mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

benimde dün oldu sancım hemen aradım doktorumu kendini dinleme bu kadar çok dedi :) olurmuş normalmiş.rahim genişliyo, vucudun kendini hazırlıyo normaldir dedi :) salı günü kontrolüm var bakalım cinsiyeti öğrenicez inşallah.doktorum söyledi ama bu sefer emin olucaz bakalım :)
sende doktora gidince haber ver bana hiç endişe etme önemli birşey değildir eminim.

kızlar tam 12 haftalık hamişim ve bugün kontrole gittik doktor muayene ederken ultrasonda cinsiyetiyle ilgili yorum yapmayınca ben sordum ve doktor KIZ GİBİ dedi :))) kesin 16. haftada netleşir dedi...net bi şey söylemedi...acaba erkek olsaydı belli olur muydu şimdiye ve umarım tahmini doğru çıkar çünkü kız istiyoruz :)) ama tabii en önemlisi sağlıklı hayırlısı olsun cinsiyet ikinci planda...

kızlar şimdi doktordan çıkıyoruz biraz ağrım var ağrı kesici iğne yaptılar yine az önce doktor çok iyi geçtiğini söyledi kürtajın ağrılar normal dedi antibiyotik ve ağrı kesici hap yazmış haftaya kontrole gel dedi artık dinlenicem dualarınız için teşekkürler

olurr yarın mı gideceksin?bana da haber ver perşembeye artık o gün müsait olucaz 4 gün erken gitmiş oluyoruz

canım allah şifa versin allah hayırlısıyla en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin

canım çok geçmiş olsun sakın kendini üzme allah dağına göre kar verirmiş demekki sende güçlü kadınmışsın çok iyi dinlen bir an önce iyileş bizide durumunu sürekli yaz

ay insallah oyledir cnm ya ben de yarin gitcem bakalm cinsiyetini sorcam yarin yazarim bn de :) gidince sen de yaz canim

ilk anneler günümüz...allah her geçen sene daha mutlu geçirsin inş hepimize

Bütün annelerin , annelerimizinn ve anne adaylarının anneLer günü kutLu oLsunnnnnnnn =))))

kizlarrr dr.dan geliyorum sancilarm normalmis bebisimiz iyiymis gayet cok sukur vee prensimizin olcagini ogrendikkk :))))) 2 hafta sonra 3lu test icin cagirdi selinim25 aylin hanima gittim tatli bi bayan guleryuzlu yalniz ultrason cihazi pek iyi degil :)

gözün aydın canım bende heycanla ne zaman söyler cinsiyeti diye bekliyorum 12. haftadayım salı günü doktora gitcem erken galiba bana bilmiyorum bi an öncede öğrenmek istiyorum ))

gözün aydın canım bende heycanla ne zaman söyler cinsiyeti diye bekliyorum 12. haftadayım salı günü doktora gitcem erken galiba bana bilmiyorum bi an öncede öğrenmek istiyorum ))

evet ya bende çok merak ediyorum ilkinde bu kadar merak etmemiştim farketmiyordu oğlum oldu o benim herşeyim.şimdi kızım olsun istiyorum :)tabi öncelik sağlıklı olması. hadi bakalım inşallah bu hafta öğreniriz hepimiz

anne olmak dünyanın en güzel duygusu Allahım tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin.hepinizin anneler günü kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…