mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bu kan pıhtılaşması ile ilgili duyguu62 yada bilgisi olan diğer arkadaşlar cevap verebilirmi
diyelim kan testinde sorun olduğu anlaşıldı bir sonraki hamileleilkte ilaç mı alıyorsunuz yada ne yapılıyor

benim görümcem de bana kendisinde yanlış hatırlamıyorsam böyle bir sorun olduğundan bahsetmişti ama bebeği doğduktan sonra öldü şimdi tekrar hamile ama ne ilaç kullanıyor yada ne yapıyor bilmiyorum

internette araştırdım pek bilgim olmadığı için anlamadım birşey, doktorda önemsemedi cuma tekrar kontrole gidicem ne desem ne yapsam şimdi..........

kızlar daha bulantılarım geçmedi. kusmam 5ten 2ye düşmüştü yemeye de başladım ama demir ilacı beni bitiriyo kusmam arttı çok iğrenç.kokusu geldikçe soluğu tuvalette alıyorum. yemem yine azaldı. demir ilacı başlayan var mı????

kızlar bişey merak ediyorum 11 haftalık gebeyim yarın doktora gidicem de gittiğimde 2li tarama testi yaparlar mı merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederimm :))

canim bnm baya azaldi bulantilarim kusma dersen bugune kadarhic kusmadim cok sukur ben 3 haftadir fln demir ilaci kullaniyorum hatta bitmek uzere az once eczanedden yenisini aldim geldim ama dr farkli bi ilac vermis bu sefer senin mideni bulandiran hangisi gyno ferro sanol mu?

geçmiş olsun canım benim arkadaşım da hap içemediği için doktor ona şurup vermişti
hatta ben dalga geçip çocuk musun diyordum ama hiç içememesindense şurup içmesi daha iyi
doktoruna söyle yada eczacı kullandığın hapın şurubunu versin geçmiş olsun

gynoferon 3gün oldu daha. zaten eleviti içemiyordum şimdi bunuda içemiyorum afedersiniz tuvalet bile demir ilacı kokuyor.midem çok kötü

kızlar bişey merak ediyorum 11 haftalık gebeyim yarın doktora gidicem de gittiğimde 2li tarama testi yaparlar mı merak ediyorum..
Şimdiden teşekkür ederimm :))

yaparlar heralde canim benim soyle oldu dr.a gittim 11 haftalik hamileydin dr 12 olunca gel ddi o zaman yaptik testi. test sonucunda da gebelik yasi 11+4 yaziyordu benimki boyle oldu.

yaparlar heralde canim benim soyle oldu dr.a gittim 11 haftalik hamileydin dr 12 olunca gel ddi o zaman yaptik testi. test sonucunda da gebelik yasi 11+4 yaziyordu benimki boyle oldu.

benimde yarın 11+4 olcak bide çalışıyorum özel şirkette sürekli izin de alamıyorum inşallah gitmişken onu da aradan çıkarırlar =))

gynoferon 3gün oldu daha. zaten eleviti içemiyordum şimdi bunuda içemiyorum afedersiniz tuvalet bile demir ilacı kokuyor.midem çok kötü

ben de o ilaci kullaniyorum bitmek uzere simdi dr gyno ferro sanol verdi bana oyle yanetki yapmadi canim ya sadece midemi bozmustu biraz ilk baslarda hatta seker gibi geliyor tadi :) ama o kokuyu biliyorum berbat bi koku oluyor sonrasinda bi de benim dedigimi cok dikkate alma ama dr.una sor da belki elevitle gynoferon beraber agir geliyor olabilir ben de folik asitle beraber kullaniyordum dr.um biraktirdi f.asiti agir geldi cunku afedersin bagirsaklarimi bozdu

Canım eleviti hiç içemiyorum. demir ilacını içiyorum biraz durup biraz ekmek yiyorum 1 saate kalmadan kokusu geliyor çıkarıyorum.
sabahtan beri bir 2 dilimden az ekmek yedim 2 sinide çıkardım biraz önce cevizle ekmek yedim azcık midem fena bulanıyo.
Napıcam ben ya 3-4 kilo vermiştim 1 haftadır yiyodum 900 gr almışım şimdi yine verdim heralde

uzuldum canim ya seni baya etkiliyor demek ki dr.una danis istersen normalde dr. 15 haftadan itibaren bebek ihtiyac duyar demire dedi ondan sonra yazardik ama seninki biraz sinirda ancak depolarsin diye verdi. insallah en kisa zamanda gecer bu rahatsizliklarin insani halsiz birakiyor iyice

evet canım benim zaten demir düşük çıkmıştı ilk gittiğimde sanırım ondan.

canım ben hamileliği öğrendiğimde sonucumda negatifti hemde çift damarda pıhtılaşma oluyormuş ilk düşüğün sebebide buymuş doktor bana fraşiparine 0,4 ml iğne verdi günde bir tane göbekten yada vurabildiğin her yerden bir de günde yarım tablet coraspin içiyorum birde progestan kullanıyorum bebekle ilgili bi sorun vardır bence o ilaç yada iğneyle alakalı değil zaten doğum zamanına kadar yada bir hafta öncesine kadar vuruyorsun diğer gebeliklerde de aynı şekilde oluyor tekrar kullanmak gerekiyor sen şimdi aklını karıştırma güzel arkadaşım testi yaptır çıkarsa hem doktorunla hem bizle uzun boylu konuşur tartışırız

kızlar biraz önce doktordan geldim şükürler olsun rabbime bebeğimin gelişimi çok iyimiş ense kalınlıgı burun kemiği çok iyi dedi. 2 li test için kan verdim nasılda kıpırdıyordu elini ağzına atıyor kafasına götürüyor bacaklarını büküyor hala aklıma geldikçe gülüyorummm ) tosunum benimm vee doktor %52 erkek dedi yinede bi sonraki kontrolünde %100 söylerim dedi paşam geliyor herhaldeee ))

teşekkür ederim duygucum çok sağol

hayırlı olsun canım paşamıza iyi bak kendine deeeeee

Kizlar merhaba, ben de martta hamile oldugumu ogrendim. Gerci sevincim 2hafta surebildi, dusuk tehlikem varmis. O zamandan beri yatiyorum. Yine de sukurler olsun, bebegim benimle olsun ben 9ay yatmaya raziyim. Beni dee araniza alir misiniz?:)

canııımmmmm valla kac gundur giremiorum neti anca bugun bagladılar ama aklım hep sendeydi :))) valla ben dun gittim sanırım sende bugun gidiceksin güzel dedi ense kalınlıgı falan idealmiş herseyi iyiymiş tam haftasına göreymiş boyu falan folikasit ve düşük ilacını bıraktırdı baska bi vitamin hapı verdi :) cok tatlıydı elini kafasın arkaasına koymus yatıuodu zıpladı kollarını ayaklarını hareket ettirdi allaahıım süper bişe yaaa nasıl bişe kurban oldugum Allah nelere kadir cok sükür iyi bebişim cinsiyet sordum daha belli değil dedi organın göremiorum dedi bakındı ama sonra dedi kemik yapısına göre kız olabilir ama bu sadece tahmin dedi organı görmemiz lazım kesin bişe sölemek için dedi bnm koca hala erkek diyor ben kızım demeye basladım ev için tsk ederim kadın tuttum zaten o hareketi yapınca aksam hemen temizlikçi gelen bi bayan var bana sürekli onu aradım gel dedim o geldi birde görümcem saolsun beni hiç calıstırmadı saolsun ama yinede cok yoruldum 2 gun perttim birde tasınmadan onceki gece beni sinekmi ne ısırdı artık parmaklarım şişti gözümü ısırmış gözüm şişti ayy basıma gelmeyen kalmadı tasınırkende düşüodum az kalsın yerler kayganmış ayagımı carptım parmagım morardı neyseki az hasarlı bitirdim bu işi ay ne cok yazmısım hahaha sen nasılsın nasıl gidiyor bugun gittinmi doktora gittiysen ne yaptın canım beniimmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…