ana ekran çıktısı vermişti doktor bana orda yazıyodu ama vermediği de oluyo doğrudur canım. ben eskiden çıt sesine uyanırdım, şimdi çok derinleşti uykum, umarım bebek olunca değişir yoksa yandı benim kızilk dönemlerde bende de olmuştu uykusuzluk sonra tersine döndü işte :44: bende hala çok iştah yok, yanlız kahvaltı etmekten nefret ediyorum, eşimde erken çıktığı için birlikte edemiyoruz kahvaltıyı, bu saat oldu hala kalkıp kahvaltı hazırlıycam yazık benim prensese ya
Günaydııııın bugün çabuk bitsin lütfen lütfeeeen çalışmak istemiyorummmm
Kızım gene hareketsiz öğlen 12ye kadar böyleyiz anasına çekmiş uykuyu seviyo sanırım :) Gece tam uyuyacam başlıyo vurmaya. Bakalım doğunca nasıl olacak huyu suyu. Onu görmeyi çok istiyorum ama daha bir hafta var sıkıcaz dişimizi artık. Bu arada azaldı mı artık ya zaman sanki bana daha çoook var gibi geliyo
gunaydin caniim son gun bugun guzel bi h.sonu seni bekliyor :)) benim de misafirlerim gelcek yine bugun birazdan bence hairliga baslayacagim kosturmaca yine..ben de sali gunu gorcem oglusumu seker yuklemesi icin gidicem hamileyken nasilsa dogduktan sonra da bebislerin uykusu oyle oluyor ya bnm oglusum da 1 2 den sonra uyuyor aksama kadar cok fazla hareket etmiyor sabahlari cok hareketli hatta deli gibi donuyordu az once biraz bi seyler yedim de sakinlesti :) az kaldi artik yaa zaman o kadar hizli geciyor ki yakinda dogum hikayelerimizi yazcaz buraya ins :))
arkadaslar ben cok onceden yaptırdığım için soyleme ihtiyacı duyuyorum.bılıyorsunuzdur gece 12den sonra hıc bıse yemıyeceksınız su içilebiliyor bır tek.seker yuklemesı sırasında su bıle ıcmıyorsunuz içinız cok yanacak maalesef.eczaneden konsantre limonlu olanlardan alırsanız cok cok ıyı olur sadece cok sekerli bir limonata içmiş gibi olursunuz, diğer sade sekerli suyun tadı cok kotu cunku, birde 10 dk da içilmesi gerekiyor.ben lımonluda bile kac defa cıkaracak gibi oldum zor tuttum kendımı.ha bu arada yanınızda bırını götürmeyi kesinlikle unutmayın,ben goturmemıstım hastane evıme yakın diye zor geldim eve.belki de bende gebelik şekeri cıktıgı için bu kadar kotu oldum degerım de 300 e yakındı cunku.birde 1.saat 2. ve 3. saat alındı kan.bır taraftan aclık bır taraftan garip bır uyusukluk hali,gozlerım kapanıyordu,dilim dönmüyordu.allah hepinizin yardımcısı olsun. inşallah hiçbirinizde cıkmaz cıksa bıle insulıne gerek kalmadan diyetle halledersiniz,hadi kolay gelsin bilgilendirim istedim sızleri:))))))
ozmn uyanrsın simdi uyku olması normal bence bnm de uykum agırdır bebek uyayınca getirsin memeyi verirsin emsin sonra yatırırsın diyorum olur diyo imkanım olsa ben emziririmbnm teyzem öyleymiş uykusu agrıdır hala öyle yani eniştem uyanırmıs teyzem hiç kalkamazmıs cıkarırmıs enistem memesini verirmiş kuzenime sonra yerine yatırırmıs ben kahvaltı konusunda fln rahatım esimin dukkanı evimize cok yakın sabah kalktıgımda hazırlarım ararım gelir kahvaltı ederiz gider cnm ac bırakma kendini acıkınca oynamıyomu kızın bana öle tekmeler atıokii hbr veriyo sanki kalk bişeler yee anneeeeee diyor
aynen, açken öyle bi tekmeliyo ki hemen, "tamam yarum, kalktım" diye fırlıyorum yerimdençok iyimiş yaa, valla süper fikirmiş uyanmadan emzirme olayı, benim eşimde yapar herhalde bana da 2 gündür ablam geliyo sağolsun yaptırıyo kahvaltımı, çocuk gibi hamilelikte süper şımardım, ne kadar keyifliymiş sen çatlaklar için bişey kullanıyo musun canım? ben çatlak kremine başlayamadım henüz, şu lierac kremden alayım bugün bari, iyice şişmeye başladım :18:[/QUOTE
istersen normalde bomba atsalar duymayan biri ol en uykusuz halinde en derin uykunda bile bebişin ağlamasa en ufak bir ses çıkarsa bile hemen duyuyosun :)
ben bepanthol aldım pek yağlı değil kullanımı güzel ama benim ilk gebeliğimden zaten çatlaklarım var bol miktarda.o zaman sürekli sürüyodum badem yağı falan ama genetik sanırım bazılarınınki hiç çatlamayabiliyor.
Kizlar iyi haftasonlari diliyorum. Benim dogum sekli belli oldu sezeryandun bayin cerrahimla gorustum bel fitiklarimin cok ciddi oldugunu ve kesinlikle normal dogum onermedigini soyledi
Kizlar iyi haftasonlari diliyorum. Benim dogum sekli belli oldu sezeryandun bayin cerrahimla gorustum bel fitiklarimin cok ciddi oldugunu ve kesinlikle normal dogum onermedigini soyledi
aynen, açken öyle bi tekmeliyo ki hemen, "tamam yarum, kalktım" diye fırlıyorum yerimdençok iyimiş yaa, valla süper fikirmiş uyanmadan emzirme olayı, benim eşimde yapar herhalde bana da 2 gündür ablam geliyo sağolsun yaptırıyo kahvaltımı, çocuk gibi hamilelikte süper şımardım, ne kadar keyifliymiş sen çatlaklar için bişey kullanıyo musun canım? ben çatlak kremine başlayamadım henüz, şu lierac kremden alayım bugün bari, iyice şişmeye başladım :18:
eee hayatımızda yasayacagımız en özel zamanımız canım bnm eltim diyo seni böle görünce bendemi yapsam 1 tane daha 3 tane var onda yap dıyorum göze alamam valla artık hamilelilk güzel ama bakması yok diyor :)))) cnm ben lierac aldım netten sonra arkadaslar bana almanyada vichy nin catlak önleyici kremini getirmişler bi ondan bi ondan sürüyorum :)) bnm göbegimde catlak yok suan ama kalcalarımda falan oldu hep gögüslerde birde indirimdeydi nette ben aldıgım zmn
istersen normalde bomba atsalar duymayan biri ol en uykusuz halinde en derin uykunda bile bebişin ağlamasa en ufak bir ses çıkarsa bile hemen duyuyosun :)
ben bepanthol aldım pek yağlı değil kullanımı güzel ama benim ilk gebeliğimden zaten çatlaklarım var bol miktarda.o zaman sürekli sürüyodum badem yağı falan ama genetik sanırım bazılarınınki hiç çatlamayabiliyor.
kızlar benim 3. ay sonunda bitmiş olan bulantılarım yine ortaya çıktı.anneme sordum "bebek saçlanıyor,ondandır"dedi.sizde de benim durumumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?