ben de cumartesi günü çok rahatsızlandım. boğazımşişti.ilaç da alamadım. 3 gün yattım evde. imdi daha iyiyim. valla ben bu kez çok anlayamadım. hala şaşlkınlık, rüya hali sürüyor ama hamile olduğumun çok bilincinde değilim.
benim biraz bulantım oluyor. iştahsızım. normalde yediğimin çok azını yiyebiliyorum.
merhaba kızlar, sabahları inanılmaz midem bulanıyor ve kusma olmasa da safra çıkartıyorum ama bugün bir parça kan geldi ağzımdançok korktum böyle bi durumla karşılaşan var mı acaba
canım benim kullandığım FOLİK pulus, kullanma talimatın da 3 tablet alınız yazıyor
canım muhtemelen doktorun dediği doğru ilacı kullan.benimde 10 gün geçmişti gittim doktor yok bebek dedi ve olmadı o ay ve adet oldum.ilacın adı ne ?
canım mümkün mertebe sırt üstü yat çok kalkma.arkadaşımında senin gibiydi yakında doğuracaksıkma canını yeni anne...
Bende folbiol kullaniyorum dr. Günde 1 taneden fazla alma dedi...kanim degerim dusuk ciktigi halde jan ilaci icme dedi...folik asit ve dusuk riski icin progesteron iciyorum
canm benim kullandığım folik plus senin aldığın ilacın başka çeşidi galiba, henüz doktora gitmedim düşük riski var mı bilmiyorum biraz iş yapınca hafif batmalar oluyo hemen yatıp dinleniyorum inşallah düşük riski yoktur progesteran ilacını duymuştum bayağı sersemleştiriyormuş sen de öyle bi durum var mı
tomrs dr.a ne zaman gidiceksin merak ettim?????????
ben cuma gitmiştim kese görünmedi.....dr.da bişey demedi(dr. değiştiricem) bidaha ne zaman baktırsam bilemedim şimdi ......çok ultrason radyosyonuna maruz kalsın istemiyorum
ya bu hafta içi yada önümüz de ki hafta gitmeyi düşünüyorum. çok mu geç kalırım sence. bilemiyorum bizim de bugünlerde ev taşıma işimiz var, göbeğin biraz yağlıcaysA DA GÖRÜNMEYEBİLİR, isrersen bekle derim radyasyon a maruz kalmak istemiyorsan. ilk aylR doktorlar SADECE TAHLİL YAPILIYO , vitamin eksikse vitamin hapları veriyo galiba, yine de sen bilirsin ,
aslında haftaya gitmek en mantıklısı,bebeğin kalp atışlarını da duyarsın belki.....sanırım bende oyle yapıcam.....normalde hiç göbeğim yoktur...49 kiloyum ama yağlı değil sanırım gobişim :)) inşallah hayırlısı olur....ben zor sabrediyorum yaa....
ben de öyle yaparım haftaya gideyim , şimi bizim yapacağımız en güzel şey bol bol dinlenmek, ay ne güzel kilon yerindeymiş benim kilo 60 , 50 kiloya inmeyi çok istemiştim hamilelik için olmadı hayırlısı, bi süre sabret bence daha heyecanlı oluyor, hem bebeğinde yerleşe durur karnın da bi süre sonra hissederiz inş
Özel hastane de bu kadar çok mu masraf çıkıyor ben daha gitmedim özele gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçeceğim galiba kadın doğuma gideceğim, orda kan tahlilinde felan bu kadar para çıkmıyordur bence , e biz de yeni ev aldık onlarla uğraşıyoz felan felan felannn
tomrs dr.a ne zaman gidiceksin merak ettim?????????
ben cuma gitmiştim kese görünmedi.....dr.da bişey demedi(dr. değiştiricem) bidaha ne zaman baktırsam bilemedim şimdi ......çok ultrason radyosyonuna maruz kalsın istemiyorum
canım hayırlı sabahlar ben de özele gidiyorum.biz zaten sağlık ocağında tahlil yaptırmıştık bazıları eksikmiş bize kağıt doldurdu bunlarıda devlette yaptırın burda yaptırmanıza gerek yok dedi sağolsun.
hayırlı sabahlar canım anladım, kadın doğumda da yapıyorlardır demi, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?