kızlar ben bugün tetenoz aşımı oldum 2. dozu son dozuda 21 şubatta dedi hemşire.
ben yine yaptırayım da her hamilelikte yaptırcakmıyız yahuBana da 6ay sonra ama bebek için bu yeterli son doz senin için çok da önemli diil dedi
ben yine yaptırayım da her hamilelikte yaptırcakmıyız yahu
valla ben almıyorum bile artık yiyoruz ilk aylar yiyemiyorduk vitamine ihtiyaç vardı şimdi hiç almıyorum balık hapınıda öyle aklıma gelirse haftada bir ancaValla bilmiyorum ya sevmiyorum boyle seyleri vitamini bile unutuyorum haftada 2-3 anca alıyorum
kızlar ben bugün tetenoz aşımı oldum 2. dozu son dozuda 21 şubatta dedi hemşire.
ben yaptırırım unutmazsam şubata kadargeçmiş olsun benimde 6 eylülde ama ilkinde ne kadar ağrım olmuştu ya Allah yardımcın olsun inşallah ağrısız atlatırsın.ben doğumdan sonra yaptırmam sanırım
hadi inşaallah canım pazartesi gittiğinde bize de yaz bakalım ne dicek doktorun
O bir benim yanimda kendini atsin hastaneye baska bise istemen,saka bir yana dıs goreve gonderdikleri olurda yalniz olurum diye tirsiyorum.gezi parki eylemi icin burdan giden polislerin eslerinden biri esi istanbuldayken dogum yapti.ambulansla kaldirildi.adam gorev donusu gorebildi bebisi.insallah oyle bise yasamayiz allahtan hastane evimin karsisinda sayilir cok yakinda gitmede sorun olmuyor.
Kızlar nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Gerçi bi kaç gündür bayılıyorum. Erken doğumu engellemek için içtiğim ilaçlar ağır geliyor. İnşallah sonuna kadar dayanabiliriz oğluşumla. Şuanda serum takılı koluma artık evdeyim hastane ortamı kasılmalarımı arttırıyor. Evde devam ediyoruz tedaviye. İnternetim yok siteye giriş yapamıyorum beni mrk etmeyin
ben yaptırırım unutmazsam şubata kadarbenimki de arada hıçkırıyor komik oluyor pıt pıt pıt
kızlar benimki hıçkırıyo resmen akşam olmuştu 3 4 dakika sürmüştü şimdi yine oluyo.pıt pıt atıyo karnımda kalbim olmadığına göre sanırım bebiş hıçkırıyo.sizde hissediyomusunuz?biraz baktım yutmayı öğrenirken oluyomuş.
ev canım artık onlar bizim herseyimiz onlar iyiyse bizde iyiyiz kotuyse kotu analık böle bişeymiş demekki dogunca daha yogun olucak duygular tabi ben kilo konusunu düşünmek bile istemiorum agırlasmadım gayet iyiyim ama 83 oldum 90 olmam insallah doguma kadar diodum 85 fln doguma gıtsem ama simdi imkansız gibi gözüküo su içsem yarıyo diyenlere yok artık derdim ama o duruma geldim sanırım
Kızlar nasılsınız? Ben iyiyim çok şükür. Gerçi bi kaç gündür bayılıyorum. Erken doğumu engellemek için içtiğim ilaçlar ağır geliyor. İnşallah sonuna kadar dayanabiliriz oğluşumla. Şuanda serum takılı koluma artık evdeyim hastane ortamı kasılmalarımı arttırıyor. Evde devam ediyoruz tedaviye. İnternetim yok siteye giriş yapamıyorum beni mrk etmeyin
ayy çok kötü olmuş benim karım hamile desin gidemem bi yere desin kocan yada karım salmıyo desin...
şaka bi yana umarım öyle bir mecburiyet yaşamazsınız canım
kızlar benimki hıçkırıyo resmen akşam olmuştu 3 4 dakika sürmüştü şimdi yine oluyo.pıt pıt atıyo karnımda kalbim olmadığına göre sanırım bebiş hıçkırıyo.sizde hissediyomusunuz?biraz baktım yutmayı öğrenirken oluyomuş.
asraya yazdigin yorumu okudum da cnm senin esin de mi licedeydi benim esim de gidiyordu oraya ne kadar sikintili bi yer oldugunu bilirim cok yalniz kaldim o gitti liceye iyi ki o zamanlar hamile degilmisim gondermiyorlar da adamlari bizim dugunumuz vardi gondermediler e bi kac gun kala gelebildi esim :) hatta hatirlarsan silvan saldirisi olmustu esim de ordaydi bizim dugune gunler kalmis sehit haberlerini aldim esime de ulasamiyorum omrumden omur gitti inan 10 yas yaslandim o gun( oyy oyy hatirladim yine allah korusun hepsini
kizlar bugun dr.a gittim hani demistim ya bi kac gundur ishal var diye megersem bakteri ve amip varmis cok yordular dr.lar bgn beni ordan oraya ilac vermek istemediler dusuk tehlikesi yapiyor ilac diye bebege ciddi zarari varmis k.dogum dr.u da onermedi ama ilac kullanmazsam rahim kasilmalarimin artabilecegini ve erken dogum olabilecegini soyledi oglusum cok hareketlendi dunden beri ztn suyum da azalmis bol bol su iciyrm ilac yazdilar ama imza falan attirdilar sorumluluk kabul etmiyoruz diye almadim ben ilaci kullanmycam bugun daha iyi gibiyim bu arada oglusum 1300 gram olmus :)) masallag her seyimiz iyi sukur de iste su gunleri de bi atlatirsak iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?