Bayanlar yazim gebelikle ilgili degil fakat sizlerden fikirlerinizi isticem.yardimci olursaniz sevinirim.simdi malum dogum yaklasiyor sayili haftalar kaldi benim annem yanimda olamicak fakat esimin ailesi gelmeyi planliyorlar uzunda kalacaklar.ben onlarin yemek kulturlerine cok uzagim zaten kayinvalidenin yaptigi yemegi kolay kolay yiyemiyorum.onceden kullandigim buzdolabim yetmiyordu esimin bekar dolabiydi simdi ona bakliyat tursu yaprak tarzi seyleri koydum.simdiki buzdolabimida ozellikle buyuk aldim ki icine kislik biseler doldurayim diye.sizlerden istedigim kayinvalide geldiginde buzluga neler koymaliyimki cikarip hemen pratik biseler yapilsin.hazir gida yemeyi sevmiyorum pratikte neler olabilir sizler neler atmayi planliyorsunuz dogum zamaninda.simdilik yaprak sardim,sigara boregi ve kirmizi biber kizartmasi,birde nohut ve fasulye hasladim koydum.baska neler yapayimm.ramazan ayinda cok guzel tarif ve fikirler cikartiyorduk hadi simdide yapalim :)))
canım tekrar gözün aydın darısı hayırlısıyla bizlere ne güzel sakin uslu deniz gözlü bi kızın varrrrarada gir bizede yaz
tamam haber bize doktoru ayarladığın zaman. pazende penyeden kalın kumaş pamuklu gibi kumaşçılarda metre işi satılıyor çift kat diktiriyorsun istiyorsan kenarlarını tığ işi gibi güpür koydurabilirsin hazırda satılıyor ya görsen aa bumuymuş dersin kesin krem renk üstünde ayıcıklar var kızlı erkekli kızlar pembe erkekler kahverengi tamamlansın resmini çekerim
çok güzellllllllll canım ben takım olarak aldım sabahlık ve gecelik
vallahi yüzden aldım totoyu hiççç sormaaa kocaman olduuuuucanım ben bazen yemeyi unutuyorum inan diyarbakırda ölle değildi burda unutuyorum bazen saat geçmiş diyorum maşaallah sen süper gidiyorsun hastanede bırakacaksın şekeride ohhh mis gibi inşaallahhhh
sağol canım hepimizin yavrusu iyi günlerde kullansın cicileriniiiii
kızlar doktorumuza gittik kızım 1 kilo 52 gr olmuşş maşaallahhhhhçok iyi gidiyor dedi yalnız sen diyetisyenlik olmuşsun çok kilo almışsın dedi:2: kalorisi yüksek şeyler yeme kuruyemişi avuçla değil tane hesabı ye dedi kanama bölgeside azalmıştı bu arada iğneyi kesti sadece coraspin yazdı iğneyi artık birak dedi ama ben yine yarın diyarbakırdaki özgür doktorumu arayıp sorcam ona göre 4 boyutlu baktı ayakları kocaman eşimle kardeşimin karışımı bişey benim kız bi kaç tahlil istedi 110 da ona verip yaptırdım ama gerçekten memnun kaldım tabiki 500 çok ama ankaradaysan böyle işte kızlar toplu doğum süpermişşşşşşş vallahiiii gözümün önüne getirdimdeeee hahahahhahahahaha diyarbakır belediyesinin bize verdiği yetkiye dayanarak sizi doğurtuyorummmmmmmmm bayanakıllı canım bencede kardeşinin yanında olmalısın yinede eşinle birlikte sen karar ver. Celiin cim canım yaptıkların çok güzel patlıcanda közleyip at sonra menemen yapıp atabilirsin kışlık için fasülye yap kesin ben anneme yaptırdım taze fasülye kavur dometesle güzelce poşetle at dolaba kompostoluk şeftali kesin atmalısınız kızlar dilimleyip dilimleri ikiye bölün poşetleyin atın vişne atın dolaba kesin bamya seviyorsan bamya at
Bayanlar yazim gebelikle ilgili degil fakat sizlerden fikirlerinizi isticem.yardimci olursaniz sevinirim.simdi malum dogum yaklasiyor sayili haftalar kaldi benim annem yanimda olamicak fakat esimin ailesi gelmeyi planliyorlar uzunda kalacaklar.ben onlarin yemek kulturlerine cok uzagim zaten kayinvalidenin yaptigi yemegi kolay kolay yiyemiyorum.onceden kullandigim buzdolabim yetmiyordu esimin bekar dolabiydi simdi ona bakliyat tursu yaprak tarzi seyleri koydum.simdiki buzdolabimida ozellikle buyuk aldim ki icine kislik biseler doldurayim diye.sizlerden istedigim kayinvalide geldiginde buzluga neler koymaliyimki cikarip hemen pratik biseler yapilsin.hazir gida yemeyi sevmiyorum pratikte neler olabilir sizler neler atmayi planliyorsunuz dogum zamaninda.simdilik yaprak sardim,sigara boregi ve kirmizi biber kizartmasi,birde nohut ve fasulye hasladim koydum.baska neler yapayimm.ramazan ayinda cok guzel tarif ve fikirler cikartiyorduk hadi simdide yapalim :)))
aminn canım inşaallahhhhhhmaşallah canım kızına.iyi olduğunuza sevindim.inşallah bundan sonra herşey yolunda gidicek hepimiz için..
kayınvalidem hep yapıyor canım ben hiç yapmadım bende yaparımkızlar birde dolmalık biberleri dolma yapıcakmış gibi teiçini temizleyip yıkayıp süzüp iç içe geçirip poşetle buzluğa atabilirmişiz.ama yapıcağımız zaman önce iç malzemesini hazırlayıp sonra biberleri buzluktan çıkartıp doldurup pişiricekmişiz.internetten buldum :)ben yapıcam evdekiler dolmayı sever :)
kız ben açıyorumda öyle eskiler gibi değil:))))))) ya sen bu isleri o kadar iyi biliyon ki bu hazir yufkayi falan begenmez kendi acar diyorum.ondan acma diyorsun sandim :))))mayali pogaca biliyorum bol bol onlardanda yapim bakalim.hic sorma olsaydin burda carsi pazar gezer taze taze alir atardik seninle,olsun nasip iste.esinin isi oldu ya en azindan gerisi sorun degil..
canım akıntı oluyor hatta ıslanmış gibi oluyor ve gögüs altı ağrıyı hiç sorma bazen kalbim ağrıyor sanıyorum o kadar batıyor tek çaresi dik oturmak eğilince daha çok oluyor az kaldı sabredicezKızlar selam bişi sorucam akıntınız var mı? Benim bu ara bi hayli fazla da :26: ağrım da göğsümün altında kaburgalarımda sanırım devam etmekte. Doktora gidicem kadın izinli ya. HAftayı beklesem mi bilemedim :26:
canım hangisi içine siniyorsa onu al ben gecelik sabahlık şeklinde aldım daha kolayıma geldi dikiş felan olursa normal doğumda pijama giyemem diyeben takım sordum sadece önden açılan çıtçıtlı alt üst pijama sabahlık yok 90 tl dediler ama kullanışlıydı bu ay onu alırsam bu sabahlık işime yarayacak. birde biyerde takım gördüm alt üst takım ama modeli çok güzel sabahlığıda var 75 tl onunda ön kısmı çıtçıtlı değil lohusa takımı olarak kullanışsız olur sanki diye düşündüm kararsızım
bugün diyarbakırdaki doktorumu aradım oda bırakabilirsin dedi coraspin iç yüzde 99 korur dedi ama ben bırakmıcam kızlarrr çünkü ne olursa olsun tedbir bizden takdir allahtan olcak yine iğne yapıncada olur allah korusun ama yinede o yüzde 1 lik olumsuzluk gelir beni bulur en iyisi alışmışken azda kalmışken iğneye devam etmek herşey kuzum için bişeycik olmaz yaparım doğuma kadar iğneleri haksızmıyımmaşallah canımiğneyi de bırakmışsın haberler çok iyi ne güzel
bu arada ne marifetlisin maşallah nazar değdirmeyelim
canım duydum bende ama bilmiyorum hiç sen hayırlısıyla şu yeni doktoruna git herşey gzel olcakkkızlar cuma günü doktora gideceğimi söylemiştim adetim kürtajdan sonra düzene girmedi ve 40 gündür süren kanama ve lekelenmelerim p.tesi bitti düzensiz olduğundan mıdır nedir tutturamadık
aklıma şu ovulasyon testleri geldi gebelik testi gibi uygulanıyormuş aranızda kullanan var mı ben de mi kullansam acaba doktora da sorucam gerçi sizin tecrübeleriniz varsa alayım
bir de adetlerimde çok kanama oluyor umarım kötü bişey çıkmaz
oo bizde çene çok ev işi çok yemek çokkkk yarında bebişlerimiz gelince yine buraya girip dedikoduları yapacağız yaşasın kadınlar kulubünün mart hamileleribu kadar yemeği ne ara hazırlıyosunuz yahu maşşallah size
canım benimde öyle herkes burnundan nefes alıyorsun diyor onu bile zor alıyorum rahim büyüdükçe nefes almak zorlaşıyormuş daha böyle gidicekGünaydın kıslarrrr bugün erken uyandım nedense uyuyamadım doğru düzgün birde geceleri nefes almakta zorluk çekiyorum yatarken Buda beni uyutmuyor sizlerde de oluyor mu ? Bebişler nasıl sizler nasılsınızzz hanımlar..ooooh kışlıklara da devam bende eve döner dönmez yapsam iyi olacak bezelye dolmadık biber nohut fasulyem var zaten domates koymam lazım birde aklıma gelmişken şuan zamanı Mısır da koyun kıslar haşlayın ister ayıklayın ister tüm koyun harika oluyor eve dönüşte beni çok iş bekliyorkıyafetler kışlıklrrr birde taşınma ohooooo işim çokkkk
aminn canım inşaallahhhhhh
kayınvalidem hep yapıyor canım ben hiç yapmadım bende yaparım
kız ben açıyorumda öyle eskiler gibi değilevet vallahi bakalım inşaallahh hayırlı olur eşimin işide
canım akıntı oluyor hatta ıslanmış gibi oluyor ve gögüs altı ağrıyı hiç sorma bazen kalbim ağrıyor sanıyorum o kadar batıyor tek çaresi dik oturmak eğilince daha çok oluyor az kaldı sabredicez
canım hangisi içine siniyorsa onu al ben gecelik sabahlık şeklinde aldım daha kolayıma geldi dikiş felan olursa normal doğumda pijama giyemem diye
bugün diyarbakırdaki doktorumu aradım oda bırakabilirsin dedi coraspin iç yüzde 99 korur dedi ama ben bırakmıcam kızlarrr çünkü ne olursa olsun tedbir bizden takdir allahtan olcak yine iğne yapıncada olur allah korusun ama yinede o yüzde 1 lik olumsuzluk gelir beni bulur en iyisi alışmışken azda kalmışken iğneye devam etmek herşey kuzum için bişeycik olmaz yaparım doğuma kadar iğneleri haksızmıyım
canım duydum bende ama bilmiyorum hiç sen hayırlısıyla şu yeni doktoruna git herşey gzel olcakk
oo bizde çene çok ev işi çok yemek çokkkk yarında bebişlerimiz gelince yine buraya girip dedikoduları yapacağız yaşasın kadınlar kulubünün mart hamileleri
canım benimde öyle herkes burnundan nefes alıyorsun diyor onu bile zor alıyorum rahim büyüdükçe nefes almak zorlaşıyormuş daha böyle gidicek
ben takım sordum sadece önden açılan çıtçıtlı alt üst pijama sabahlık yok 90 tl dediler ama kullanışlıydı bu ay onu alırsam bu sabahlık işime yarayacak. birde biyerde takım gördüm alt üst takım ama modeli çok güzel sabahlığıda var 75 tl onunda ön kısmı çıtçıtlı değil lohusa takımı olarak kullanışsız olur sanki diye düşündüm kararsızım
kızlar cuma günü doktora gideceğimi söylemiştim adetim kürtajdan sonra düzene girmedi ve 40 gündür süren kanama ve lekelenmelerim p.tesi bitti düzensiz olduğundan mıdır nedir tutturamadık
aklıma şu ovulasyon testleri geldi gebelik testi gibi uygulanıyormuş aranızda kullanan var mı ben de mi kullansam acaba doktora da sorucam gerçi sizin tecrübeleriniz varsa alayım
bir de adetlerimde çok kanama oluyor umarım kötü bişey çıkmaz
valla ben elime geleni atıyorum buzluğuma. biber patlıcan patates dolması yapıp koyabilirsin ben kara lahana yada beyaz lahana dolmasınıda sarıp koyuyorum yuvarlak köfte yapıyorum sulu yapmak için onu koyuyorum hoşaflık meyveler özellıkle şeftaliyi dilimle koy poşete çıkar 1 -2 bardak su koy şekerle kaynat aynı yeni yapmışsın gibi oluyo hoşaf istemezsen öyle meyve gibi çıkarır yersin. barbunya yapmak için fasulyede koyabilirsin.hatta dolma içi hazırlarsın onun yaptığını begenmıyosan anne dolapta hazır dolma içim var çıkar ondan yap dersin :))) yeşil fasulyeyı haşlayıp koyuyorum mesela çıkarıp soğan ve yumurtayla kavurunca çok sevıyorum salçalısını yada sebzelısınıde yaoıyorum güzel oluyo. şimdlik bu kadar kendi yaptıklarım :) bizim burda herşey kıştan konulur domates bile bıberle menemen yaparız koyarız kışın hormonlu yemeyelım dıye sebze tarlamız var zaten organık herşeyımız çıkıyo patlıcan yemeği için patlıcanlarımızı bile doğrayıp atıyoruz karnıyarıklık içimizi patlıcanımızı herşeyimizi buzluktan yıyoruz o yuzden bence sınır yok herşeyi atabılırsın iyi oluyo sonradan :)
Kızlar selam bişi sorucam akıntınız var mı? Benim bu ara bi hayli fazla da :26: ağrım da göğsümün altında kaburgalarımda sanırım devam etmekte. Doktora gidicem kadın izinli ya. HAftayı beklesem mi bilemedim :26:
canım ooooooooooooo benim yanları ve totoyu birde baldırları görsennn ne haldeyimmm karayolları haritası gibi olmuşum morarmış artık kırmızılıktan çıkmış vücudum ilk defa bu kadar kiloyu görünce çatır çatır çatladıkızlaaarrr hani su hamilelikte olan kırmızı catlaklar varyaaa işte bnm kalcalarımda onlardan cıkmaya baslamıs durumda bugun itibariyle farkettimpopomda fln var nasıl bişe yaa bunlar
kızlaaarrr hani su hamilelikte olan kırmızı catlaklar varyaaa işte bnm kalcalarımda onlardan cıkmaya baslamıs durumda bugun itibariyle farkettimpopomda fln var nasıl bişe yaa bunlar
valla bugün benide gaza getirdiniz sabah sabah patlıcan biber domatesle uğraştım :)yarın pazar var alışverişe gidicem kimse tutamaz beni :) sizin orası nesresiydi canım ne güzelmiş.
Bu gece de rüyamda ikiz oğlum olmuş. gerçi erkek bebek rüyaları pek iyiye yorulmuyo ama araştırmalarım sonucu hamileyken bu rüyayı görmek kız bebek olacağına işaretmiş. Kızım bi kere daha tescillendi o zaman. Ama ikiz kısmını anlayamadım :)
günaydın nasıl oldun iyimisin? böyle rüyalar görmek normal :)
günaydın canım. Kaburga ağrılarım devam ediyor doktor normal dedi. Akıntım da normal sanırım ya ben biraz kafaya takıyorum gibi. Ptesi kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?