mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
hahahhahahahaaaaaa düğüne gitmek istiyorum oynamak istiyorum doğumdan sonra kendimi düğün salonlarınaa atacağımmmmmmmmm

ayyy canim gel yer degistirelim :)) ben hic sem dugunleri esimin hatrina geldim onlarin dugunleri uc gun sabahtan aksama kkadar duruyor :) dun gitmedim ben hastaydim baya bgn toparlayinca geldim yarin da var oyy oyyy

ayyy canim gel yer degistirelim :)) ben hic sem dugunleri esimin hatrina geldim onlarin dugunleri uc gun sabahtan aksama kkadar duruyor :) dun gitmedim ben hastaydim baya bgn toparlayinca geldim yarin da var oyy oyyy
beni oynatmıyorlar düğünden sonra oynarsın diye annem yasak koydu arada oyun havası çalar benim kanım kaynar annemi görünce put gibi dururum ))) kısmetse doğumdan sonra 3 gün 3 gece bi düğüne gidicem vallahi halay başı çekmem lazım

ohh valla cikar acisini :))) calmaz mii siseleerrrrr caliyor ringo ringo siselerrr :))) ya da oyle bi sey iste :))

Evt canim cok gidiyorlar kulp,hazro,lice,hani cok sikintili bir yer gercekten oralar cok gitti ben evde o yuzden tek kalamiyorum iste.silvan saldirisini bilmemmi gunlerce gelmediler,ve benim okulum silvanin koyunde. o saldirinin oldugu yerler bizim karsimizda kaliyor,bir ara ogretmende cok kacirma olaylari oluyordu benim giderken gelirken odum kopuyor sorma okulda sadece 3 tane turk ogretmeniz toplamda 30uz dusun.o gelememe olayini cok iyi bilirim bizim dugun az kalsin iptal ediliyordu kina falan yapamadik salonda yaptik kinayi dugunle birlikte.esim dugun gunu gelebilmisti.

ahh ahh cok iyi anliyorum seni hala o koyde mi ogretmenlik yapiyorsun sen cnm? cok zordur oralar eminim batmanin merkezinde bile ogretmen arkadaslar cok sikinti cekiyordu zor oralardamemur olmak allah kolaylik vverin cnm

ahh ahh cok iyi anliyorum seni hala o koyde mi ogretmenlik yapiyorsun sen cnm? cok zordur oralar eminim batmanin merkezinde bile ogretmen arkadaslar cok sikinti cekiyordu zor oralardamemur olmak allah kolaylik vverin cnm

Evt hala o koydeyim bu yil dogum izni+ucretsiz izinle gecirecem 1 yili fakat seneye mecbur yine baslicam ayni yere.batiya gidebilmem icin hizmet puani toplamam lazim.calistigim yerde ilcenin yani silvanin koyu olunca yuksek dogumdan sonra 2 yil calisirsam orda batida istedigim okula gidebiloyorum.bakalim nasip omrumuz yeterse 3 yil daha buralardayiz.

ah be güzelim bilmiyorsunki doğumdan sonra bebişi yalnız bırakamıycaksın evde onunla oynıycaksın :) anca yaza bol bol oynarsın :)
hahahaha zaten kızımla gezeriz artık düğün dernek ))) anasının kızı olur oda kapı gıcırdısına oynayann

Slm kıslarrrr bissss geldik bir hafta ankaradayım gelicem sık sık özledim sizleri bebişler nasıl bissss gıdımlaa iyiyiz buraya yazarken bile kıpırcık oynaşıyo alışverişe henüz başlamadım ama gıdımın çoğu şeyleri hazır sayılır kısmetli olacak fıstığım duygucum bunları çok güzell çok beğendim güle güle kullansın prensesin .. Kendinize ve bebişlere iyi bakın kıslar öpüyoruz görüşürüz

Duyguu harikaymis annenin aldiklari.bayildim hepsine.cok ciciler gule gule giysin hepsini.ben de gecelikleri kisa kollu almak zorunda kaldim koluma igne vurdugum icin.dogum yaptigi gun sekeri gecenler varmis insallah bende hastanede birakip gelecem sekeri :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…