kızlar eşim ısararla bebişin adı 'simay' olsun diyor ben de beğendim kırmak istemiyorum onu da.sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :)))
Bayanlar benim tsh hormonum az bir miktar düşük çıkmıştı.
Yani tiroid fazla çalışıyor demekmiş.
T3 ve T4 normal değerlerdeydi. Hamileliğin ilk 20 haftası küçük dalgalanmalar olabiliyormuş diye gözlem altına alındım.
20 Mayıs'ta tekrar edilecek ona göre ilaç verilip verilmeyeceğine karar verilecekmiş.
Şimdi merak ediyorum. 11. haftaya girdim ilaç kullanmamam riskli olabilir mi? Beklemekle hata mı ediyorum?
Böyle bir durum yaşayan varsa fikrini almak isterim.
:))) anlamı güzel evt.o sürekli en başından beri bu ismi söylüyor ondan, bakalım bu olacak gibi :))) eşler çok alem yaa benımkı de her ultrasona giridğimizde doktorun verdiği resim yetmezmiş gibi bir elinde kamera bır elınde telefon durmadan cekıyor,tedaviyle de olunca doktor son yılın en heyecanlı anne baba adayısınız deyip gülüyo :) malum burası diyarbakır herkeste 10 tane cocuk olunca doktorlara biz garip geliyoruz :))))))))))))))))))))) hayırlısı bakalım senınkı ne dıyor ısım konusunda benımkı gosterdı 14. haftada belkı senınkı de gosterır :)gümüşten ay gümüş gibi parlak ay demekmiş.olabilir. daha zaman var acele etmeyin :)
gerçi kime söylüyorum benimkide sürekli isim düşünüyor daha cinsiyeti belli değil :)
insallah.guzel cikacaktir canim ben de batikentte oturuyorum ama lokman hekime gidiyorum bilgi'den memnun olan duymamistim pek bi ara haril haril dr ariyordum aslinda hala da kendimi tamamen teslim edebildigim bi dr bulamadim hayirlisi olsun bakalm ben de pazar gunu dr.a gitcem agrilarim cok artti
kızlar ya doktor bizi 5 hafta sonra gel diye çağırdı cinsiyeti de o zaman öğreniriz dedi 20 si oluyor dediği tarih.ama ben o zaman memlekete gideceğim açıkçası bebeğimi de görmek istiyorum ama cinsiyeti öğrenemezsek diye eşim gitmek istemiyor.bu hafta gitsek öğrenebilir miyiz cinsiyeti?gitsem mi bu hafta yoksa sonra mı gitsem?
Ben hic bi sikayet duymadim bilgi hakkinda ama tabi durumlarimiz farkli olabilir canim.simdilik doktorumdan cok memnunum.degistirmek istemedim hic ama ileride bilemem tabi.saglik olsun canim yaaa.senin niye agrilarin var? Benim bel agrilarim disinda bi sıkıntım yok suan.
kızlar eşim ısararla bebişin adı 'simay' olsun diyor ben de beğendim kırmak istemiyorum onu da.sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :)))
:))) anlamı güzel evt.o sürekli en başından beri bu ismi söylüyor ondan, bakalım bu olacak gibi :))) eşler çok alem yaa benımkı de her ultrasona giridğimizde doktorun verdiği resim yetmezmiş gibi bir elinde kamera bır elınde telefon durmadan cekıyor,tedaviyle de olunca doktor son yılın en heyecanlı anne baba adayısınız deyip gülüyo :) malum burası diyarbakır herkeste 10 tane cocuk olunca doktorlara biz garip geliyoruz :))))))))))))))))))))) hayırlısı bakalım senınkı ne dıyor ısım konusunda benımkı gosterdı 14. haftada belkı senınkı de gosterır :)
kızlar yarın ikili test için dra gidicez inşallah bir sorun çıkmaz bebeğim inşallah sağlıklıdır Allahu teala herkeze eli ayağı düzgün aklı bütün güzel bebekler verir.kıymetli dualarınızı bekliyorum.
:))) anlamı güzel evt.o sürekli en başından beri bu ismi söylüyor ondan, bakalım bu olacak gibi :))) eşler çok alem yaa benımkı de her ultrasona giridğimizde doktorun verdiği resim yetmezmiş gibi bir elinde kamera bır elınde telefon durmadan cekıyor,tedaviyle de olunca doktor son yılın en heyecanlı anne baba adayısınız deyip gülüyo :) malum burası diyarbakır herkeste 10 tane cocuk olunca doktorlara biz garip geliyoruz :))))))))))))))))))))) hayırlısı bakalım senınkı ne dıyor ısım konusunda benımkı gosterdı 14. haftada belkı senınkı de gosterır :)
u
seni anlayabiliyorum cnm ben de batmandaydim :)) hamilelimi orda ogrendim sadece keseyi gorene kadar 2 kere gittik dr.a orda anca doguma geliyorlardi ben de daha ogrenemedim cinsiyetini cok merak ediyorum bazen onunla konusurken oglusum fln diyorum gayri ihtiyari :) hayirlisi bakalim
guzel isim Simay aslinda ama fikriniz daha degisir belki :) daha erken ya. 2. bi isim dusunuyor musunuz cnm biz daha hic dusunmedik
slm canım nasılsın, testin nasıl çıktı, ben de dün gittim 11 haftalık görünüyo dedi, haftaya kaldı artık
çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamanda sağlığına kavuşacaksın.bir arkadaşım olmuştu yanındaydım ben de onada vajınal yolla ılac verıp ilaç kanamayı başlatınca vakum yöntemini kullanarak yapmışlardı 1.5 saat hastanede kalıp eve gelmiştik ertesi gün normal yaşantısına devam etmişti ama dr. sık sık cagırıyordu parca kalıp kalmadığına bakmak için yaklasık 40 gun sonra ilk adetını oldu.Allahım yardımcın olsun duam senınlekızlar şuan doktordayım önce ilaç vereceklermiş ağrı ve kanama olacak sonra bayıltarak alacaklarmış korkuyorum ben direk alacaklar zannediyordum normal olan bu mu bilginiz var mı
sağol canım artık ikincisine kısmet diyorum
bu kan pıhtılaşmasını da dün ilk defa buradaki bir arkadaştan duydum doktora sorucam mutlaka
Allah hepimizin yüzünü güldürsün duaların için sağol bebeğin sağlıklı olsun inşallah
senin de bulantıların geçer inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?