sğlıkla sıhhatle gelsin bebişin. bir bakmışız bebişim olduuuu diye yazmışsın kim bilir :)) seni takıp eden doktoru bence de bırakma ben de takıp eden doktorda olacam.bayramda güzel bir bayram hediyesi alırsın inşallahCok rahat bi gebelik gecirdim ben ki halen daha geciriyorum ama az kaldgi icin bitti sayiyorum artikprensesimde bes agustosa kadar dogdu dogdu dogmadi doktor amcamiz sezeryanla alick normalde normal dogum olmasini beklerim ama doktorum ayin 6 snda izine cikiyo bi hafta yoj benim bocegimde bayramda falan glmye kalkar ki dojtor amcamz nirmal olursa bayramda kesin geli dedi ben hamileligmin basindan beri ergün beye gidiyorum herseyimi biliyo o yuzden ondan baskasiyla dogum yapamam nasipse 11 gun sonra sezeryanla yada tarihi hilinmeyen bi zamanda pat dye normal yollarla annesinin jucagna gelicek kelebegim
gecmiş olsun canım.reflüyü evet yağlı,salçalı,baharatlı ve hazır gıdalar tetikliyor.ben de de bır ara oluyordu acı yedıgımde gavisgon dıye bır surup var gebelerin de kullanabıleceği onu içtiğimde rahatlıyordum.annnaaaaaamm ben hiç hafta hesap etmedimmm suan 25. haftadayım benım 13 haftam kaldı o zamandr. gebelik sekeri cıkınca sezeryan kesınlestı 38de alacam demişti en sonn ayyyy heyecanlandım şimdiiii
ya dimi oyleydi böyleydi derken zaman geçiyor sen ekimde doğurursun :) ben 2 kasımı geçiyim yeterki diyorum kaynımın düğünü var :) düşünsene 9 aylıkken düğünümüz var :) ben aslında 19 kasım istiyorum büyüğümde 19 kasım sezeryan ama belli olmaz belki daha erken alır.hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
kızlar bugün gördüğüm rüyayı söyleyimde yorumlayanınız varsa yorumlayın sabahın hayrına yazıyorum rüyamda birisi bana kureyş suresini oku diyor sonra da diyor ki kolay doğum yapmak istiyorsun meryem suresini oku diyor tabi ben kalkınca şoklardayım hayrolsun diye kureyşi okudum meryem suresininde netten okudum bulamadım kitaplarda çıktısını alıcam sürekli okumayı düşünüyorum hayırolsun inşaallahh..
bugün gittik doktorumuz çok şükür bebiş iyiydi bize el salladı :) insan sabirsızlanıyor ama çoğu gitti dimi 16 17 haftamız kaldı :)
göbeğimdeki ağrı önceden sezeryan olduğum için yapışıklık olabilirmiş karnım büyüdükçe ağrı olurmuş.ama 1 2 gündür daha iyi.demekki kendimi yormıycam fazla.yediklerime de dikkat edicem yağlı salçalı tuzlu kızartma ve hazır yeme dedi yine eğer reflü olursa ara ilaç öneririm dedi var ama şimdilik idare ediyorum.birde o hiç sevmediğim magnezyumu verdi.Allahım hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin.ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattırsın.
normali beklesek tam eşimin dogum gununde gosterıyor takvım 8 kasım ama 2 hafta erken alınacagı ıcın ekım ortası ve sonu arasında olur sanırım.yanlış bılmıyorsam kurban bayramı cıvarına denk gelıyor.daha dune kadar beta hcglerımız su kadar çıktı dıye konusuyorduk sımdı dogumu konusuyoruzdogumdan sonra da artık sana sorularımız çoğalır tecrübeli annneeee
artık haftaya girip çıktığımızda bizim küçük anne doğurdumu diye bakınırızBende cok korkuyorum ya benm uykumda cok derin ya gece agladiginda ilk baslarda duyamazsam zaten kucuck bsey oluck nekdr sesi cikarki onun ya ac kalirsa ya bsry olursa dusunurken dha icime korku dusuyoaman olsn kapi gbi babasi var demek isterdim ki babamz bitanemz ztn kapi gibide oniunda uykusu cok agr gece evde uyurken ciglik atsan duymaz o drrece benimde minik balböceğim tatli su portakalim yanar bu gidisle dogumada cok az kaldi allahm yardim eder hayrlsyla bununda ustesnden geliriz. Ama bn braz tazeyim bebekbknusda daha ilk bebeisim yasimda kucuk daha 19 ama annem kaynanam falan yardim eder
hoşgeldin aramıza o zaman çok güzel bir topik gelen bir daha gidemiyor ona göreAman allahım bu nasıl bir rezalet.Yemin ediyorum bacaklarım uyuştu okuyunca,tüm vücudum kasıldı ya.Bu olay arkadaşının çocuğunun başına mı gelmiş? Allahım nasıl bir dünya da yaşıyoruz.
Bu arada sitede öyle gezerken tesadüf rastladım topiğinize.Ben de martta hamile olduğumu öğrendim ve 18 Kasım sularında anne olacağım inşallah.
2013 Kasım anneleri topiğini takip ediyordum,sizleri de bulmam iyi oldu :)
canım bugün eşim manisaya vardı diyarbakırdan haber geldi bi kaç iş varmış bakalım eğer olursa diyarbakırdan gitmeyi düşünmüyorum herşey orda çünkü düzenim bozulmasın güzel bi dostluk kurduk senlede nerde olursak olalım görüşmeye devammm.. ne gerek var canım geleyim hele yavrularımıza neler alırız ben gelmeden yatak matak alma sakın birlikte alcazcanım inan bende seni tanıdığıma çok memnun oldum evi taşımaya gelicem kardeşimle nasip olursa eylülde o zaman görüşürüz canım
ooo ıyımıs sevındım gelecegıne gorusuruz o zaman.mınık esılamıza ciciler hazırladım ben gelince veririmyoksa kargoyla gondermeyi düşünüyordum.gelince görüşürüz
canım zaten türkçe mealini okuyunca tüylerim ürperdi kureyş göç edenlerle alakalı allah onları korudu doyurdu gibi meryem sureside hz. isanın doğumuyla alakalı ne diyim Allahım duyuyor sesimi şükürler olsunhayır olsun canım türkçe mealini de oku belki bir mesaj alırsıntabi arapça da okumak gerekli...
Bende cok korkuyorum ya benm uykumda cok derin ya gece agladiginda ilk baslarda duyamazsam zaten kucuck bsey oluck nekdr sesi cikarki onun ya ac kalirsa ya bsry olursa dusunurken dha icime korku dusuyoaman olsn kapi gbi babasi var demek isterdim ki babamz bitanemz ztn kapi gibide oniunda uykusu cok agr gece evde uyurken ciglik atsan duymaz o drrece benimde minik balböceğim tatli su portakalim yanar bu gidisle dogumada cok az kaldi allahm yardim eder hayrlsyla bununda ustesnden geliriz. Ama bn braz tazeyim bebekbknusda daha ilk bebeisim yasimda kucuk daha 19 ama annem kaynanam falan yardim eder
anlattığın şey kanımı dondurdu şuan midem bulanıyor streslendiğimde olduğu gibi inşallah Allah korkusu olan ahlaklı tecrübeli iyi bir insanla karşılaşırsın sen şimdiden araştırmaya başla zamanın çokmuş iyice içine sinsin inşallah...
teyzen halan kuzenin gibi bir yakının da olabilir yanında kalır bir süre evde de yardımcı olur sana...
bizim bir tanıdık çalışacağı için kendi halasını evine çağırıp para da verecekti bir miktar ama kısmet olmadı şimdi kreşe veriyor ama sen dediğin gibi ince elersin zaten senden korkarlar herşeyi bildiğin için...
ben ev hanımı olsam çocuk bakardım heralde çok seviyorum.... belki duygu gibi ev hanımı genç çocuk bakabilecek seveceğin biri çıkar karşına Allah iyilerle karşılaştırsınn
Hos geldin canım aramıza.burda sadece bebege degil hayata dair herseyimizi paylasiyor yeri geliyor ailemize uzulmesinler diye soyleyemedigimiz seyleri anlatarak birbirimizden destek goruyoruz.bu bahsettigim olay beni 2 gun uyutmadı dusunceden.kendime gelemedim.is yerindeki arkadsim anlattı.onun cok yakın bir dostu eve bakıcı olarak gidiyor,diger bakıcının neden isten ayrıldıgini sorunca bebegin annesi aglaya aglaya anlatıyor,bu sekilde ogrendim bende.is arkadasim dikkatli olmam kimseye guvenmemem icin soyledi ama insanın aklinin ucundan bile gecmeyecek seyler oluyor hayatta.topikteki calısan annelerinde benim gibi secici olmalarını istedigim icin yazdım.cok kotu bir olay ama,yasanıyormus demekki.allahım dusmanimin basına vermesin.Aman allahım bu nasıl bir rezalet.Yemin ediyorum bacaklarım uyuştu okuyunca,tüm vücudum kasıldı ya.Bu olay arkadaşının çocuğunun başına mı gelmiş? Allahım nasıl bir dünya da yaşıyoruz.
Bu arada sitede öyle gezerken tesadüf rastladım topiğinize.Ben de martta hamile olduğumu öğrendim ve 18 Kasım sularında anne olacağım inşallah.
2013 Kasım anneleri topiğini takip ediyordum,sizleri de bulmam iyi oldu :)
canım bugün eşim manisaya vardı diyarbakırdan haber geldi bi kaç iş varmış bakalım eğer olursa diyarbakırdan gitmeyi düşünmüyorum herşey orda çünkü düzenim bozulmasın güzel bi dostluk kurduk senlede nerde olursak olalım görüşmeye devammm.. ne gerek var canım geleyim hele yavrularımıza neler alırız ben gelmeden yatak matak alma sakın birlikte alcaz
vallahi duzeni burda kurdun, doktorun iyi,elinin altında birsuru alısveris yapacagin yerler var.hayırlısıysa burası olsun.daha yatak almadim bayramdan sonra alacam annem babam gelecekler onlar gelince.cikar hep birlikte aliriz.baktigimiz magazadakiler guzeldi ordan alacam zaten.
anlattığın şey kanımı dondurdu şuan midem bulanıyor streslendiğimde olduğu gibi inşallah Allah korkusu olan ahlaklı tecrübeli iyi bir insanla karşılaşırsın sen şimdiden araştırmaya başla zamanın çokmuş iyice içine sinsin inşallah...
teyzen halan kuzenin gibi bir yakının da olabilir yanında kalır bir süre evde de yardımcı olur sana...
bizim bir tanıdık çalışacağı için kendi halasını evine çağırıp para da verecekti bir miktar ama kısmet olmadı şimdi kreşe veriyor ama sen dediğin gibi ince elersin zaten senden korkarlar herşeyi bildiğin için...
ben ev hanımı olsam çocuk bakardım heralde çok seviyorum.... belki duygu gibi ev hanımı genç çocuk bakabilecek seveceğin biri çıkar karşına Allah iyilerle karşılaştırsınn
artık haftaya girip çıktığımızda bizim küçük anne doğurdumu diye bakınırızbende eylülde 24 olacağım çok büyük sayılmam
hoşgeldin aramıza o zaman çok güzel bir topik gelen bir daha gidemiyor ona göre))
canım bugün eşim manisaya vardı diyarbakırdan haber geldi bi kaç iş varmış bakalım eğer olursa diyarbakırdan gitmeyi düşünmüyorum herşey orda çünkü düzenim bozulmasın güzel bi dostluk kurduk senlede nerde olursak olalım görüşmeye devammm.. ne gerek var canım geleyim hele yavrularımıza neler alırız ben gelmeden yatak matak alma sakın birlikte alcaz
canım zaten türkçe mealini okuyunca tüylerim ürperdi kureyş göç edenlerle alakalı allah onları korudu doyurdu gibi meryem sureside hz. isanın doğumuyla alakalı ne diyim Allahım duyuyor sesimi şükürler olsun
Valla asracıgım ne halam var ne teyzem sansımdan.dogu gorevinde oldugumuz icin de hic akraba yok yanımızda.esimin kızkardesi falan olsa o gelsin dicem ama oda yok erkek kardesi var oda benim bir tane kız kardesim vardı onunla evlenince yol kapandı.bekar calismiyor olsaydı kızkardesim gelirdi yanıma.ama yine de ebe oldugu icin bana bebek konusunda telefonla dahi olsa surekli yardimci olacaktir o yuzden sanslıyım.kayınvalideyle aynı sehirde olsak yabanciya verecegime inanki ona baktırırım ama onlar adanada.onlar gelse diceksin ama inanki hic anlasamiyoruz bahsetmistim hatta.artık basımızın caresine bakacaz.buradaki memur eslerini arastırıyorum en azından evde bile baksalar buranın yerli halkı kadar evlerinde cok cocuk olmuyor.apartmanda esimin mesai arkadasi var bebegi henuz bir yasinda o. ben de bakabilirim seneye hamile olmazsam dedi ama belli olmaz.o suan haftanın 2gunu baska calısan arkadsın bebegine bakacak eylulden sonra bakalım eger iyi bakiyorsa belki bende veririm en azından ayni apartmanda yarım gun birde.gecen gun esimin is yerine de ilan asmıs memurlardan biri evde bakilmak uzere diye.esi 5 gun hafta ici calisan evinde buyuk erkek cocugu olmayan birisi denk gelir insallah.bakalim zaman ne gosterecek,hakkimizda hayirlisi.
hahaha vallahi orda olursam tereddütsüz alır bakarım biliyorsun canım benimkiyle birlikte oyun oynatırım onlaraaaa oyy inşaallahhhhhDuygu gibisini bulsam hic kacirmam zaten :))
canım hadi bakalım vallahi gelecezmi gidecezmi bilmiyorum olsun alırız benimde aklımda onlar kalmıştıcanım bugün eşim manisaya vardı diyarbakırdan haber geldi bi kaç iş varmış bakalım eğer olursa diyarbakırdan gitmeyi düşünmüyorum herşey orda çünkü düzenim bozulmasın güzel bi dostluk kurduk senlede nerde olursak olalım görüşmeye devammm.. ne gerek var canım geleyim hele yavrularımıza neler alırız ben gelmeden yatak matak alma sakın birlikte alcaz
vallahi duzeni burda kurdun, doktorun iyi,elinin altında birsuru alısveris yapacagin yerler var.hayırlısıysa burası olsun.daha yatak almadim bayramdan sonra alacam annem babam gelecekler onlar gelince.cikar hep birlikte aliriz.baktigimiz magazadakiler guzeldi ordan alacam zaten.
ben kızımla iyim canım babası arayınca tekmelemeye başlıyor bizim kızKızlar nasılsınız
Bugün gazetedeki trtdeki iftar saati ile iligli haberleri gördüm çok sinirlendim.Terbiyesiz terbiyesiz geziyoruz biz hamileler yahu
ben kızımla iyim canım babası arayınca tekmelemeye başlıyor bizim kızhiç sorma bende şaşırdım olacak iş değil evemi kapanalım hamileyiz diye
ben kızımla iyim canım babası arayınca tekmelemeye başlıyor bizim kızhiç sorma bende şaşırdım olacak iş değil evemi kapanalım hamileyiz diye
Kızlar nasılsınız
Bugün gazetedeki trtdeki iftar saati ile iligli haberleri gördüm çok sinirlendim.Terbiyesiz terbiyesiz geziyoruz biz hamileler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?