evet canım başlamak lazım balığada hadi size afiyet olsunnnnnnn bol bol ye yarasın kuzunaaaaHareketli cimcimeler benim gıdım buraya girdiğimden beri kıpırcık kıpırcık şimdiden o da buranın üyesi oldubalık ye tabi cânım çok yararlı bebeğimiz için bende tiksinmiştim bi ara ama geri yemem lazım öpüyorum herkesi kahvaltı zamanı artık
teşekkür ederimmm hepimizin yavrusu iyi günlerde giysin cicileriniii)
canımmm darısı sana seninde hazırlıklarına şahit olucaz inşaallahhh biz doğum heycanı yaşarken sende inşaallahh kuzunun heycanını yaşıcaksın. battaniye canımkırpa kırpa resim konuluyor ya boyutu küçük alıyor burası anca çiçeği kaldı arkasında mavi pembe gri puantiyeler var önüde öyle çiçekli felan birde kumaş pazarından pazen battaniye kumaşı aldık kışın en iyilerinden biri de pazen battaniyeymiş 2 metre alıyorsun çift katlı yapıyorsun terziye verdik pazenimizde yapılıyor
hahhahahaaa çok yaşa sen çağlasam mı yaa tükenmişlik sendromu hürremi geçtin bakıyorumda
ne düşünürsen onu yaşarsın zor değil gayet güzel bir gün diyelimmmmm olumlu olalım dimiiiiii amaaaa
Merhaba guzel annecikler ve bebisleri nasilsiniz bakalim?biz cok iyiyiz gittik doktora gorduk arda keremimizi :))) doktor cok fena tekmeliyor bebek simdiden futbol okulu ara sen bunun icin diyor :) dedim adi babasinin fanatikliginden geliyor belli degilmi hocam diyorumm:))) gecen 3 hafta once gittigimde bebis 1kilo10 grmmis yanlis gormusum 1.100 saniyordum suan masaalah 1400 olmus haftasina gore seker hastaligina gore kilosu da suyu da gayet iyi dedi.bebek kilo almis ama ben ayniyim sevindim zaten kilolu hamile kalmistim.doktorda bu gidisle sen dogumdan sonra hamile kaldigin kilonunda altina duseceksin aferin dedi.dogum iznini de 2 eylulde verecek okula 60 kilometre yol gidip gelmek istemedigimi soyledim zaten gondermicen seni o gunluk 120 km yol olmaz bebek dönmus dedi. ozellikle nasil denk getirdin okullarin acilacagi haftaya kizim diyor.nasip ne zamansa o zaman oluyor iste demekki.insallah hepimiz saglicakla kucaklarimizda koklariz bebislerimizi.
Allah hepinize kolay ve guzel dogumlar nip etsin ben prensesimi denizimi kucagima alali bugun 22 gun. Oldu bayadir takip edemiyorum sizi ama annelik gercekten harika bi duyguymuss kizim ilk dogdugunda boyu 51 cmdi kilosuda 3140 gramdi ama artik 4 kilo ve boyuda 58 cm duyunca soka girdim kizim masallah cok hizli buyuyo ilk dogdugunda uykudan uyandiramiyoduk cok uyuyodu emmiyodu tembellik yapiyodu ama su 2 bucuk haftadir gunduzleri fazla uyumuyoruz artk geceleri uyuyoruz ve 1 saat bile surmuyo acikmamiz eskiden acktgnda gikini vcikartmayan deniz simdi ortaligi yikiyo acikinca bide surekli gogsumde kalmak istiyo istahli masallah ve yuce rabbim hize cok guzel bi hediye daha verdi kizimin adi deniz oldugu gbi gozleride mavive cok sakin b; bebek aciktiginda agliyo sdce yoksa melek gibi butun gun ama hickirmaya tahamullu yok hicikirk basladimi soylenmeye basliyo soylenirken bi yandanda emiyo bi bacak bacak ustune atip keyif yapmadigi kaliyoo
iyi haberlerine çok sevindim kilon imrenilecek düzeyde nazar değmesin inşallah
okullar 2 eylül de mi açılıyor o zamandan başlatıyor raporunu
kilo deme şuan 69,9 70 e az kalmış hahahhaha
canımmm maşaallahhh gözün aydın futbolcu olcak senin çocuk galibane güzel hiç kilo almıyorsun maaşaallahh canım bize bak paso alıyoruz vallahi o incecik bedenimi şimdi görmen lazım
Eki Görüntüle 785748 Eki Görüntüle 785765 Eki Görüntüle 785766 Eki Görüntüle 785767 Eki Görüntüle 785776 Eki Görüntüle 785768 Eki Görüntüle 785769 Eki Görüntüle 785770 Eki Görüntüle 785772 Eki Görüntüle 785774 Eki Görüntüle 785763 Eki Görüntüle 785764 Eki Görüntüle 785749 Eki Görüntüle 785750 Eki Görüntüle 785751 Eki Görüntüle 785752 Eki Görüntüle 785753 Eki Görüntüle 785754 Eki Görüntüle 785755 Eki Görüntüle 785756 kızlar geceliğin pembesini ama uzun kollusunu aldımEki Görüntüle 785758 Eki Görüntüle 785778
Allah hepinize kolay ve guzel dogumlar nip etsin ben prensesimi denizimi kucagima alali bugun 22 gun. Oldu bayadir takip edemiyorum sizi ama annelik gercekten harika bi duyguymuss kizim ilk dogdugunda boyu 51 cmdi kilosuda 3140 gramdi ama artik 4 kilo ve boyuda 58 cm duyunca soka girdim kizim masallah cok hizli buyuyo ilk dogdugunda uykudan uyandiramiyoduk cok uyuyodu emmiyodu tembellik yapiyodu ama su 2 bucuk haftadir gunduzleri fazla uyumuyoruz artk geceleri uyuyoruz ve 1 saat bile surmuyo acikmamiz eskiden acktgnda gikini vcikartmayan deniz simdi ortaligi yikiyo acikinca bide surekli gogsumde kalmak istiyo istahli masallah ve yuce rabbim hize cok guzel bi hediye daha verdi kizimin adi deniz oldugu gbi gozleride mavive cok sakin b; bebek aciktiginda agliyo sdce yoksa melek gibi butun gun ama hickirmaya tahamullu yok hicikirk basladimi soylenmeye basliyo soylenirken bi yandanda emiyo bi bacak bacak ustune atip keyif yapmadigi kaliyoo
canım tekrar gözün aydın darısı hayırlısıyla bizlere ne güzel sakin uslu deniz gözlü bi kızın varrrrAllah hepinize kolay ve guzel dogumlar nip etsin ben prensesimi denizimi kucagima alali bugun 22 gun. Oldu bayadir takip edemiyorum sizi ama annelik gercekten harika bi duyguymuss kizim ilk dogdugunda boyu 51 cmdi kilosuda 3140 gramdi ama artik 4 kilo ve boyuda 58 cm duyunca soka girdim kizim masallah cok hizli buyuyo ilk dogdugunda uykudan uyandiramiyoduk cok uyuyodu emmiyodu tembellik yapiyodu ama su 2 bucuk haftadir gunduzleri fazla uyumuyoruz artk geceleri uyuyoruz ve 1 saat bile surmuyo acikmamiz eskiden acktgnda gikini vcikartmayan deniz simdi ortaligi yikiyo acikinca bide surekli gogsumde kalmak istiyo istahli masallah ve yuce rabbim hize cok guzel bi hediye daha verdi kizimin adi deniz oldugu gbi gozleride mavive cok sakin b; bebek aciktiginda agliyo sdce yoksa melek gibi butun gun ama hickirmaya tahamullu yok hicikirk basladimi soylenmeye basliyo soylenirken bi yandanda emiyo bi bacak bacak ustune atip keyif yapmadigi kaliyoo
tamam haber bize doktoru ayarladığın zaman. pazende penyeden kalın kumaş pamuklu gibi kumaşçılarda metre işi satılıyor çift kat diktiriyorsun istiyorsan kenarlarını tığ işi gibi güpür koydurabilirsin hazırda satılıyor ya görsen aa bumuymuş dersin kesin krem renk üstünde ayıcıklar var kızlı erkekli kızlar pembe erkekler kahverengi tamamlansın resmini çekeriminşallah canım doktor randevusu için uğraşıyorum şuan yarına ayarlamaya çalışıyorlar
evet kırpınca pek belli olmuyor bazıları......şu bahsettiğiniz alt açmayı zor buldum... pazen nasıl bir kumaş hiç duymadım onu ne renk aldın o da kırmızı mı yoksa
çok güzellllllllll canım ben takım olarak aldım sabahlık ve gecelik
vallahi yüzden aldım totoyu hiççç sormaaa kocaman olduuuuuDuygu yuzunden almissin biraz ya ama cok yakismis bence diger yerlerinde o kadar belli bile degil cok fazla aldigin cok hareketlisin zaten merak etme verirsin.amann mumkunse ben de almayim yanii aramizda nerdeyse 20 kilo fark var zaten kilolu hamile kaldim o tup bebek igneleri beni benden etti icime bir insan sigdirdi resmen.almayim zaten.o kadar dikkat etmeme ragmen alirsam uzulurdum.seker ekmek tuz pirinc patates hic bir sey yok hayatimda.birde zayif hamile kalanlar vucudundan kaybedilenleri karsilatmak icin vucut daha cok efor sarfedip aldiriyormus.sanirim ben de potansiyel olarak fazlaca oldugu icin birazda almamis oldum :))))
sağol canım hepimizin yavrusu iyi günlerde kullansın cicileriniiiiiduygucum, güle güle kullansın tatlı kuzun, hepsi birbirinden güzel :)
Merhaba guzel annecikler ve bebisleri nasilsiniz bakalim?biz cok iyiyiz gittik doktora gorduk arda keremimizi :))) doktor cok fena tekmeliyor bebek simdiden futbol okulu ara sen bunun icin diyor :) dedim adi babasinin fanatikliginden geliyor belli degilmi hocam diyorumm:))) gecen 3 hafta once gittigimde bebis 1kilo10 grmmis yanlis gormusum 1.100 saniyordum suan masaalah 1400 olmus haftasina gore seker hastaligina gore kilosu da suyu da gayet iyi dedi.bebek kilo almis ama ben ayniyim sevindim zaten kilolu hamile kalmistim.doktorda bu gidisle sen dogumdan sonra hamile kaldigin kilonunda altina duseceksin aferin dedi.dogum iznini de 2 eylulde verecek okula 60 kilometre yol gidip gelmek istemedigimi soyledim zaten gondermicen seni o gunluk 120 km yol olmaz bebek dönmus dedi. ozellikle nasil denk getirdin okullarin acilacagi haftaya kizim diyor.nasip ne zamansa o zaman oluyor iste demekki.insallah hepimiz saglicakla kucaklarimizda koklariz bebislerimizi.
bende geç yatıyorum yaa uykudan kalkmak istemiyorum aamma kızıım tekmeleriyle uyandırıyor beni sabahlarıda annem sütümü içirip işe öyle gidiyorkiloları aldık vallahi bolca yiyoruz artık eylülde balık yemeye başlıcam kapsülü bırakıp sende kızınla kendine iyi bakkk canımm gir böyleee sürekliii
Hareketli cimcimeler benim gıdım buraya girdiğimden beri kıpırcık kıpırcık şimdiden o da buranın üyesi oldubalık ye tabi cânım çok yararlı bebeğimiz için bende tiksinmiştim bi ara ama geri yemem lazım öpüyorum herkesi kahvaltı zamanı artık
ben artık yavaş yavaş bunlara da bakayım alayım koyayım diyorum, yakınlarından tecrübeli olanlar pişik için sebamed mi,mustela mı?bana bunları önerdiler.göğüs ucu için ne öneriyorlar?sizce hangisini almak lazım ?
hahhahahaaa çok yaşa sen çağlasam mı yaa tükenmişlik sendromu hürremi geçtin bakıyorumda
Bir iki saat önce paylaşılan gecelikleri falan gördüm. Sonra duygunun bana hürrem yorumunu gördüm. Sonra birazcık dalmışım masada ve bir de rüyamda ne göreyim doğuma kınamdaki bindallıyla giriyodum
benimkide gece sabahın oynuyor anne karnında nasılsa uyku düzeni öyle olurmuş diyolar o zaman biz yandık :)
evet ya taze balık yesek artık.bol salata da olsun :)
Süülüüman nerde? :)))) o olmadan olmazzzz doguramazsın.ruyan supermis ama sen cok yaşa :))
ahahah topik ismi de hazır, mantıklı mart hamişleri diyet topiğivalla bu tatlı veletler için 100 kilo almaya da değiyor canım, napalım azcık anne olduğumuz belli olsun, sahillerde fırtına gibi esmeyiverelim bugün idrar tahlili yaptırdım, nasıl olduysa iyi çıktı geçen hafta doktora gittiğimde kızım kulağından ve ellerinden başka yerini göstermemişti, o yüzden çarşamba tekrar gidicem, inşAllah yine cadılık yapmaz benim kız :) sen tekrar ne zamn gidiceksin doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?