canım artık reçete kalkmış ya bana kağıt yazıp verdi anlamadım 3le başlayan rakamlar ve harfler vardı.ama eczacı bunu verdi.
hımm anladım şekerler ozaman ben yarın gidip hmen bir folikasit alıyım
Kizlarr ben de dun ogrendim hamis oldugumu kan testi yaptirdim 316 cikti ins her sey iyi gider mart ayind hamis olmayi isteyen bekleyen ve gerceklesenler burada bulusalim
22.03.2013 te öğrendim 2 yılın sonunda bizimde bebişimiz gelicek inş kan testi sonucum 187 çıktı 1 nısanda ultrasonda gözükecek dedi dr inşbi aksilik olmaz inş ilk gebeliğim biraz korkuyorum
haftaya gitmeyi düşünüyorum tatlım ozamana kadar baslıyım dıyosun yanı ne kadar acaba fiyatları
bence yarın ilk işin onu almak olsun, reçetesiz alınıyo eczaneden veririler, tatlım ben folik plus kullanıyorum fiyatı 16 lira küsürü de vardı, folibol da varmış ama onu bilmiyorum
aynen canım yarın gidip alıcam 1 hafta bile öenmli bir zaman doktora gidene kadar içerim faydası olur en azından
benki 11 de kalkıp normalde kesınlıkle bu saatte uyumam ama öyle bir uyku bastırıyorkı kafayı koysam suan anında gitcem yani
canım alacaksan folik plus ala çünkü içinde folik asit, kalsiyum ve d vitamini var. bebişlerimiz şuan o vitaminlerle gelişiyorlar ve de çok çabuk ve hızlı gelişiyorlar. hamileliğin ilk üç ay byunca kullanılmakta, sinir siistemine , zekasına kadar faydalıymış
kızlar bişey sorucam. doktor benden bir sürü tahlil istedi. özel hastane olduğu için ücreti 270 TL dediler. ben o tahlilleri gidip kadın doğum hastanesinden doktordan istesem yazar mı mırın kırın eder mi?
hee ok canım sagol yardımların için önerdiğin ilacı alıcambende zaten cok uyuyan bir insandım ama 2 den önce uyudugum cok nadirdir dayanamıyorum birazdan yatıcam:)))
rica ederim canım benim de bilmediğim bir çok şey var burdan öğreniyoruz sağolsun arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar sen de sağol gülüm, tatlı uykular bebişinle sana=) =)
bugün doktor bana dediki artık folik asit kullanmana gerek yok. gebelik öncesi daha önemli kullanmak dedi. ben de içmiyorum artık. size bişey dediler mi?
selam kızlar bi süredir girmiyordum buraya çünkü çok etkileniyorum kafaya takıyorum buraya girdikçe ama artık dayanamadım. Daha önce bahsetmiştim ama üzerinden geçti baya o yüzden yeniden yazıyorum gelişmelerle birlikte...
Ben en son 28 ocakta adet gördüm. Normalde adetim 37-38 günde bir olur. Ara sıra gecikmelerim oldu ama hiç bu kadar gecikmemişti. Şu anda tam 56. günümdeyim :S
Adetim geçtikten sonra neredeyse hergün test yaptım hep negatifti. bu ayın 13ünde yani 44. günümde kan testi de yaptırdım ama değerim 0,23 çıktı yani gene negatif. doktor kistim olmadığını, strese bağlı olarak adetimin gecikmiş olabileceğini, kesinlikle hamile olmadığımı söyledi ve bir ilaç yazdı. Kullandıktan altı gün sonra adet görürsün dedi. Ama ben araştırdığım kadarıyla hamile olma olasılığımı öğrendim ve zararlı olabilir diye verdiği ilacı kullanmadım. En son iki gün önce gene idarar testi yaptım ama negatifti.
Sizce hamile olsaydım şimdiye kadar çıkmaz mıydı? Strese bağlı olarak bu kadar gecikme olması normal mi? Böyle bir durum yaşayan varsa bana yorum yapabilir mi lütfen? Adet söktürücü kullanmalıyım? Lütfen bana cevap verin çünkü gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Hiç bir adet belirtim olmadığı gibi hamilelelik belirtim de yok.
Cevaplarınızı bekliyorum beni yalnız bırakmayın nolur...
Cnm benimde bulatim falan hic yok...neden die mrk ediom bende....5 haftalik hamileyim
çok şükür değerim normal artmış 1400 olmuş.doktorum iyi dedi ama mutlaka görmem lazım gel dedi yarın gidicem
ayaktayken açık pembe kanamam oluyoryatarsam birşey yok.inşallah kesilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?