mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım artık reçete kalkmış ya bana kağıt yazıp verdi anlamadım 3le başlayan rakamlar ve harfler vardı.ama eczacı bunu verdi.

tamam cnm doktor sana yazmış..o rakamlar şifre..doktor pc den yazıyo şifreyi alıyo..sen eczacıya veriyon..katkı payı vermişsin 1,5 tl demekki

Kizlarr ben de dun ogrendim hamis oldugumu kan testi yaptirdim 316 cikti ins her sey iyi gider mart ayind hamis olmayi isteyen bekleyen ve gerceklesenler burada bulusalim

çok sevindimmm canım ben de 22 mart cmartesi öğrendim hamile olduğumu 2 yıldır istiyorduk şimdi oldu çok şüküürrr benimde kan değerim 187 çıktı çok yeniymiş bakalım tahmini doğum tarih 23.11.2013 inşallaaah

22.03.2013 te öğrendim 2 yılın sonunda bizimde bebişimiz gelicek inş kan testi sonucum 187 çıktı 1 nısanda ultrasonda gözükecek dedi dr inş bi aksilik olmaz inş ilk gebeliğim biraz korkuyorum

22.03.2013 te öğrendim 2 yılın sonunda bizimde bebişimiz gelicek inş kan testi sonucum 187 çıktı 1 nısanda ultrasonda gözükecek dedi dr inş bi aksilik olmaz inş ilk gebeliğim biraz korkuyorum

tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucagınada almayı nasip etsin

benki 11 de kalkıp normalde kesınlıkle bu saatte uyumam ama öyle bir uyku bastırıyorkı kafayı koysam suan anında gitcem yani

kızlar bişey sorucam. doktor benden bir sürü tahlil istedi. özel hastane olduğu için ücreti 270 TL dediler. ben o tahlilleri gidip kadın doğum hastanesinden doktordan istesem yazar mı mırın kırın eder mi?

Selammm Bende cumartesi günü önce idrar,sonrada kanda öğrendim Bugünde doktora gittim ve keseyi gördük. Allahıma binlerce kez şükürler olsun

haftaya gitmeyi düşünüyorum tatlım ozamana kadar baslıyım dıyosun yanı ne kadar acaba fiyatları

bence yarın ilk işin onu almak olsun, reçetesiz alınıyo eczaneden veririler, tatlım ben folik plus kullanıyorum fiyatı 16 lira küsürü de vardı, folibol da varmış ama onu bilmiyorum

bence yarın ilk işin onu almak olsun, reçetesiz alınıyo eczaneden veririler, tatlım ben folik plus kullanıyorum fiyatı 16 lira küsürü de vardı, folibol da varmış ama onu bilmiyorum

aynen canım yarın gidip alıcam 1 hafta bile öenmli bir zaman doktora gidene kadar içerim faydası olur en azından

aynen canım yarın gidip alıcam 1 hafta bile öenmli bir zaman doktora gidene kadar içerim faydası olur en azından

canım alacaksan folik plus ala çünkü içinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var. bebişlerimiz şuan o vitaminlerle gelişiyorlar ve de çok çabuk ve hızlı gelişiyorlar. hamileliğin ilk üç ay byunca kullanılmakta, sinir siistemine , zekasına kadar faydalıymış

benki 11 de kalkıp normalde kesınlıkle bu saatte uyumam ama öyle bir uyku bastırıyorkı kafayı koysam suan anında gitcem yani

hakveriyorum sana canım ben bugün öğlene kadar uyudum yetmedi öğleden sonra da uyudum=))))))

hee ok canım sagol yardımların için önerdiğin ilacı alıcam bende zaten cok uyuyan bir insandım ama 2 den önce uyudugum cok nadirdir dayanamıyorum birazdan yatıcam:)))

kızlar bişey sorucam. doktor benden bir sürü tahlil istedi. özel hastane olduğu için ücreti 270 TL dediler. ben o tahlilleri gidip kadın doğum hastanesinden doktordan istesem yazar mı mırın kırın eder mi?

Özel hastane de bu kadar çok mu masraf çıkıyor ben daha gitmedim özele gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim galiba kadın doğuma gideceğim, orda kan tahlilinde felan bu kadar para çıkmıyordur bence , e biz de yeni ev aldık onlarla uğraşıyoz felan felan felannn

hee ok canım sagol yardımların için önerdiğin ilacı alıcam bende zaten cok uyuyan bir insandım ama 2 den önce uyudugum cok nadirdir dayanamıyorum birazdan yatıcam:)))

rica ederim canım benim de bilmediğim bir çok şey var burdan öğreniyoruz sağolsun arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar sen de sağol gülüm, tatlı uykular bebişinle sana=) =)

rica ederim canım benim de bilmediğim bir çok şey var burdan öğreniyoruz sağolsun arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar sen de sağol gülüm, tatlı uykular bebişinle sana=) =)

aynen canım birçok yönden cok faydalı hem insan moral buluyor hemde dediğin gibi bişeyler ögreniyoruz sizede iyi uykular Allah rahatllık versin şekerim

bugün doktor bana dediki artık folik asit kullanmana gerek yok. gebelik öncesi daha önemli kullanmak dedi. ben de içmiyorum artık. size bişey dediler mi?

benim doktorumda bıraktırdı, başka vitamin verdi,ben zaten önceden kullanmaya başlamıştım yeterli bu kadar fazlası zararlı olabilir dedi,

canım muhtemelen doktorun dediği doğru ilacı kullan.benimde 10 gün geçmişti gittim doktor yok bebek dedi ve olmadı o ay ve adet oldum.ilacın adı ne ?

Cnm benimde bulatim falan hic yok...neden die mrk ediom bende....5 haftalik hamileyim

lütfen kafanıza takmayın ya.biçok arkadaşımın hiç bulantısı olmamış.bende iki saat derse zor giriyorum paso yatıyorum.üzmeyin kendinizi

çok şükür değerim normal artmış 1400 olmuş.doktorum iyi dedi ama mutlaka görmem lazım gel dedi yarın gidicem
ayaktayken açık pembe kanamam oluyor yatarsam birşey yok.inşallah kesilir.

canım mümkün mertebe sırt üstü yat çok kalkma.arkadaşımında senin gibiydi yakında doğuracaksıkma canını yeni anne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…