- 6 Mart 2013
- 750
- 72
- 118
canım tekzende var. internetten de alabilirsin istersen. http://www.Ben bu yağmur ormanı ana kucağı yüzünden doğuracam ha :) istanbulda da aradım aradım sonra olan oldu :) neyse foruma da baktım teşhir ürünü kalmış. Şimdi artık önüme ilk gelen sallanan müzikli ev tipi ana kucağını alıcam artık pes ettim
Ben bu yağmur ormanı ana kucağı yüzünden doğuracam ha :) istanbulda da aradım aradım sonra olan oldu :) neyse foruma da baktım teşhir ürünü kalmış. Şimdi artık önüme ilk gelen sallanan müzikli ev tipi ana kucağını alıcam artık pes ettim
Canım kasılman nasıl oluyor yani belli bi yerde mi?
kizceler oglusumun yatagini aldik simdi kraftin park yatagi turkuaz uyku setini yatagini aldik bi de o niveanin atta cantasi var ya ondan aldik mutlu oldum :) hemen yazayim dedim buraya :))
canım tekzende var. internetten de alabilirsin istersen. http://www.
tekzen.com.tr/urun/fisher-price-yagmur-ormani--ana-kucagi-2125303?ref=akakce&v=1.96.9
linki bölerek koydum çıkmaz burda diye
göbeğimin biraz aşağısında sağ yada solunda oluyor o an yuvarlak bir tepecik oluşuyo yani karnının bir tarafı şişiyo bebek hareketi gibi değil.aynı anda kasıklarına ağrı giriyo.baskı oluyo.sanki gazın varmış gibi oluyo.bildiğin yamuluyo karın.ama şunu farkettim.ayağa kalkınca yerime döndüğümde sık oluyo.sabahları daha iyi oluyorum.gece uyurken dinlendiğimden sanırım pek olmuyor yada hissetmiyorum.magnezyumu pek sevmiyorum.ilk hamilelğimde hiç kullanamadım.40 haftayı geçmiştim bile.ama bu çocuk aceleci :) zar zor içiyorum mecburen.
Nasil bir yagmur ormaniymiss beee :))) ne cektin arkadasim.internetten bak bari artik.yoruludun yeterince.
Sizlerden kasilmalari magnezyumu duyunca bende sordum doktora.kasilman yok sancin yok.magnezyuma kalsiyuma demire ihtiyacin yok yok diyor vermiyor bana ilac.bir bildigi var deyip israrda etmek istemiyorum.vitaninini duzenli ic yeterli diyor.sanirim dedigi gibi bende sanci ve kasilma olmuyor.o sizlerde tepecik gibi olan seyde benim gobek fitigim iste.hapsurunca oksurunce ve midebulantisi olup cikarttigimda oluyor.
Valla ne çektim İstanbul'daki hastanede hemen doğumhaneye almışlardı beni o an düşündüklerimden biri de "daha yağmur ormanı bile alamadık" :) ama bugün soğudum ya ondan çünkü kafamdaki gibi çıkmadı güzel sallanmıyo
geçmiş olsun canım ya.yok canım sancın tabikide olsa anlarsın devamlı rahatsızlık hissi karnımda.düşün 1 haftadır evden çıkmıyorum.ayakta fazla kalamıyorum.doktora pazartesi gidicem inşallah.ilaçları gerek yoksa niye içiceksin tabi.ben ilk hamileliğimde içmemiştim kan hapıda magnezyumda balık yağıda.
sorma ya bende geçen hafta hemde oğlumla ben vardık içeri girerken doğumhane yazıyo kendimi çok kötü hissettim.
onlar sağlıkla zamanında gelsinlerde hepsi olur :)
kızlar kan hapı,magnezyum,b12 vitamini artık sıkıldım ilaç kullanmaktanallah'tan balık yağını önermiyor :) doktorum
kramplar yüzünden sıkıntılı bir süreçteyim kansızlığın verdiği halsizlik de cabası bebişim hayırlısıyla gelsin razıyım ben
alışverişe başlamadım ilk gecelik almayı planlıyorum hastane ve ev için sizler neler aldınız
hiç sorma canım bende hiç içmek istemiyorum hatta iyi yediğim zaman elevit felan hiç almıyorm balık yağıda kullanıyorum ben ama haftada bi kez felankızlar kan hapı,magnezyum,b12 vitamini artık sıkıldım ilaç kullanmaktanallah'tan balık yağını önermiyor :) doktorum
kramplar yüzünden sıkıntılı bir süreçteyim kansızlığın verdiği halsizlik de cabası bebişim hayırlısıyla gelsin razıyım ben
alışverişe başlamadım ilk gecelik almayı planlıyorum hastane ve ev için sizler neler aldınız
kızlar eşimi gönderdim bodruma tekrar vallahi üzüldüm hayırlısı olsun bakalım daha hiçbişey net değil sinirleniyorum üzülüyorum vallahi. eşimle doktora gittik ama içeri kimseyi almıyorlar bayan dahi olsa ki alındığını düşün bebeği bana göstermiyorlarki kendileri görüyor kilo bile söylemiyorlar devlet olunca böyle oluyor canlarım. bel ağrılarımı söyledim platese gel dedi pazartesi çarşamba cuma günleri plates varmış hastanede ona katılcam haftaya başlıcakmış bakalım nasıl olcak bilmiyorum. çağlasam mı anafartlar çarşısı üst kata bakmayı unutma inan orda bir sürü çeşit var birde internette joker mağazasında vardı bi bak aklında kalmasın doğuramazsın bide) annemin aldıklarını gösterdik eşime çok beğendi kızım dün çok hareket etmedi dedim erkek olsa anlıcam babasını kıskandı dicem ama bu kız annesini paylaşamıyor kimseylee baya sonra eşime tekmelerini hissettirdi öle işte kızlar dua edin bize de şu iş durumu bi çözülsün
aminn canım sağol hayırlısı artık bakalım elbet bi yer olcaktır hakkımızda hayırlısı olsun sende kızlara çoook selam söyleee inşaallah tekrar toplanırız orası olursa.Insallah en kisa zamanda yoluna girer isleriniz,allah gonlune gore versin.sen de haklisin belirsizlik insani mahveder.ama uzulme sinirlenme napacan sen teselli ediyordun beni bak uzulme bebek etkileniyor diye.sen de canini sıkma esilamiz uzulmesin.cay bahcesinde oturdugumuz butun bayanlar seni soruyor herkesin selami var sana :)))
canım inan bende istiyorum özel olmasını ama maddi açıdan burası çok yüksek eşimin net bi işi yok şu an o yüzden düşünemiyorum diyarbakırda çok uygun olduğu için burda yüksek. pazartesi çarşamba cuma günleri sabah 10,30 daymış haftaya başlıyorduygu allah kavustursun canim devlet hastaneleri oyle yaa insani cileden cikarirlar bunlar plates zekai tahirde miymis ben de istiyorum aslinda gitmeyi platese ya da evde yapmayi ama hamileyken iyi bilmek gerekir hareketleri heralde ozel keciorsn hastanesini deneyebilirsin gul hanimi tavsiye ederim
canım inan bende istiyorum özel olmasını ama maddi açıdan burası çok yüksek eşimin net bi işi yok şu an o yüzden düşünemiyorum diyarbakırda çok uygun olduğu için burda yüksek. pazartesi çarşamba cuma günleri sabah 10,30 daymış haftaya başlıyor
Duygu gercekten maddi olarak seni sarsmicak tek yer diyarbakirdi ama kismet.belki bir bakarsin son anda gelir burda yapiverirsin dogumu.maddi acidan kotu bir zamana denk geldi ama saglik olsun bebisin saglikli olsunda hepsi gececektir insallah cnm uzme kendini.hakkinda nere hayirliysa ora olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?