ben de internetten bakmistim zaten yorumlara da ordan okumustum cnm ne guzel memnunsan benim de bi kac gundur sancilarim var gobegimin altinda geceleri oluyor daha cok da enfeksiyon olabilir belki ddm belki de rahim genisledigi icindir pazar gunu dr.a gitcem iste o zaman ogrenirim
gel gidelim pazar gunu :) ben gitcem cnm bahsettigim agrilardan dolayi ta 2 hafta once dr cinsiyet icin bi tahminde bulunmustu ztn senin benden daha ileri hamisligin eger bebisin gosterirse belli olur artik yine sen bilirsin ama bence git. ya da gideceginiz yere gitmeden hemen once git cnm sen bilirsin
kızlar şimdi doktordan çıkıyoruz biraz ağrım var ağrı kesici iğne yaptılar yine az önce doktor çok iyi geçtiğini söyledi kürtajın ağrılar normal dedi antibiyotik ve ağrı kesici hap yazmış haftaya kontrole gel dedi artık dinlenicem dualarınız için teşekkürler
kızlar şimdi doktordan çıkıyoruz biraz ağrım var ağrı kesici iğne yaptılar yine az önce doktor çok iyi geçtiğini söyledi kürtajın ağrılar normal dedi antibiyotik ve ağrı kesici hap yazmış haftaya kontrole gel dedi artık dinlenicem dualarınız için teşekkürler
benimde dün oldu sancım hemen aradım doktorumu kendini dinleme bu kadar çok dedi :) olurmuş normalmiş.rahim genişliyo, vucudun kendini hazırlıyo normaldir dedi :) salı günü kontrolüm var bakalım cinsiyeti öğrenicez inşallah.doktorum söyledi ama bu sefer emin olucaz bakalım :)
sende doktora gidince haber ver bana hiç endişe etme önemli birşey değildir eminim.
olurr yarın mı gideceksin?bana da haber ver perşembeye artık o gün müsait olucaz 4 gün erken gitmiş oluyoruz
yarin gitcem ben canim hazir esim de gelmisken tek cikamiyorum disari pek basim cok donuyor cesaret edemiyorum tek cikmaya
ilk anneler günümüz...allah her geçen sene daha mutlu geçirsin inş hepimize
Günaydın güzel anne adayları hepinizin anneler günü kutlu olsunnn :)))))))))))))
kizlarrr dr.dan geliyorum sancilarm normalmis bebisimiz iyiymis gayet cok sukur vee prensimizin olcagini ogrendikkk :))))) 2 hafta sonra 3lu test icin cagirdi selinim25 aylin hanima gittim tatli bi bayan guleryuzlu yalniz ultrason cihazi pek iyi degil :)
gözün aydın canım bende heycanla ne zaman söyler cinsiyeti diye bekliyorum 12. haftadayım salı günü doktora gitcem erken galiba bana bilmiyorum bi an öncede öğrenmek istiyorum))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?