mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Günaydın hanımlar

Dün geceden beri ağrılarım var karnımda göbeğimde sıkıştırıyoolar sanki hiç keyfim yok :2:

günaydın canım.gaz olabilir mi yoksa başka ağrımı? dün bende ev işi yaptım çok yoruldum benimde ağrım oldu erkenden yattım ben yatınca bebek durmadı öyle oynadıki korktum çıkma sakın demeye başladım :).bugünde baş ağrısıyla uyandım sen çalışıyosun yorulmuşta olabilirsin .geçmiş olsun canım

ya böyle ağrıdan ziyade acı gibi ya ilginç bişi karnım sıkışıyo sanki umarım doğurmam

yeni aldığınız tüm ciciler hayırlı olsun kızlar

Duyguuuuuu doktora bi sorsaydın o paraya toplu mu gelelim sadece beni mi alcaksınız diye

kızlar ya istanbulda doğum yapıcaklar varmı? benim doktorum 3750 istiyomuş sezeryana.daha ben konuşmadım ama en fazla 3000 edüşer sanırım.kendi özel muayenehanesi var özel hastanede yapıyo doğumu.ama o hastanenin kendi doktoru girerse
sanırım 1300 1500 falan alıyolar.ama ben ilk doğumumuda onda yapmıştım ne biliyim kafam çok karıştı bir dahaki ay gittiğimde konuşucam.o hastanenin doktoruna giden arkadaşım vardı doğumu ondamı yaptı bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.bilsem en başından ona giderdim.

canım hadi inşaallah iyi gelir bu doktor bu ne ya 40 gün ne demek neyse iyi olda önemli değil sürüşe devam canım bu ay olcak

Günaydın hanımlar

Dün geceden beri ağrılarım var karnımda göbeğimde sıkıştırıyoolar sanki hiç keyfim yok :2:
canım korkma kasılma oluyordur normal çünkü artık yalancı sancılarda olcakmış ona göre yine fazla yorma kendini

boşuna demiyorum illede diyarbakır illede özgür bey diye işte amin canım vallahi anamın kesesine bereket sağlık güç versin rabbim hiç ikilemeden duygu bu doktora gidilecek dedi bu doktorun adı da özgür inşaallah bi işe yarar çıktığımda iyi ki gelmişim diyebilirim
yeni aldığınız tüm ciciler hayırlı olsun kızlar

Duyguuuuuu doktora bi sorsaydın o paraya toplu mu gelelim sadece beni mi alcaksınız diye
vallahi kız gel birlikte gidelim duydunmu nun doğum parasınada doktora desinde birimizide aradan çıkartsın ne demek 3750 doğuda boşuna en az 4 çocuk yok doğum ucuz cıkarıp cıkarıp duruyorlar ordakiler

canım keşke başta sorsaydın neyse bi dahaki aya sorda netleştir hatta çağlasammı ya da beni de al yanına bu paraya 2 kişi doğurtması lazım

Kız valla toplu mu doğursak napsak daha mı uygun olur acaba :26: grup indirimi

Selam kıslarrrr anca gelebildim nasılsınızzzz benim pek tadım yok hem kırgınlık var üzerimde hemde kafam karışıkk ne yapsam bilemedim. Şuan ankaradayım eşim yıllık izinde ve birazda işleri var burda. Ablamda istanbulda Cumartesi doğum yaptı ve ben gidemedim çareyi burdan gitmekte buldum ama hafta sonu gidecektim eşiminde izni bitecek oda Adana'ya dönecekti. Ailemde şuan istanbulda onlarla haftaya döneceğim. Fakat ablam hafta sonu geç olur gel diyor eşim bana bıraktı ama ben onu tek bırakmak istemiyorum Ankara'da abisigildeyiz. En azından hafta sonu abisigil evde onlarla olur diyorum ama bilemedim şimdi napsam istanbula gitsemmi erkenden yoksa hafta sonunumu beklesemm kıslarr

ya böyle ağrıdan ziyade acı gibi ya ilginç bişi karnım sıkışıyo sanki umarım doğurmam

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bence bu gaz ,gazı tutunca doğum sancısı gibi oluyormuş tecrübeli bayanlardan biliyorum doktor bile bırak gazı gitsin diyorrr komik geliyor insana ama biz hamile olduğumuz için mecburen salıcaz gazları daha sonrasında ağrıyı çekmemek için mecburuz canım sıkma canını bir soda iç gazları sal geçer inşallah

canım ablanın yanında olmalısın ben olsam çoktan gitmiştim ama karışmak istemem eşinle konuşup ver kararını.

canım ablanın yanında olmalısın ben olsam çoktan gitmiştim ama karışmak istemem eşinle konuşup ver kararını.

Canım zaten bende gidemedim doğuma diye kendimi yedim ama ulaşım şartlarından gidemedim eşim istediğin zaman git diyor ama ben duygusallıktan gidemiyorum karar versem iyi olcak teşekkür ederim düşüncen için

tahmin edebiliyorum teyze olmak çok güzel birşeydir.bende dayanamam heralde o duygusallığa.kardeşimden biliyorum benim oğlum için deli oluyor.inşallah bende teyze olurum.ben çok yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiğimde inan havalara uçtum.ikimizin oğlu kankalar anasınıfından beri aynı sınıftalar şimdi ikimizde hamileyiz yine oğullarımız bu sefer bebekken kanka olucaklar :) birde benim oğlumun adını koyucakmış çok sevdiği için çok mutlu oldum.

Bayanlar yazim gebelikle ilgili degil fakat sizlerden fikirlerinizi isticem.yardimci olursaniz sevinirim.simdi malum dogum yaklasiyor sayili haftalar kaldi benim annem yanimda olamicak fakat esimin ailesi gelmeyi planliyorlar uzunda kalacaklar.ben onlarin yemek kulturlerine cok uzagim zaten kayinvalidenin yaptigi yemegi kolay kolay yiyemiyorum.onceden kullandigim buzdolabim yetmiyordu esimin bekar dolabiydi simdi ona bakliyat tursu yaprak tarzi seyleri koydum.simdiki buzdolabimida ozellikle buyuk aldim ki icine kislik biseler doldurayim diye.sizlerden istedigim kayinvalide geldiginde buzluga neler koymaliyimki cikarip hemen pratik biseler yapilsin.hazir gida yemeyi sevmiyorum pratikte neler olabilir sizler neler atmayi planliyorsunuz dogum zamaninda.simdilik yaprak sardim,sigara boregi ve kirmizi biber kizartmasi,birde nohut ve fasulye hasladim koydum.baska neler yapayimm.ramazan ayinda cok guzel tarif ve fikirler cikartiyorduk hadi simdide yapalim :)))

kızlar doktorumuza gittik kızım 1 kilo 52 gr olmuşş maşaallahhhhh çok iyi gidiyor dedi yalnız sen diyetisyenlik olmuşsun çok kilo almışsın dedi:2: kalorisi yüksek şeyler yeme kuruyemişi avuçla değil tane hesabı ye dedi kanama bölgeside azalmıştı bu arada iğneyi kesti sadece coraspin yazdı iğneyi artık birak dedi ama ben yine yarın diyarbakırdaki özgür doktorumu arayıp sorcam ona göre 4 boyutlu baktı ayakları kocaman eşimle kardeşimin karışımı bişey benim kız bi kaç tahlil istedi 110 da ona verip yaptırdım ama gerçekten memnun kaldım tabiki 500 çok ama ankaradaysan böyle işte kızlar toplu doğum süpermişşşşşşş vallahiiii gözümün önüne getirdimdeeee hahahahhahahahaha diyarbakır belediyesinin bize verdiği yetkiye dayanarak sizi doğurtuyorummmmmmmmm bayanakıllı canım bencede kardeşinin yanında olmalısın yinede eşinle birlikte sen karar ver. Celiin cim canım yaptıkların çok güzel patlıcanda közleyip at sonra menemen yapıp atabilirsin kışlık için fasülye yap kesin ben anneme yaptırdım taze fasülye kavur dometesle güzelce poşetle at dolaba kompostoluk şeftali kesin atmalısınız kızlar dilimleyip dilimleri ikiye bölün poşetleyin atın vişne atın dolaba kesin bamya seviyorsan bamya at

Seftaliyi visneyi nasil meyve seklindemi atacaz duygu anlamadim.bak fasulye kuvurma ve menemenlik iyi fikir onlarida yapayim.bu arada biliyorsun burada kuru olayi cok var nerdeyee insanin bile kurusunu yapacaklar :))) kabak kurusu,domates kurusu bamyenin kurusu satiliyor cok guzel iplerde onlardan almistim.ne guzel sevindim bu arada igneyi birakmana.benimk8 de 3 hafta once seninki kadardi simdi 1400 olmus acaba azmi diye dusunuyorum arada. 3 haftada bu kadar az aliniyormu.gerci dr. Haftasina gore normal dedi.bu arada ben de dun yazmayi unutmusum bebegin gozlerini gordum ilk defa acikti aman allahim kocamandi.bakiyordu :) benim gozlerim kucuk esiminki buyuktur vallahi onun gibiydi :))) bugun oglen arasinda ruyama girdi.canavar gibi bakiyordu bana diyorum esimde tamam kan sekerin dusmus belliki senin boyle konustuguna gore diyor :)))

canım vişneyi normal saplarını çıkar yıka süzülmesini bekle öylece poşet poşet koy komposto için yada pasta için yada canın çeker yemek için şeftaliyide dilimliyorsun komposto için kompostoluk dilimle büyükmü seversin dilimi küçükmü sana kalmış onuda öyle yap ben dilimliyorum dilimleri büyük gelirse dilimide ikiye bölüyorum poşetleyip buzluga atıyorsun canın şeftali kompostosumu çekti çıkar yap bende gözlerini gördüm benim gözlerime benziyor büyük olcak onunkide bi ara açtı çok komikti ayy hala gözümün önünden gitmiyor cdyi açıp izliyorum sürekliii ben tabi ağladım dayanamadım ama yüzünü bi sakladı bi gösterdi nazlandı anlıcağın hahaha senin ve çağlasammının uyku arası rüyalarınız beni öldürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…