Kizlar merhaba, ben de martta hamile oldugumu ogrendim. Gerci sevincim 2hafta surebildi, dusuk tehlikem varmis. O zamandan beri yatiyorum. Yine de sukurler olsun, bebegim benimle olsun ben 9ay yatmaya raziyim. Beni dee araniza alir misiniz?:)
kızlar biraz önce doktordan geldim şükürler olsun rabbime bebeğimin gelişimi çok iyimiş ense kalınlıgı burun kemiği çok iyi dedi. 2 li test için kan verdim nasılda kıpırdıyordu elini ağzına atıyor kafasına götürüyor bacaklarını büküyor hala aklıma geldikçe gülüyorummm) tosunum benimm vee doktor %52 erkek dedi yinede bi sonraki kontrolünde %100 söylerim dedi paşam geliyor herhaldeee ))
Kizlar merhaba, ben de martta hamile oldugumu ogrendim. Gerci sevincim 2hafta surebildi, dusuk tehlikem varmis. O zamandan beri yatiyorum. Yine de sukurler olsun, bebegim benimle olsun ben 9ay yatmaya raziyim. Beni dee araniza alir misiniz?:)
Canım eleviti hiç içemiyorum. demir ilacını içiyorum biraz durup biraz ekmek yiyorum 1 saate kalmadan kokusu geliyor çıkarıyorum.
sabahtan beri bir 2 dilimden az ekmek yedim 2 sinide çıkardım biraz önce cevizle ekmek yedim azcık midem fena bulanıyo.
Napıcam ben ya3-4 kilo vermiştim 1 haftadır yiyodum 900 gr almışım şimdi yine verdim heralde
maşallah canım.ne güzel duygular bunlar dimi.Allahım hepimize bebeklerimizin iyi olmasını nasip etsin.bende perşembe gidicem heyacan giderek artıyor:)
teşekkür ederim canım inan dün gece uyuyamadım heyecandan acaba belli olurmu cinsiyet acaba nasıl ense kalınlığı nasıl çıkar 6 günde ilerde ya gelişimi korktum biraz ama şükürler olsun rabbime sağlıklı inşallah hep böyle olur sizinde iyi haberlerinizi bekliyoruz
çok geçmiş olsun tehliken geçmiştir umarım.3 ayını doldurmuşsun Allahın izni ile 9 ayınıda doldurursun inşallah. düşük tehlikenin sebebi neymiş peki? sağlıkla bebişini kucağına alman dileklerimle
Hosgeldin canim...seninle ayni durumdayiz.hamileligim hep kanamali gecti. 2 gece hastanede yattim,birsuru igne vuruldum..kanamam gecti fakat hep yatiyorum...yeterki bebegim iyi olsun...Allah hayirlisiyla saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah...sol kasigimda arasira batma yada cekilme gibi bisey oluyor.sendede oluyormu cnm ?
canııımmmmm valla kac gundur giremiorum neti anca bugun bagladılar ama aklım hep sendeydi :))) valla ben dun gittim sanırım sende bugun gidiceksin güzel dedi ense kalınlıgı falan idealmiş herseyi iyiymiş tam haftasına göreymiş boyu falan folikasit ve düşük ilacını bıraktırdı baska bi vitamin hapı verdi :) cok tatlıydı elini kafasın arkaasına koymus yatıuoduzıpladı kollarını ayaklarını hareket ettirdi allaahıım süper bişe yaaa nasıl bişe kurban oldugum Allah nelere kadir cok sükür iyi bebişim cinsiyet sordum daha belli değil dedi organın göremiorum dedi bakındı ama sonra dedi kemik yapısına göre kız olabilir ama bu sadece tahmin dedi organı görmemiz lazım kesin bişe sölemek için dedi bnm koca hala erkek diyor ben kızım demeye basladım ev için tsk ederim kadın tuttum zaten o hareketi yapınca aksam hemen temizlikçi gelen bi bayan var bana sürekli onu aradım gel dedim o geldi birde görümcem saolsun beni hiç calıstırmadı saolsun ama yinede cok yoruldum 2 gun perttim birde tasınmadan onceki gece beni sinekmi ne ısırdı artık parmaklarım şişti gözümü ısırmış gözüm şişti ayy basıma gelmeyen kalmadı tasınırkende düşüodum az kalsın yerler kayganmış ayagımı carptım parmagım morardı neyseki az hasarlı bitirdim bu işi ay ne cok yazmısım hahaha sen nasılsın nasıl gidiyor bugun gittinmi doktora gittiysen ne yaptın canım beniimmm :))
Bikac gundur lekelenmem yoktu diye seviniyoken dun yine basladi. Her hafta kontrolum var, bakalim yarin ne dicek doktorumuz. Henuz gecmemisti risk gecen kontrolde. Insallah hepimize nasip olur kucaklarimiza almak..
Canim sen kacinci haftadasin? Bilgisayar acilmiyo telden giriyorum, hamilelik takvimin varsa bile goremiyorum telden. Ben de senin gibi her hafta igne oldum ve hala progestan kullaniyorum. Cok siddetli oldu kanama benim, pihtilar dusurdum. Allaha sukurler olsun ki simdi lekelenme seklinde oluyo. Bi de calisiyorum simdilik raporluyum ama nereye kadar bilmiyorumcanim benim her iki tarafimda da oluyo batma gibi. Korkuyorum acaba nedir diye ama dr.a gore normalmis. Onlara gore hersey normal zaten:)
Günaydın vefakar cefakar anneler :) bi iyi bi kötü haberim var iyi olan mide bulantılarım oldukça azaldı çıkartmalarım sona erdiiii kötü haber midem 24 saat yanıyo ve kazınıyo ki bazen bulantılarımı arıyorum hiç değilse alışmıştım(((
teşekkür ederim canım sende kendine iyi bak ve bi an önce kondur kelebeğini içinee)
bende ilk test yaptığımda inanmamıştım... kan testi yaptırdım oda pozitif çıktı ama yok yine içimde bi şüphe. Doktorumdan duymadan inanmıcaktım.. Ve doktorum bana hamilesin deyincee o mutluluğu anlatamam size arkadaşlar
canım yaa, nerelerdesin senn, aklım sendeydi kaç gündür. tahmin ettim internetinin olmadığını ama merak ettim yinede. iyi olmana sevindim, bayağı hadise atlatmışsın geçmiş olsun arkadaşım. bizde bugün gittik doktora her şey yolunda şükür, 12+2 dedi doktor, kan verdim onun sonucunu bekliycez. veee benimde doktor yorum yapmak için erken, ama kıza benzettim dediiiiçok mutlu oldum. erkek olsada sevinirim tabi ama gönlüm hepp kız istiyoo bakalım bi sonraki muaaynede belli olur herhalde. benim bebişte çok hareketliydi teyzesii, çok büyümüştü. çok güzel duygular Rabbim bebişlerimizi korusunn
Günaydın vefakar cefakar anneler :) bi iyi bi kötü haberim var iyi olan mide bulantılarım oldukça azaldı çıkartmalarım sona erdiiii kötü haber midem 24 saat yanıyo ve kazınıyo ki bazen bulantılarımı arıyorum hiç değilse alışmıştım(((
canım ben 12+3 haftalık hamileyim...progestanın iğne şeklinde olanından vuruldum.sabah akşam 25 tane falan..kanamam anca iğneyle geçti hapından çok daha etkili...inşallahta hep böyle gider...canım hepp yat, sakın iş yapma..ben 2 ay kadar annemde kaldım,sözleşmeli öğretmenlik yapıyordum mecburen işi bıraktım...2 ay sadece tuvalete ve yemek yemek için ayaga kalktım..sende çok dikkat et cnm...az kalmış senin 4-5 aylık olunca daha rahat edersin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?