mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
bende 5 6 kilo verdim 1 haftadır yemeye başladım biraz ama yinede kusmalarım arada oluyor.ilaçları bende içemiyorum yine
inşallah geçicek.

canım bende 1 haftadır yiyordum sadece sabah 2kere kususuyodum ama ilaçtan dolayı 3gündür yine yiyemedim 3e çıktı kusmalarım.dru aradım demir ilacını bıraktırdı.inşallah toparlanırız biran evvel.

merhaba regli olma hissi bendede oluyor dr. normal hamilelikte olur dedi:)

Son düzenleme:
kızlar bir sorum olcak sizin demir ilaçlarınızın adı ne ben bugün başladım benim ki maltofer belki ilk olduğu için hiç kötü bir etki yapmadı ya da ilaçlarımız aynı değil sizinkiler baya kötü etki yapıyor içerken bile korktum ama hiçbişey olmadı

canım bana dr hiç ilaç vermedi sadece folik asit vermişti.demir hapı da vermedi açıkçası bende de bir gariplik mi var acaba?

gynoferro sanol benimki ama bu ara içmiyorum ilaçlarımı pek bulantı nedeniyle su içince gündüz malesef kusturuyor o yüzden akşam bol su içiyorum.progestanı içiyorum.bakalım yarın doktor ne diycek inşallah bıraktırır progestanı.

dr bana tahlıl yapmıstı demır eksikliğime bakmak için kansızlık yok suan dedı ve decavit adında bır ılac verdı multıvıtamıınmıs içinde bır mıktar demır de var yeterli senın için dedi demir takvıyesını ilerleyen aylarda yapacam demişti cnm, ekstradan demir almıyorum ben de

canim benimki gynoferon o bitmek uzere ondan sobra ferro sanol a baslayacagim aldim hazirda duruyor :) bana da pek etki etmiyor ilk zamanlarda biraz etkilemisti. bende de kansizlik yok ama sinirda cikti 15. haftadan itibaren bebislerde ortak olacagi icin sikinti cekersin dedi depolamam icin verdi

Aminn canım, inşAllahh bi daha ki muayneye girmeden, bi parça çikolata ye, bak bakalım yerinde duruyo mu bebiş ikimizin bebişinin gelişimi de 2 gün önden gidiyo desene süperr bu arada bi daha ki kontrolün ne zaman tatlım, bi de vitamine başladın mı sende?

Son düzenleme:
Iyi aksamlar arkadaslar, 2li test sonuclarini aldim bugun ve doktorumuz bebek %90 erkek dedi. Kendimi o kadar alistirmisim ki kiz olucak kiz olucak diye ben...

kan sonucun bugün hemen mi çıktı? hayırlı olsun o zaman :)erkek annesi olmak çok güzel çünkü evde sana aşık 2 erkek olucak :) bende ilk hamileliğimde hep kız diyordum doktor erkek diyince birden eyvah sünneti askerliği diye endişelenmeye başlamıştım :) o benim herşeyim.şimdide kızım olsun istiyorum bakalım yarın belli olucakmı?

Saol canim benim sonuc 11gunde geldi, turkiyeye gonderiyolar sonucu. Dr tatli ye gel demisti, bugun pipisini gosterdi dr amcasina :) 2hafta sonra yuzde yuz emin oluruz dedi dr. Ben de ayni sekilde bugun dogar dogmaz mi sunnet ettirsem yoksa daha sonra mi diye dusunmeye baslamisken buldum kendimi. Senin yarin mi belli olucak? Insallah saglikli guzel mi guzel bi kizin olur madem oglun var :)

canım cıkolata aklımdaydı ama unuttum maşallah bebişlerimize ne diyelim benim recel ve sarelle yemekten imanım gevredi durduramıyorum kendimi evt vitamin verdi cnm düşük ilacı ve folikasidi bıraktırdı.. ben haftaya gidicem sonucu alıp dr. göstericem ozmn söler canım herhalde birsey demedi sen ne zmn gidiceksin ?

inşallah canım sağol.erkekse doğumdan sonra göbek bağı düşünce yapıyorlar sünneti.ama bende o zaman kıyamamıştım.oğlum şimdi 8 yaşında geçen sene yaptırdık:)bu seferki de erkek olursa bebekken yaptırırım ama:)
heyecanlıyım bakalım inşallah herşey yolunda gider bende öğrenirim bugün :)

hepinizin kandili mübarek olsun.bu güzel günde hepimize ve bebişlerimize çocuklarımıza sağlık diliyorum.bugün doktora gidicek olanlar bende dahil hayırlı haberlerle döneriz inşallah.

Kizlar mrb bebde mart ayinda hamile kalanlardanim tul bebekle allah izin verirse 2 ci evladim olacak 2 yasinda kizim var Hepinize rabbimden saglikli hamilelikler diliyorum rabbim kucaginizada almayi nasip etsin hayirli kandiller cumartesi muaynem
Var bakalim ins hersey yolundadir 2 li test icin yine riza madazlidan 3 hazirana randevu aldim 8 hazirandada 12 saatlik yolculuk var çin e gidecegim iste boyle arkadaslar mart hamislerini gorunce yazayim dedim:)

hayırlı olsun.inşallah bu seferde sana sağlıklı bir erkek gelir:)

hepimizin kandili mübarek olsun arkadaşlar

dualarınızda beni de unutmayın güzel anne adayları .......

benim de dualarım sizlerle

hepinizin kandili mübarek olsun.bu güzel günde hepimize ve bebişlerimize çocuklarımıza sağlık diliyorum.bugün doktora gidicek olanlar bende dahil hayırlı haberlerle döneriz inşallah.

seninde kandilin mübarek olsun

sonucunu merakla bekliyoruz hayırlısı olsun şimdiden

senin de kandilin mubarek olsun canim bekliyoruz haberlerini :) selinim25 de gidecekti bugun heralde guzel habrrlerle gelin hadi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…