Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun baķılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yaziķ zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
oyy masallah canımaynen boyu bana da sölemediler bkıcam ultrason kagıdına bnm bebegım benı cok sakınlestırdı umursamaz bi tip oldum p.tesi bende görücem insallah naz'ımı :))
off çok fena oldum valla zaten şuan çocuklarla ilgili kötü bi projede çalışıyorum ve çocuğumu bu dünyadan nasıl koruyacağım diye çok endişeleniyorum. Neyse geleceğe umutla bakmak lazım. Ama senin öbür sene okul dönemine kadar 1 yaşına geliyo ya çok sağlam bi tanıdık bulacaksın yada kendine çok yakın bi kreşe verceksin sanırım. Benim annem de hastanede bi gün çalışıyo bi gün çalışmıyo. O çalıştığı günler de annaneme bırakcam ama kendisi 67 yaşında bi çılgın :) çocuğu mu annaneme annanemi mi çocuğa emanet edicez nasıl olacak bilmiyorum :)
off çok fena oldum valla zaten şuan çocuklarla ilgili kötü bi projede çalışıyorum ve çocuğumu bu dünyadan nasıl koruyacağım diye çok endişeleniyorum. Neyse geleceğe umutla bakmak lazım. Ama senin öbür sene okul dönemine kadar 1 yaşına geliyo ya çok sağlam bi tanıdık bulacaksın yada kendine çok yakın bi kreşe verceksin sanırım. Benim annem de hastanede bi gün çalışıyo bi gün çalışmıyo. O çalıştığı günler de annaneme bırakcam ama kendisi 67 yaşında bi çılgın :) çocuğu mu annaneme annanemi mi çocuğa emanet edicez nasıl olacak bilmiyorum :)
Allah kavuştursun naz'lı kızınane güzel valla herşeye üzülmek yerine keşke bende umursamaz olsaydım, canım senin uyku düzenin nasıl, beni bıraksan 24 saat uyurum herhalde bak bakalım senin minik prensesin boyu kaç cm çıkıcak
Ben hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendileraksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo kisacasi kiskaniyorum yaa artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3
Hayırlı ugurlu olsun bebisin,senin yazdıgını ilk defa goruyorum yeni mi geldin yoksa ben mi takip edemedim?genc anne baba olmakta cok guzel bisr iyi degerlendir bu durumu.cok guzelmis 3tanemi olacak olayı cok guldum :))))erkekler kendilerini ne kadar aslan sansalar da cok saf oluyorlar bazen.benimki de ilk ogrendiginde dr.a gidene kadar tam inanamamistı.hatta psikolojik gebelk olmasın,bos gebelik olmasın,yalancı gebelik olmasın deyip durdugunda ben kendimi tutamayip dr.a falan aldiris etmeden baslicammm simdi psikolojine de haaaa betaya baksana sen beta ya demistim...oda aynen cvp su beta ney ya bide beta mı varmıs duymamistim diyor. Anlicagın onu baska bir gebelik turu sandı.erkeklerin bazı halleri tam bir komedi :))))
sağol canım ben doğuma allah nasip ederse manisadayım canım ankarada istemiyorum ev yok bişey yok annelerin yanında ne kadar rahat olunabilir dimi amaaacanım hayırlı olsun yeni işiniz. İnsanın sevdiği yerde yaşaması çok önemli. Ama ben anlamadım şimdi sen doğumda nerdesin :) can sıktığın mevzularda ben de canımı sıkmamak istiyorum ama bu baya zor malesef
canım inan bende seni tanıdığıma çok memnun oldum evi taşımaya gelicem kardeşimle nasip olursa eylülde o zaman görüşürüz canımEsinin isine cok sevindim canim ama alısmistik birbirimize gidip geliyorduk onun icin uzuldum.hakkinizda ne hayirliysa o olsun bitanem.diyarbakira gelmicenmi artik peki son bir kere gorusurduk.seninle tanistigima cok mutlu oldum.benim kizkardesin tayini de ankaraya geldi ne de olsa artik gorusuruz orda dogumdan sonra..
sağol canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaaa..geçmiş olsun.hadi hayırlısı olsun canım.bebiş manisalı olucak yani :)
takma kafana nasıl olsa uzak olucak sana :)
diyarbakır düşünürken manisa hayat sürprizlerle dolu diye boşa demiyorlar hayırlısı olsun bakalımmmcanım esinin işini halletmenize cok sevindim Allah gönlüne göre vermiş hayırlı olsun yeni sehir yeni ev yeni hayat bebeginizle süper :))) diger olumsuzlukları salla gitsin ne de olsa uzakta olucaksın
bi son durumlara bakayım uzun uzun yazarım anlatırım yorumlarınızı alırım canımkızın kısmetiyle geliyor hakkınızda hayırlısı böyleymiş canımm kayınvaliden ankarada olmanızı istediği için mi sorun çıkardı ki.... ama senin istediğin olmuş çok sevindim sen canını sıkma istersen anlatırsın bi ara....
canım 2. kez güzel bi yer olduğunu senden duydum içim biraz rahatladı diyarbakır gibi hiç bi yer sıcak olamazayyy ne tatlı benim kızımı da pazatesi kontrolde 479gr., 27 cm. olarak söyledi doktor.
bizim doktor emekli oluyormuş,şimdi aynı hastaneden başka bir doktor beğeneceğiz,özel hastaneye gidiyoruz ama işte talihsizlik.alışmıştık,tecrübeli bir doktordu,üzüldük ama işte hayırlısı ne diyelim?
bir de kızımın eşinin aşağıda olmasına da biraz takıldık,ama hemşire şöyle dedi:"demek ki çok aşağıda değil,yoksa kanama yapardı." sizin plasenta (eş) yukarıda mıymış?aman yukarıda olsun da.gerçi zamanla yukarı çıkabilirmiş.
duygu Turgutlu harika bir yer,bence çok şanslısın.ben çok beğenirim Turgutluyu.ama yazları sıcak olur malum ege bölgesi.sen ne zaman taşınacaksın turgutluya.
süpermiş canım hele şu kardeş olayına çok güldüm o kadarda kardeş kalmasaydınız gözün aydın senin az kalmış hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimmmBen hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendileraksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo kisacasi kiskaniyorum yaa artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3
Ben hamile oldugmu doktora gidince ögrendim ama yinede soka yirdim bian eczaneden 3 tane gebelik testi alip yaptm hepsi 1 dk ya kalmaz cifter cifter seritlendileraksam esim ewe gelince ozellikle banyoya koydum ki elini yuzunu yikarken gorsun diye gordu bian bi kitlendi sasirdi sonra baba oluyorum diye bi ciglik atti aslinda bunlr her erkekte olan seyler asil mevzuya geliyim 3tane gebelik testi gorunce askim 3 tanemi olucak yoksa dedi isin komik tarafida oydu zaten suan daha hanimefendi dogmadan pabucum dama atildi gozlerini benden alamayan esim simdi sadece karnima bakiyo seviyo hatta muhabbet bile ediyo kulagni ioyup iceriyi dinliyo kelebegim babaya bi isaret yolla bakim diyo kisacasi kiskaniyorum yaa artik dogum zamanimizda yaklasti sancilarimiz basladi denizim yani babasinin kelebegi yolda hayrlsyla dogucak insallah bnm prensesim ama dogdugu zaman o icerde kipirdasmasinu ufak ufak pit pit hickirmasini cok ozliycez babasyla ama askimla yani esimle cok guzel bi hamilelik gecirdim ilk bebisimiz bide yasimizda baya genc ben 19 um esimde 22 gen anne ve genc babayiz tipki sizler gibi ama esimi cok ozledim kizim dogsada artik hi yanina ugrasam 9 aydir kardesiz zaten ama esim ole olmk istedi bebisimize bisey falan olur diye ama ben kardeslikten baya baya sıkıldim artik gerci dogdugundada aramizda falan yatck ama olsun yaa yerim ben minik kuşumu <3
celin yazını okudum neler var ya Allah hepimizin yavrusunu korusun.çok kötü oldum valla onu yapan çocuğada annesinede bir sürü şey yazasım var.nasıl bir anneymiş o ya bebek ona emanet gözünün önünden ayırmaması lazım ki bide koca çocukla başbaşa bırakıyor.işte cahil olduğu için aklına gelmiyor olumsuz şeyler.herkezin bilinçlenmesi gerekiyor bu zamanda kimseye güven olmaz sen dediğin gibi anneni al yanına Allah iyilerle karşılaştırsın.kamerada koymak şart gerçekten.
ya canım benmkinde fl diye bişe yok bi oncekine baktım onda da yok bnm basından beri bi uykusuzluk vardı hatta ilk hamile oldugumda her sabah 6,30 da kalkıodum bazen aclıktan uyuyamıyordum sabah 5 de kalkıp kahvaltı hazırladıgımı bilirim yani bi hafta oncesine kadar bişe yoktu ama 1 haftadır oglen bu saatlerde uyku bastırıo dayanamıorum uyuyorum bazen 1 saat fln geceleri 1-2 yatıorum sabah 9-10 kalkıorum öyle kız cocugu uyku yapar derler ama ben hamile kalmadan once daha cok uyurdum :)
bugün gittik doktorumuz çok şükür bebiş iyiydi bize el salladı :) insan sabirsızlanıyor ama çoğu gitti dimi 16 17 haftamız kaldı :)
göbeğimdeki ağrı önceden sezeryan olduğum için yapışıklık olabilirmiş karnım büyüdükçe ağrı olurmuş.ama 1 2 gündür daha iyi.demekki kendimi yormıycam fazla.yediklerime de dikkat edicem yağlı salçalı tuzlu kızartma ve hazır yeme dedi yine eğer reflü olursa ara ilaç öneririm dedi var ama şimdilik idare ediyorum.birde o hiç sevmediğim magnezyumu verdi.Allahım hepimize sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin.ve isteyen herkeze bu güzel duyguyu tattırsın.
ana ekran çıktısı vermişti doktor bana orda yazıyodu ama vermediği de oluyo doğrudur canım. ben eskiden çıt sesine uyanırdım, şimdi çok derinleşti uykum, umarım bebek olunca değişir yoksa yandı benim kızilk dönemlerde bende de olmuştu uykusuzluk sonra tersine döndü işte :44: bende hala çok iştah yok, yanlız kahvaltı etmekten nefret ediyorum, eşimde erken çıktığı için birlikte edemiyoruz kahvaltıyı, bu saat oldu hala kalkıp kahvaltı hazırlıycam yazık benim prensese ya
Ben de cok dusunuyorum o durumu nasıl bırakıp gidecez bebisleri.4aylık dogum iznim eylule denk geliyor 1.egitim donemini dogum izniyle kapatip sonra da 1 temmuza kadar 6 ay ucretsiz izin almayı planlıyorum.sonra da eylule kadar 2ay da yaz tatili ile gecirip seneye eylulde ise baslamayı dusunuyorum.ise dondugumde 11 aylık olmus olacak ama hala kucuk olmus olacak beni dusunduruyor.annem rahatsiz bakamaz zaten,annem ve kayınvalidemle aynı sehirde de degiliz.mecbur bakıcı olacak burdaki bakicilarda eve gelmiyorlar cunku biliyorsun diyarbakir olunca cocuk potansiyeli de cok.evlerinde bakiyorlar evlerinde de bir suru cocuk zaten baskasinin evine de guvenemiyorum.arkadaslarimdan bakiciyi eve cagiranlar var onlarda kendi cocuklarıyla geliyorlar eve.hele en son eve gelen bir bakıcının ortaokula giden cocugunun baķılan bebege yaptıgını duyunca mahvoldum zaten.gunlerce etkisinden kurtulamadım.bebegin anne memesini tam almamasından suphelenilip eve anne baba kamera taktırmıs.acaba bakıcı iyi besleyemiyormu cocuk niye bu kadar huysuz sut emmemeye basladı diye ve gordükleri karsisinda sokk olmuslar.bakici mutfakta is yapmaya dalınca bakıcının ortaokula giden cocugu gunahsız minicik melegin emme reflexsini kullanıp dusunmesi bile korkunc olan seyi yapıyormus.yaziķ zavalli bebek o yuzden anne sutunu alamiyormus.ben bunu duydudugumda gunlerce dusundum dusundum durdum.nasıl bir sapıklık nasil bir zihniyet kime guvenecez dedim durdum.nasıl yapacagimizi bilmiyorum.cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca.allahim hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin.
gecmiş olsun canım.reflüyü evet yağlı,salçalı,baharatlı ve hazır gıdalar tetikliyor.ben de de bır ara oluyordu acı yedıgımde gavisgon dıye bır surup var gebelerin de kullanabıleceği onu içtiğimde rahatlıyordum.annnaaaaaamm ben hiç hafta hesap etmedimmm suan 25. haftadayım benım 13 haftam kaldı o zamandr. gebelik sekeri cıkınca sezeryan kesınlestı 38de alacam demişti en sonn ayyyy heyecanlandım şimdiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?