşım olmuştu yanındaydım ben de onada vajınal yolla ılac verıp ilaç kanamayı başlatınca vakum yöntemini kullanarak yapmışlardı 1.5 saat hastanede kalıp eve gelmiştik ertesi gün normal yaşantısına devam etmişti ama dr. sık sık cagırıyordu parca kalıp kalmadığına bakmak için yaklasık 40 gun sonra ilk adetını oldu.Allahım yardımcın olsun duam senınle

amin canım sende kendini topla doktorun ne zaman diyorsa hemen aramıza katıl birlikte büyütcez bbebişleri

duyguuuu nerelerdesinn nasıl oldu bulantıların bitmeye başladı mı? benımde 3. aydan sonra basladı ne güzel sevınıyordum olmuyor diye olabılıyormuş hergün oluyor hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…