bende 5 6 kilo verdim 1 haftadır yemeye başladım biraz ama yinede kusmalarım arada oluyor.ilaçları bende içemiyorum yine
inşallah geçicek.
hamilelik gerçekten zormuş , ilk başlarda çok iyiydim midem hiç bulanmadı mesela ama 3 gündür fena başım ağrıyor bugünde regli olcam gibi belim ağrıyor sizlerdede varmı bu ağrılar cuma günü dr. gittik herşey normal dedi sanırım bu ağrılarda normal,
bu sene kız senesi galiba benim pıtırcığımıda kıza benzetti ,sağlıkla kucaklayalım inşallahhhh
kızlar bir sorum olcak sizin demir ilaçlarınızın adı ne ben bugün başladım benim ki maltofer belki ilk olduğu için hiç kötü bir etki yapmadı ya da ilaçlarımız aynı değil sizinkiler baya kötü etki yapıyor içerken bile korktum ama hiçbişey olmadı
kızlar bir sorum olcak sizin demir ilaçlarınızın adı ne ben bugün başladım benim ki maltofer belki ilk olduğu için hiç kötü bir etki yapmadı ya da ilaçlarımız aynı değil sizinkiler baya kötü etki yapıyor içerken bile korktum ama hiçbişey olmadı
amin cnm tsk ederim gecti bitti cok sükür :)) bana da p.tesi 12+1 dedi demekki tam aynı günbnm ki once hiç hareket etmedi sonra bi anda zıpladı öyle canım hayırlısı olsun cinsiyet hiç önemli değil Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah
Iyi aksamlar arkadaslar, 2li test sonuclarini aldim bugun ve doktorumuz bebek %90 erkek dedi. Kendimi o kadar alistirmisim ki kiz olucak kiz olucak diye ben...
kan sonucun bugün hemen mi çıktı? hayırlı olsun o zaman :)erkek annesi olmak çok güzel çünkü evde sana aşık 2 erkek olucak :) bende ilk hamileliğimde hep kız diyordum doktor erkek diyince birden eyvah sünneti askerliği diye endişelenmeye başlamıştım :) o benim herşeyim.şimdide kızım olsun istiyorum bakalım yarın belli olucakmı?
Aminn canım, inşAllahhbi daha ki muayneye girmeden, bi parça çikolata ye, bak bakalım yerinde duruyo mu bebiş ikimizin bebişinin gelişimi de 2 gün önden gidiyo desene süperr bu arada bi daha ki kontrolün ne zaman tatlım, bi de vitamine başladın mı sende?
Saol canim benim sonuc 11gunde geldi, turkiyeye gonderiyolar sonucu. Dr tatli ye gel demisti, bugun pipisini gosterdi dr amcasina :) 2hafta sonra yuzde yuz emin oluruz dedi dr. Ben de ayni sekilde bugun dogar dogmaz mi sunnet ettirsem yoksa daha sonra mi diye dusunmeye baslamisken buldum kendimi. Senin yarin mi belli olucak? Insallah saglikli guzel mi guzel bi kizin olur madem oglun var :)
Kizlar mrb bebde mart ayinda hamile kalanlardanim tul bebekle allah izin verirse 2 ci evladim olacak 2 yasinda kizim var Hepinize rabbimden saglikli hamilelikler diliyorum rabbim kucaginizada almayi nasip etsin hayirli kandiller cumartesi muaynem
Var bakalim ins hersey yolundadir 2 li test icin yine riza madazlidan 3 hazirana randevu aldim 8 hazirandada 12 saatlik yolculuk var çin e gidecegim iste boyle arkadaslar mart hamislerini gorunce yazayim dedim:)
hayırlı olsun.inşallah bu seferde sana sağlıklı bir erkek gelir:)
hepinizin kandili mübarek olsun.bu güzel günde hepimize ve bebişlerimize çocuklarımıza sağlık diliyorum.bugün doktora gidicek olanlar bende dahil hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
hepinizin kandili mübarek olsun.bu güzel günde hepimize ve bebişlerimize çocuklarımıza sağlık diliyorum.bugün doktora gidicek olanlar bende dahil hayırlı haberlerle döneriz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?