mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar merhaba, ben de martta hamile oldugumu ogrendim. Gerci sevincim 2hafta surebildi, dusuk tehlikem varmis. O zamandan beri yatiyorum. Yine de sukurler olsun, bebegim benimle olsun ben 9ay yatmaya raziyim. Beni dee araniza alir misiniz?:)

çok geçmiş olsun tehliken geçmiştir umarım.3 ayını doldurmuşsun Allahın izni ile 9 ayınıda doldurursun inşallah. düşük tehlikenin sebebi neymiş peki? sağlıkla bebişini kucağına alman dileklerimle

maşallah canım.ne güzel duygular bunlar dimi.Allahım hepimize bebeklerimizin iyi olmasını nasip etsin.bende perşembe gidicem heyacan giderek artıyor:)

Kizlar merhaba, ben de martta hamile oldugumu ogrendim. Gerci sevincim 2hafta surebildi, dusuk tehlikem varmis. O zamandan beri yatiyorum. Yine de sukurler olsun, bebegim benimle olsun ben 9ay yatmaya raziyim. Beni dee araniza alir misiniz?:)

Hosgeldin canim...seninle ayni durumdayiz.hamileligim hep kanamali gecti. 2 gece hastanede yattim,birsuru igne vuruldum..kanamam gecti fakat hep yatiyorum...yeterki bebegim iyi olsun...Allah hayirlisiyla saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah...sol kasigimda arasira batma yada cekilme gibi bisey oluyor.sendede oluyormu cnm ?

bende 5 6 kilo verdim 1 haftadır yemeye başladım biraz ama yinede kusmalarım arada oluyor.ilaçları bende içemiyorum yine
inşallah geçicek.

maşallah canım.ne güzel duygular bunlar dimi.Allahım hepimize bebeklerimizin iyi olmasını nasip etsin.bende perşembe gidicem heyacan giderek artıyor:)

teşekkür ederim canım inan dün gece uyuyamadım heyecandan acaba belli olurmu cinsiyet acaba nasıl ense kalınlığı nasıl çıkar 6 günde ilerde ya gelişimi korktum biraz ama şükürler olsun rabbime sağlıklı inşallah hep böyle olur sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz

maşallah canım inşallah hep böyle gitsin:)

Bikac gundur lekelenmem yoktu diye seviniyoken dun yine basladi. Her hafta kontrolum var, bakalim yarin ne dicek doktorumuz. Henuz gecmemisti risk gecen kontrolde. Insallah hepimize nasip olur kucaklarimiza almak..

Canim sen kacinci haftadasin? Bilgisayar acilmiyo telden giriyorum, hamilelik takvimin varsa bile goremiyorum telden. Ben de senin gibi her hafta igne oldum ve hala progestan kullaniyorum. Cok siddetli oldu kanama benim, pihtilar dusurdum. Allaha sukurler olsun ki simdi lekelenme seklinde oluyo. Bi de calisiyorum simdilik raporluyum ama nereye kadar bilmiyorum canim benim her iki tarafimda da oluyo batma gibi. Korkuyorum acaba nedir diye ama dr.a gore normalmis. Onlara gore hersey normal zaten:)

canım yaa, nerelerdesin senn, aklım sendeydi kaç gündür. tahmin ettim internetinin olmadığını ama merak ettim yinede. iyi olmana sevindim, bayağı hadise atlatmışsın geçmiş olsun arkadaşım. bizde bugün gittik doktora her şey yolunda şükür, 12+2 dedi doktor, kan verdim onun sonucunu bekliycez. veee benimde doktor yorum yapmak için erken, ama kıza benzettim dediiii çok mutlu oldum. erkek olsada sevinirim tabi ama gönlüm hepp kız istiyoo bakalım bi sonraki muaaynede belli olur herhalde. benim bebişte çok hareketliydi teyzesii, çok büyümüştü. çok güzel duygular Rabbim bebişlerimizi korusunn

canım ben 12+3 haftalık hamileyim...progestanın iğne şeklinde olanından vuruldum.sabah akşam 25 tane falan..kanamam anca iğneyle geçti hapından çok daha etkili...inşallahta hep böyle gider...canım hepp yat, sakın iş yapma..ben 2 ay kadar annemde kaldım,sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum mecburen işi bıraktım...2 ay sadece tuvalete ve yemek yemek için ayaga kalktım..sende çok dikkat et cnm...az kalmış senin 4-5 aylık olunca daha rahat edersin inşallah..

Günaydın vefakar cefakar anneler :) bi iyi bi kötü haberim var iyi olan mide bulantılarım oldukça azaldı çıkartmalarım sona erdiiii kötü haber midem 24 saat yanıyo ve kazınıyo ki bazen bulantılarımı arıyorum hiç değilse alışmıştım (((

aman arama bulantını Allah korusun.inşallah mide yanman geçicidir soğuk süt iç yudum yudum.bide yağlı hiç yeme.çok geçmiş olsun.benimde 2 gündür başım çok ağrıyor migrenim var.bulantıyıda tetikliyo.geçicek hepsi

bende ilk test yaptığımda inanmamıştım... kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı ama yok yine içimde bi şüphe. Doktorumdan duymadan inanmıcaktım.. Ve doktorum bana hamilesin deyincee o mutluluğu anlatamam size arkadaşlar

Allah tamamına erdirsin canım daha ne heyecanlar duyacaksın bu daha başlangıç :)

amin cnm tsk ederim gecti bitti cok sükür :)) bana da p.tesi 12+1 dedi demekki tam aynı gün bnm ki once hiç hareket etmedi sonra bi anda zıpladı öyle canım hayırlısı olsun cinsiyet hiç önemli değil Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah

gunaydin canim ne guzel sevindim senin adina benim de baya azaldi cok yersem o zaman bulaniyor sadece bak hamilelik takvimimizde de bunu yaziyor zaten bugun mide yanmasi bende de var yeni yeni basladi ozellikli sabah cok erken saatlerde cok oluyor kalkip bi parca ekmek yiyorum o iyi geliyor bi kac yudum sut de iyi geliyormus cok asiri sikayetin olursa dr.un surup verir belki bana kullanabilirsin ddi ama almiyorum ben

merhaba arkadaslar anadolu yakasında ümranıyede dr tavsiyesi olan varmı birde ikili tarama testini nereye yaptıracagım konusunda kararsızım yardım lutfen:)

Ben de iste bayagidir yatiyorum canim sadece tuvalete kalkiyorum. Keske benim de isi birakmak gibi bi durumum olsa hemen birakicam o derece korku kaldi icimde, yasamayan anlamaz. Simdilik raporluyum bakalim ne olucak. 13+2 olduk biz de:) bugun ikili test sonucu icin dra gidicez. Dualarinizi eksik etmeyin lutfenn insallah iyi haberler alirim. Cinsiyeti hakkinda da ipucu vericekmis dr amcamiz bakalim:) insallah atlatiriz kisa zamanda cnm.

hamilelik gerçekten zormuş , ilk başlarda çok iyiydim midem hiç bulanmadı mesela ama 3 gündür fena başım ağrıyor bugünde regli olcam gibi belim ağrıyor sizlerdede varmı bu ağrılar cuma günü dr. gittik herşey normal dedi sanırım bu ağrılarda normal,
bu sene kız senesi galiba benim pıtırcığımıda kıza benzetti ,sağlıkla kucaklayalım inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…